Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovs nopelna pendeli, Gorkša komanda izlaiž uzvaru

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Lukjanovs nopelna pendeli, Gorkša komanda izlaiž uzvaru
Ivans Lukjanovs (pa kreisi)
Foto: "Volgar"

Par Kaspara Dubras titulu Baltkrievijā jau vēstījām. Vakar un šodien profesionālo futbolu ārzemēs spēlējuši vēl daži mūsējie.

Vakar Ivana Lukjanova pārstāvētais Astrahaņas "Volgar" savā laukumā 16.kārtā ar 4:1 sagrāva Vladivostokas "Luch Energia". Interesanti, ka "Volgar" rindās "hat-trick" sasniedza Aleksandrs Alhazovs, kuram trīs... realizēti 11 metru soda sitieni spēlē. Vienu no pendelēm nopelnīja Lukjanovs, kurš izgāja pamatsastāvā, nopelnīja arī dzelteno kartīti un 78.minūtē, kad visi mača vārti jau bija gūti, tika nomainīts. Pēc šīs uzvaras "Volgar" 20 komandu konkurencē pacēlusies uz 8.pozīciju, no "play-off" zonas (4.vietas) atpaliekot par pieciem punktiem.

Toties pēc punktiem dalītā 1.vietā turpina atrasties Artūra Zjuzina pārstāvētā Orenburgas "Gazovik" komanda. 16.kārtas mačā 87.minūtē izrauta 2:1 uzvara pār Saratovas "Sokol", bilance 12-2-2 un 38 punkti. Lai gan tikpat punktu ir arī Tomskas "Tom", jāņem vērā, ka pa taisno Premjerlīgā iekļūs pirmās divas vietas, bet 3.pozīcijas īpašniece no abām līdervienībām atpaliek jau par septiņiem punktiem. Vēl gan nospēlētas tikai 16 no 38 kārtām.

Kaspara Gorkša pārstāvētā Prāgas "Dukla" šodien otro spēli pēc kārtas nenosargāja 1:0 pārsvaru un nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Mlada". Cīņas 80.minūtē Gorkša partneris centra aizsardzībā, slovāks Lukāšs Štetina, absolūti nevainīgā epizodē, mēģinot izsist bumbu, bet netrāpot pa to, nospēlēja ar roku. Tika piešķirta pendele, ko pretinieki realizēja. Gorkšam pilna spēle un dzeltenā kartīte. "Dukla" ar 2-5-3 ieņem 11.vietu 16 komandu konkurencē.

Vladislava Gabova un Aleksandra Fertova Kieļces "Korona" Polijas Ekstraklases ietvaros izbraukumā ar 1:0 uzvarēja Vroclavas "Slask" un pacēlās uz 5.pozīciju (tiesa, šī kārta tikai sākusies un tabula ir ārkārtīgi blīva). Gabovs iznāca sākumsastāvā un nospēlēja pilnu maču, bet Fertovs 12.kārtā otro reizi sezonā palika rezervē un nāca uz maiņu 70.minūtē, kad rezultāts jau bija labvēlīgs.

Francijas pēc spēka 2.līgā ārpus pieteikuma palika Jānis Ikaunieks, bet viņa "Metz" nospēlēja 2:2 ar "Clermont", kuras rindās pirmos vārtus guva senegālietis Famarā Djedjū - viņam sezonā 12 no 14 komandas vārtiem! "Metz" puslaiku zaudēja ar 0:2, toties pēc nokļūšanas vairākumā mača izskaņā, 78. un 85.minūtē, izdevās izglābties. Pēc šī neizšķirta "Metz" ar bilanci 5-5-1 pēc punktiem ieņem 2.-3.vietu.

Maksims Uvarenko jaunās komandas "Zlate Moravce" sastāvā palika rezervē un bez viņa palīdzības tika izcīnīta ļoti negaidīta 4:0 uzvara pār vicelīderi "Žilina". Uzvarētāju vārtus sargāja 29 gadus vecs slovāks Jozefs Novota. "Zlate Moravce" 12 komandu konkurencē ar bilanci 4-2-7 pacēlusies uz 8.vietu.

Lukjanovs nopelna pendeli (epizodes sākums 06:05)

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-17 10:19, pirms 9 gadiem
Mesai pērnais režīms
labi iesāk un tad kuļas
diemžēl uz ligue1 netiksim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja