Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Smirnovs piedalās vēl divās pārbaudes spēlēs

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Smirnovs piedalās vēl divās pārbaudes spēlēs
Māris Smirnovs
Foto: www.gornikzabrze.pl

Polijas augstākās līgas klubs Zabžes "Gornik" vakar un šodien aizvadījis vēl divas pārbaudes spēles, gatavojoties valsts meistarsacīkšu otrajai daļai (pēc ziemas pārtraukuma). Smirnovs gan spēlē pret Serbijas "RAD", gan pret Krievijas "Mordovia" aizvadīja pa vienam puslaikam (tāpat kā visi pārējie).

"Gornik" mačā pret "RAD" zaudēja ar 0:2 un abus vārtus ielaida pirmajā puslaikā. Smirnovs aizvadīja visu otro puslaiku. Savukārt šodien otrajā mačā, par spīti "Mordovia" rupjai spēlei "Gornik" parādīja raksturu un uzvarēja ar 3:1. Smirnovs atkal aizvadīja otro puslaiku, kura laikā Zabžes komanda vienus vārtus iesita, bet nevienus neielaida. Jau agrāk vēstījām, ka pirms tam "Gornik", Smirnovam aizvadot 85 minūtes, ar 3:1 uzvarēja Čehijas "Slovan".

Jāpiebilst, ka "Mordovia" spēlē tikai Krievijas pēc spēka 3. līgā, savukārt "RAD" Serbijas čempionātā šobrīd 12 komandu konkurencē ieņem 9. pozīciju.

Izmantotie resursi:
gornikzabrze.pl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-12 20:32, pirms 16 gadiem
Cut_Throat rakstīja: labi,ka spēlē
Slikti ka nespēlē izlasē!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-12 21:16, pirms 16 gadiem
Jā, Starkovs laikam aizmirsis par tādu aizsargu kā Smirnovs kurš kopā ar Stepanovu agrāk veidoja centra aizsargu duetu! Tagad priekšā viņam ir Ivanovs un Gorkšs, varbūt arī Savčenkovs,bet uzaicināt uz izlasi un vsm kandidātos iekļaut jau Starkovs viņu varēja....