Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšam trešie vārti Čehijā un graujoša uzvara

Andrejs Siliņš

Gorkšam trešie vārti Čehijā un graujoša uzvara
Kaspars Gorkšs
Foto: sport.idnes.cz

Piektdien Čehijas futbola čempionātā savus trešos vārtus guva Latvijas izlases aizsargs Kaspars Gorkšs, palīdzot savai Prāgas "Dukla" ar 6:1 sakaut "Jablonec" vienību.

Lai gan turnīra tabulā "Jablonec" atrodas vienu vietu augstāk nekā "Dukla", šodien Prāgas futbolisti bija ievērojami pārāki. Pirmā puslaika otrajā daļā piecu minūšu laikā izdevās gūt trīs vārtus pēc kārtas un vēl vienus pievienot brīdi pirms lielā pārtraukuma.

Otros vārtus guva tieši Gorkšs. Pēc stūra sitiena Latvijas izlases kapteinis kritienā ar galvu raidīja bumbu "Jablonec" vārtu tīklā, izceļoties ar saviem trešajiem vārtiem Čehijas čempionātā.

Pēc puslaika pārtraukuma viesi atguva vienus vārtus, taču mājinieki uz to atbildēja vēl ar diviem, un spēle noslēdzās ar graujošo 6:1 "Dukla" labā. Gorkšs nospēlēja visu maču.

Prāgas komandai šī bija pirmā uzvara pēc piecu spēļu pārtraukuma, bet turnīra tabulā "Dukla" ar 29 punktiem 24 mačos ieņem devīto pozīciju. Nākamo maču jāaizvada trešdien, kad savā laukumā Prāgas derbijā jāuzņem "Sparta", kas tabulā ir vicelīdere.

Francijas otrajā līgā "Metz" bez Jāņa Ikaunieka sastāvā ar 3:0 viesos apspēlēja "Bourg en Bresse". "Metz" ar 53 punktiem 33 spēlēs ieņem piekto vietu tabulā. Nākamo maču komanda aizvadīs tieši pēc nedēļas, kad savā laukumā uzņems "Red Star", kas tabulā ar diviem punktiem vairāk atrodas vienu vietu augstāk.

  +2 [+] [-]

, 2016-04-15 23:51, pirms 8 gadiem
Kapteinis gūst vārtus, a jūs tik tagad attopaties

  +1 [+] [-]

, 2016-04-15 23:52, pirms 8 gadiem
Metz 56 punkti 3. vieta!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja