Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs rīt debitēs, treneris slavē Kaspara līderīpašības un mentalitāti

Agris Suveizda

Gorkšs rīt debitēs, treneris slavē Kaspara līderīpašības un mentalitāti
Kaspars Gorkšs treniņā
Foto: www.expressandstar.com

Anglijas futbola kluba "Wolverhampton" galvenais treneris Dīns Saunderss atklājis, ka Latvijas izlases centra aizsargs Kaspars Gorkšs, visticamāk, jau rīt debitēs jaunajā komandā. Vulverhemptonas vienība, kurai priekšā cīņa par palikšanu līgā, viesosies pie "Derby County".

"Jā, domāju, ka Kaspars spēlēs. Viņš Latvijas izlases rindās pagājušajā nedēļā aizvadīja maču pret Japānu un, šķiet, ka aizvadīja 90 minūtes, un pirms tam piedalījās dublieru spēlē. Esmu pārliecināts, ka Gorkšam būs liela nozīme. Mums ir jābūt lielākiem un stiprākiem kā komandai, un mēs to nevaram izdarīt, nespējot izpildīt pamatlietas. Cerams, ka viņš varēs pie mums spēlēt nākamos trīs vai četrus gadus," sacīja Dīns Saunderss.

"Wolves" treneris uzsvēra Gorkša līderīpašības: "Esmu pārliecināts, ka rīt puslaiku pārtraukumā viņam būs, ko piedāvāt - neatkarīgi no tā, kā spēle attīstīsies, jo viņš ir bijis šeit un to jau darījis. Gorkšs ir spējīgs runāt ar spēlētājiem un teikt "vienkārši turpiniet darīt to, ko darāt" vai "neuztraucieties"."

Saunderss uzskata, ka Gorkša pieredze būs ļoti svarīga, lai audzinātu jaunos spēlētājus, jo "Wolves" cenšas komandā izskaust zaudētāju mentalitāti. "Komandā nedrīkst būt tikai 22 vai 23 gadus veci spēlētāji - viņiem ir nepieciešams kāda vadība. Mums ir vajadzīgi cilvēki, lai parādītu, kas ir nepieciešams, lai spēlētu "Wolves", un ko tas prasa. Tāpēc ir vajadzīgi vairāki pieredzējuši futbolisti, kas šeit jau ir bijuši un to darījuši."

"Kaspars jau divus gadus ir bijis uzvarētāju komandā, un viņš šeit ir ieradies, lai uzvarētu treniņā, un viņš rītdien gaida uzvaru. Iemesls, kādēļ neuzvaram spēles, ir psiholoģisks - esam pieraduši zaudēt," Saunderss turpināja. "Wolves" rīt plkst. 17:00 pēc Latvijas laika viesosies pie Derby County", kas tabulā ar 42 punktiem 31 spēlē ieņem desmito vietu. "Wolves" ar 34 punktiem ir tikai 21.pozīcijā 24 komandu konkurencē - pirmajā pozīcijā, kas nodrošina palikšanu līgā. Paredzams, ka Gorkšs aizsardzības centrā spēlēs kopā ar 22 gadus veco angli Deniju Bātu.

Atgādinām, ka Gorkšs pirms dažām dienām trīs mēnešu īrē pievienojās Vulverhemptonas "Wanderers". Kaspars sezonu iesāka Anglijas Premjerlīgas jaunpienācējā "Reading" un debijas sezonā Premjerlīgā aizvadīja 13 spēles. Pēdējoreiz kluba rindās Gorkšs laukumā devās pagājuša gada 17.decembrī, kad "Reading" savā laukumā ar rezultātu 2:5 kapitulēja Londonas "Arsenal".

Izmantotie resursi:
Midlands News – West Midlands Local News - UK...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-15 17:54, pirms 12 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: Coca Cola 4ever
Vispaar jau shogad ir npower
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-16 08:51, pirms 12 gadiem
Māca lateni!