Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Par Rodi interesējas DĀR, Mordatenko pārbaudās Bulgārijā

Agris Suveizda

Par Rodi interesējas DĀR, Mordatenko pārbaudās Bulgārijā
Anastasijis Mordatenko
Foto: lokomotivpd.com

Pēc Latvijas čempionāta sezonas beigām pārbaudē uz ārzemēm devies Latvijas U21 izlases pussargs Anastasijs Mordatenko, kurš atrādās Bulgārijas komandā Plovdivas "Lokomotiv". Tikmēr par Renāru Rodi interesi izrāda Dienvidāfrikas klubs.

Mpumalangas "Black Aces" galvenais treneris Muhsins Erturals vietējiem medijiem apstiprinājis, ka cerībā pastiprināt aizsardzības rindas vēlas pārbaudīt Renāra Rodes varējumu. 26 gadus vecais centra aizsargs aizvadītajā sezonā kopā ar Rīgas "Skonto" kļuva par Latvijas vicečempionu.

"Spēlētāji, kurus esmu ņēmis no šā reģiona [Latvijas], vienmēr ir labi sevi parādījuši. Paņēmām viņu, lai paskatītos, vai viņš spētu pielāgoties," sacīja Erturals, kura vadībā citos klubos spēlējis Deniss Ivanovs un Pāvels Šteinbors. "Black Aces" šobrīd Dienvidāfrikas Premjerlīgā ieņem trešo vietu.

Tikmēr Bulgārijā treniņspēli aizvadījis 19 gadus vecais pussargs Anastasijs Mordatenko, kurš šosezon SMScredit.lv Virslīgā, pārstāvot "Ventspili", piedalījās 12 spēlēs un guva divus vārtus. Plovdivas "Lokomotiv", kas šobrīd Bulgārijas čempionātā atrodas septītajā vietā, savā mājaslapā ziņoja, ka Mordatenko ieradies pārbaudē un ar nopelnītu pendeli palīdzēja divpusējā spēlē uzvarēt kluba U19 komandu (2:0).

Austrijas Bundeslīgā pie punkta tika "Mattersburg", kas izbraukumā spēlēja neizšķirti 1:1 ar "Admira". Vitālijs Maksimenko laukumā pavadīja visu spēli. "Mattersburg" tika pie trešā punkta pēdējos četros mačos, taču uzvarējusi nav jau septiņās spēlēs pēc kārtas (0-3-4, vārti 4:13). "Mattersburg" ar 25 punktiem 20 spēlēs desmit komandu konkurencē atrodas septītajā vietā. Skotijas Premjerlīgā savā laukumā ar 1:3 zaudēja "Hamilton Academical", kas atzina "Ross County" pārākumu. Antons Kurakins spēli sāka pamatsastāvā un 89. minūtē pie rezultāta 1:2 tika nomainīts pret uzbrucēju. "Hamilton Academical" pēdējās astoņās spēlēs izcīnījusi tikai vienu uzvaru un ar 22 punktiem 17 mačos ierindojas sestajā pozīcijā.

Trešo zaudējumu pēc kārtas un ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs piedzīvoja "Metz", kas savā laukumā ar 1:2 piekāpās līgas līderei "Dijon". Jānis Ikaunieks ceturto reizi šosezon tika pieteikts "Ligue 2" spēlei, taču laukumā neizgāja. "Metz" ar 30 punktiem 18 mačos saglabā trešo pozīciju, kas ļautu izcīnīt ceļazīmi uz augstāko divīziju. Kipras čempionātā septīto spēli pēc kārtas neuzvarēja "Paphos", kas ar Jāni Krūmiņu rezervē izbraukumā zaudēja Larnakas AEK (0:3). "Paphos" ar 11 punktiem 14 spēlēs ieņem 12. vietu 14 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
Ertugral runs the rule over Rode | Sport24
11 футболисти се пробваха в контрола срещу...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-13 00:37, pirms 9 gadiem
Manuprāt par ātru Stasikam skriet uz ārzemēm,pie tam vēl uz Bulgāriju,kur arī mēdz spēlētājus čakarēt ar finansēm.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-13 15:43, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: Manuprāt par ātru Stasikam skriet uz ārzemēm,pie tam vēl uz Bulgāriju,kur arī mēdz spēlētājus čakarēt ar finansēm.
Nopietni!?!
19gadīgam tīnim finanses ir galvenais!?!
Pff... Tavi komentāri pēdējā laikā paliek arvien bezsakarīgāki!!