Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Emsis un Titovs nospēlē pa puslaikam komandu neizšķirtos

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Emsis un Titovs nospēlē pa puslaikam komandu neizšķirtos
Eduards Emsis. Foto: FC Noah

Šodien spēles aizvadījušas Eduarda Emša un Deivida Titova pārstāvētās komandas attiecīgi Armēnijas un Īrijas čempionātos - abos mačos fiksēti neizšķirti.

Armēnijas Premjerlīgā ticis dots starts jaunajai 2020./21. gada sezonai. Pirmo maču tajā aizvadījusi Armēnijas Superkausa īpašniece - Eduarda Emša pārstāvētā ''Noah''. Latviešu pussarga komanda cīnījās neizšķirti 2:2 ar "Shirak Gyumri", bet Emsis tika nomainīts pēc nospēlēta pirmā puslaika.

Latviešu aizsarga Deivida Titova pārstāvētā ''St. Patricks" cīnījās neizšķirti 0:0 ar Īrijas čempionāta līdervienību "Shamrock Rovers". Titovs spēles protokolā atzīmējās ar nopelnītu brīdinājumu un tika nomainīts pēc pirmā puslaika. "St. Patricks" pēc astoņām aizvadītām spēlēm ar 11 punktiem ieņem ceturto pozīciju turnīra tabulā.