Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ārsti iesaka Gauračam beigt sezonu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ārsti  iesaka Gauračam beigt sezonu
Edgars Gauračs
Foto: ProSport

Kā vēsta rumāņu mediji, Edgara Gaurača atsvaidzinātais cirkšņa savainojums ir pietiekami nopietns, un mūsu futbolists šosezon laukumā vairs iziet nevarēs. Pats futbolists sarunā ar Sportacentrs.com bija pozitīvāk noskaņots.

Kā ziņo www.prosport.ro, Latvijas U-21 izlases un Bukarestes "Rapid" uzbrucējam Edgaram Gauračam sezona ir beigusies. Rumāņi vēsta, ka Gauračs, kurš nesen atsvaidzināja cirkšņa savainojumu, izrādot vēlmi doties laukumā, tomēr to neļaujot ārsti, kas strikti esot nolēmuši - būs labāk, ja Edgaram šī sezona būs beigusies. Sarunā ar Sportacentrs.com futbolists bija noskaņots optimistiskāk.

"Nezinu, ko raksta prese un cik no tā ir patiesība. Nelielas sāpes ir, taču esmu sācis trenēties ar komandu. Ir labāk nekā bija," atzina Gauračs, kurš gan nebija lietas kursā par mediķu diagnozi. "Nezinu, ko teikuši ārsti, taču tikai es varu pateikt, cik vesels un gatavs esmu. Ja treniņos visu varēšu paveikt bez problēmām, tad arī treneris ļaus spēlēt. Strādāju ar komandu - skatīsimies, kāda situācija būs nedēļas beigās pirms Bukarestes derbija pret "Steaua"."

Šogad Gauračs "Rapid" sastāvā Rumānijas čempionātā laukumā izgājis piecās spēlēs, kopumā nospēlējot 121 minūti. Atgādinām, ka vasarā beigsies Gaurača īres līgums ar Bukarestes komandu - ja "Rapid" neizrādīs vēlmi turpināt sadarbību (rumāņiem ir pirmās tiesības sākt sarunas), Edgars kļūs par brīvo aģentu. Ar 39 punktiem 27 spēlēs "Rapid" turnīra tabulā ieņem tikai 7. vietu, no 6. vietā esošās "Dinamo" atpaliekot jau par astoņiem punktiem.

Izmantotie resursi:
prosport.ro

  +5 [+] [-]

, 2010-04-16 21:47, pirms 14 gadiem
Kaarteejais,kursh diemzheel atgrieziisies Latvijaa

  +9 [+] [-]

, 2010-04-16 22:01, pirms 14 gadiem
Cerams, ka ārsti šoreiz kļūdījušies un viss būs kārtībā!

  -1 [+] [-]

, 2010-04-16 22:04, pirms 14 gadiem
Baxter19 rakstīja: Kaarteejais,kursh diemzheel atgrieziisies Latvijaa
Kļūs par brīvo aģentu! Domāju šajā situācijā paņems kāds ārzemju klubs. Jau pirms Rapid izteica piedāvājumu, bija laba iespēja pārcelties uz Krievijas pirmo līgu.

     [+] [-]

, 2010-04-16 22:06, pirms 14 gadiem
nu ārsti iesaka, bet tāpat jāuzticas sportistam! Ja saka ka var kapāt, tad trennerim jātic! Protams būtu ļoti slikti, ja viņam kļūtu vēl sliktāk, taču, ja no tiesas saka ka ir labāk, tad jātic!
Vienīgi ja nu vienkārši baidās zaudēt vietu sastāvā... lai nu kā veiksmi Edgaram! Lieku lielas cerības uz viņu!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-16 22:16, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Kļūs par brīvo aģentu! Domāju šajā situācijā paņems kāds ārzemju klubs. Jau pirms Rapid izteica piedāvājumu, bija laba iespēja pārcelties uz Krievijas pirmo līgu.
Krievijas pirmā līga jau nevar būt laba iespēja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-16 22:17, pirms 14 gadiem
bembists rakstīja: Krievijas pirmā līga jau nevar būt laba iespēja
Kāpēc? Ja tiek klubā, kas tēmē uz Premjerlīgu, tad ir tiešām laba iespēja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-16 22:38, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Kāpēc? Ja tiek klubā, kas tēmē uz Premjerlīgu, tad ir tiešām laba iespēja!
Tās komandas nepiedalās Eirokausos un dievai tur līmenis ir augstāks kā LMT. Pie tam man kautkā šķiet, ka tur arī skauti īpaši neapgrozas. Un ar to tēmēšanu uz prejerlīgu arī ir kā ir, QPR jau kuro sezonu tēmē uz EPL un kā nevar tā nevar notēmēt

     [+] [-]

, 2010-04-17 08:32, pirms 14 gadiem
bembists rakstīja: Tās komandas nepiedalās Eirokausos un dievai tur līmenis ir augstāks kā LMT. Pie tam man kautkā šķiet, ka tur arī skauti īpaši neapgrozas. Un ar to tēmēšanu uz prejerlīgu arī ir kā ir, QPR jau kuro sezonu tēmē uz EPL un kā nevar tā nevar notēmēt
Krievijas Premjerlīgi ir pavisam kas cits, salīdzinot ar EPL. Ja Anglijā tik tiešām visas 6 play-off komandas tēmē uz iekļūšanu EPL, tad Krievijā parasti PL parasti iekļūst tās komandas, kas iepriekšējā gadā no turienes izkritušas!