Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jagodinskis atgriežas no īres un ar "Dynamo" dodas uz nometni

Jagodinskis atgriežas no īres un ar "Dynamo" dodas uz nometni
Vitālijs Jagodinskis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Ukrainas kluba Kijevas "Dynamo" un Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Jagodinskis atgriezies no Užhorodas "Hoverla", kam bija izīrēts iepriekšējā sezonā, un kopā ar "Dynamo" devies uz pirmo starpsezonas treniņnometni.

"Tāds bija Sergeja Rebrova lēmums," vaicāts par atgriešanos no īres Užhorodas "Hoverla" komandā, norāda 23 gadus vecais Vitālijs Jagodinskis. "Man piezvanīja un pateica, ka es dodos uz treniņnometni ar "Dynamo" pirmo komandu. Protams, ļoti nopriecājos par šiem jaunumiem. Arī tāpēc, ka uzskatu - esmu pāraudzis "Hoverla" līmeni. Beidzot gribas izmēģināt spēkus stiprākā komandā."

Jagodinskis Kijevas "Dynamo" sistēmā spēlē kopš 2012. gada. Divas sezonas viņš aizvadīja Kijevas "Dynamo-2" komandā, bet pērn tika izīrēts "Hoverla" komandai. Latvijas valstsvienībā Vitālijs debitēja 2014. gada 3. septembrī, bet kopumā izlases kreklā viņš līdz šim aizvadījis trīs spēles.

Latvijas futbolists ir apņēmības pilns un gatavs nopietnai konkurencei aizsargu līnijā. "Man patīk, ja komandā ir nopietna cīņa par vietu sastāvā. Tikai tādos apstākļos ir iespējas attīstībai. Absolūti ne no kā nebaidos un esmu gatavs konkurēt ar jebkuru "Dynamo" aizsargu."

"Šobrīd visi komandas aizsargi ir labā sportiskajā formā un labi sevi apliecina. Tādēļ konkurence katrā pozīcijā būs liela. Tas, ka man neklāsies viegli, par to šaubu nav. Treniņnometnē redzēsim, kā man veiksies," piebilst Jagodinskis.

Izmantotie resursi:
dynamo.kiev.ua