Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Emša "Noah" neizšķirts pret čempioniem un tabulas līderiem

Andrejs Siliņš

Emša "Noah" neizšķirts pret čempioniem un tabulas līderiem
Eduards Emsis (pa kreisi). Foto: FC Noah

Armēnijas futbola čempionāta 23. kārtas spēlē pirmdien latviešu spēlētāja Eduarda Emša pārstāvētā "Noah" vienība savā laukumā cīnījās neizšķirti pret čempioniem un tabulas līderiem "Ararat-Armenia".

Emsis iekarojis ietu "Noah" pamatsastāvā un arī šīs dienas mačs nebija izņēmums. "Noah" jau septītajā minūtē izvirzījās vadībā, tomēr pēc aptuveni desmit minūtēm viesi guva izlīdzinājuma vārtus. Vairāk vārtu guvumu šīs dienas spēlē nebija, un mačs noslēdzās bez uzvarētāja - 1:1.

Pēc zaudētas spēles pirms četrām dienām "Noah" atkal tika pie punktiem. Šobrīd tabulā Emša komanda ar 36 punktiem ieņem ceturto pozīciju grupā, kas turpina cīņu par titulu un vietām Eirokausos. Trešajā vietā esošajai "Shirak Gyumri" arī ir 36 punkti, bet 23. kārtas mačs vēl priekšā.

Lai kvalificētos UEFA Eiropas līgai, jāfinišē otrajā vai trešajā vietā, bet čempioni dosies uz UEFA Čempionu līgas kvalifikāciju.

Nākamo maču "Noah" aizvadīs pēc piecām dienām, 20. jūnijā mājās uzņemot "Lori", kas tabulā atrodas vietu zemāk, atpaliekot tikai par punktu.

     [+] [-]

, 2020-06-15 20:36, pirms 4 gadiem
=Emsis iekarojis ietu ...=
Uz kurieni ietu iekarojis un ko īsti iekarojis?
😎

     [+] [-]

, 2020-06-15 20:39, pirms 4 gadiem
Iekarojis vietu klubā?
Nu tad gan Armēnijā vietu klubā var tikai ar dūrēm un granātām...💀