Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubins: "Žēl, ka Laizāns nepievienojās "Inter""

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rubins: "Žēl, ka Laizāns nepievienojās "Inter""
Andrejs Rubins
Foto: www.inter.az

Latvijas futbolists Andrejs Rubins intervijā portālam extratime.az pastāstījis par to, kā komandā iejuties jaunais komandas jaunieguvums Vladimirs Koļesņičenko, kā arī izteica nožēlu, ka komandai nepievienojās Juris Laizāns.

Rubina pārstāvētais Baku "Inter" svētdien aizvadīja Azerbaidžānas futbola čempionāta 14. kārtas spēli ar "Olimpik", kurā uzvarēja ar 1:0. Andrejs Rubins šajā spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet Vladimirs Koļesņičenko šai spēlei netika pieteikts. Andrejs Rubins portālam extratime.az sniedza nelielu interviju, kurā pastāstīja par to, kā komandā iejuties Vladimirs Koļesņičenko, kā arī izteica nožēlu, ka komanda neparakstīja līgumu ar Juri Laizānu. Piedāvājam nelielu šīs intervijas tulkojumu.

Pēdējā brīdī "Inter" parakstīja līgumu ar tavu tautieti un Latvijas izlases futbolistu Vladimiru Koļesņicenko? Kā viņš ir iejuties komandā?
Normāli, šajā ziņā viņam nav nekādu problēmu. Ceru, ka drīz Vladimirs sāks spēlēt. Pagaidām kluba vadība nav saņēmusi visus transfēra dokumentus, tādēļ Koļesņičenko nevar palīdzēt komandai Premjerlīgas mačos.

Viņš ir gatavs čempionātam?
Es domāju, ka jā, bet šādus lēmumus var pieņemt tikai galvenais treneris. Treniņā esmu redzējis viņu tikai vienu reizi, jo pats nesen atgriezos no izlases spēles.

Cik laika viņam bija nepieciešams, lai pierastu pie komandas?
Godīgi sakot, viss notika ļoti ātri. Es biju devies uz Latvijas izlases pārbaudes spēli, bet viņš tajā laikā ieradās "Inter". Mēs pat nevarējām īsti parunāt. Kad es atgriezos Azerbaidžānā, redzēju, ka viņš ir pilnībā adaptējies jaunajā komandā, tādēļ mana palīdzība pat nebija nepieciešama (smejas - aut.).

Vai nožēlojat, ka nenotika vēl viena latvieša Jura Laizāna pāreja?
Protams, ka gribētos viņu redzēt komandā. Tā mums visiem būtu bijis vieglāk spēlēt. Pie tam, Laizāns ir lielisks futbolists, viņa pieredze un meistarība mums ļoti palīdzētu. Runā, ka viņš varēt pāriet uz "Inter" pēc sezonas beigām. Taču, nav zināms, kā veidosies viņa karjera līdz tam laikam. Esmu dzirdējis, ka viņš nespēj saņemt visus transfēra dokumentus, taču finansiālo nesaskaņu dēļ viņš ir nosūtīts uz dublieriem. Ceru, ka viņš tur nepaliks un atradīs sev citu klubu. Mēs dažreiz kontaktējamies, bet šo jautājumu neapspriežam. Laikam Juris jau ir sācis runāt par "Shinnik" un nenotikušo darījumu ar "Inter".

Izmantotie resursi:
extratime.az

  +4 [+] [-]

, 2009-02-17 23:20, pirms 16 gadiem
Trīs latviešus būtu ļoti patīkami redzēt vienā klubā!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-02-17 23:28, pirms 16 gadiem
artinho rakstīja: Trīs latviešus būtu ļoti patīkami redzēt vienā klubā!!!
nja, pirmkart, būtu vieglak iespeleties kluba, plus Ribuna- Laizana saspeletiba naktu par labu izlasei
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-02-18 08:19, pirms 16 gadiem
Billy rakstīja: Latvija futbols vispar jalikvide javelta visi speki hokitim!
ja kads ir jalikvide tad tas esi tu aitas galva

  -3 [+] [-]

, 2009-02-18 08:36, pirms 16 gadiem
Billy rakstīja: Latvija futbols vispar jalikvide javelta visi speki hokitim!
Tev muterīte ir jālikvidē, kopā ar citiem lopiem - lai dzīvo agranomi!

     [+] [-]

, 2009-02-18 14:44, pirms 16 gadiem
Billy rakstīja: Latvija futbols vispar jalikvide javelta visi speki hokitim!
jalikvide te tikai viens

  -2 [+] [-]

, 2009-02-18 17:49, pirms 16 gadiem
kr1sha rakstīja: Tev muterīte ir jālikvidē, kopā ar citiem lopiem - lai dzīvo agranomi!
Ja nepatīk futbols, tinies citur. Beidz braukt viņam augumā par neko. Chill out!