Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jurkovskim visa spēle un brīdinājums, ''Dundalk'' pendelēs izcīna Īrijas kausu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Jurkovskim visa spēle un brīdinājums, ''Dundalk'' pendelēs izcīna Īrijas kausu
Raivis Jurkovskis. Foto: Aiga Veisa

Šodien par Īrijas futbola kausa ieguvējiem kļuva Raivja Jurkovska pārstāvētā ''Dundalk'', kas pēcspēles soda sitienos ar 1:1 (4:3) pārspēja ''Shamrock Rovers''. Jurkovskis laukumā pavadīja visu spēli, 26. minūtē nopelnot brīdinājumu.

Kipras augstākajā čempionātā Deniss Rakels ''Paphos'' sastāvā devās uz maiņu 76. minūtē, taču tas nepalīdzēja komandai noturēt bezvārtu neizšķirtu. 89. minūtē tika ielaisti vārti un piedzīvots minimāls zaudējums ar 0:1 pret ''Doxa''. Čempionāts šobrīd sadalīts divās grupās. Pirmās sešas vietas cīnās par čempiontitulu, kamēr starp pārējām astoņām tiek noskaidrotas tās četras, kas izkritīs no augstākā čempionāta. ''Paphos'' ar 36 punktiem ir septītie un par deviņiem punktiem apsteidz 11. vietā esošo ''Paralimni''.

Vācijas sieviešu bundeslīgā ''Meppen'' sastāvā spēlei netika pieteikta Sandra Voitāne. Viņas pārstāvētā komanda cīnījās neizšķirti 1:1 ar ''Eintracht''. ''Meppen'' ar septiņiem punktiem 15 mačos ir 10. vietā 12 komandu konkurencē, tikai par punktu apsteidzot 11. vietā esošo vienību. Pēdējās divas komandas izkrīt no augstākā čempionāta.

Pāvels Šteinbors palika rezervē ''Jagellonia'' sastāvā, bet viņa pārstāvētā komanda Polijas augstākās līgas čempionātā piedzīvoja neveiksmi ar 0:1 pret ''Pogon Szcecin''. ''Jagellonia'' maču pabeidza deviņu vīru, kamēr pretinieki desmit spēlētāju sastāvā. Ar 25 punktiem Šteinbora klubs ir 12. vietā 16 komandu konkurencē.

Savukārt Raivis Jurkovskis laukumā pavadīja visu spēli ''Dundalk'' sastāvā cīņā par Īrijas kausu. Pirmie vadībā 42. minūtē izvirzījās tieši ''Dundalk'' futbolisti, taču pretinieki ātri vien pēc pārtraukuma rezultātu izlīdzināja. Pamatlaikā uzvarētājs netika noskaidrots un kausa ieguvējs noskaidrojās 11 metru soda sitienos. Tajos veiksmīgāki izrādījās ''Dundalk'' futbolisti, kas realizēja četras no sešām pendelēm, kamēr pretinieki netrāpīja vārtos pēdējās trīs. Jurkovskis 26. minūtē nopelnīja brīdinājumu. ''Dundalk'' no otrā puslaika 59. minūtes spēlēja mazākumā.

Izmantotie resursi:
NEWS - PKO BP Ekstraklasa - Strona oficjalna
https://www.sseairtricityleague.ie/