Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

A.Silagailis un Karlsons joprojām tēmē uz Ukrainas Premjerlīgu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

A.Silagailis un Karlsons joprojām tēmē uz Ukrainas Premjerlīgu
Ģirts Karlsons
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latviešu aizsargs Artūrs Silagailis turpina pierādīt sevi Ukrainas Premjerlīgas futbola klubam "Kryvbas" , trenējoties un spēlējot ar to treniņnometnē Turcijā, savukārt Ģirts Karlsons joprojām cer uz līguma parakstīšanu ar Kijevas "Arsenal". Bet vārtsargs Aleksandrs Koliņko "Kryvbas" nespēlēs.

Latviešu aizsargs Artūrs Silagailis (21) turpina pierādīt sevi Ukrainas Premjerlīgas klubam "Kryvbas", ar kuru patlaban atrodas treniņnometnē Turcijā. Silagailis ar "Kryvbas" pavadīja jau pirmo treniņnometni, un patlaban ir tuvu līguma parakstīšanai ar šo klubu. Vakar otrās Turcijas treniņnometnes pirmajā pārbaudes spēlē pret krievu "Nosta" (1:0) Artūrs laukumā pavadīja otro puslaiku, palīdzēdams nosargāt savas komandas vārtus neskartus.

Savukārt mūsu vārtsargs Aleksandrs Koliņko (33), kurš kopā ar "Kryvbas" pabija pirmajā treniņnometnē, komandā nepaliks. "Diemžēl neiznāca vienoties, un "Kryvbas" nespēlēšu. Turpinu meklēt variantus, taču pagaidām nekā konkrēta nav," šodien sarunā ar eSports.lv pastāstīja Koliņko, kurš vakar palika rezervē Latvijas izlases pārbaudes spēlē pret Armēniju (0:0).

Visbeidzot latviešu uzbrucējs Ģirts Karlsons (27), kurš janvārī jau bija uz vairāku dienu ilgu pārbaudes laiku Ukrainas Premjerlīgas klubā Kijevas "Arsenal", taču neparakstīja līgumu finansiālās neskaidrības dēļ, atkal varētu pievienoties šai komandai - šoreiz treniņnometnē Turcijā. Lai gan Ģirts pēc vakardienas mača Latvijas izlases sastāvā pret Armēniju nelido uz Turciju, bet gan mājām - Latviju, vēl vakar "Arsenal" galvenais treneris Aleksandrs Zavarovs par mūsu uzbrucēja pievienošanos klubam intervijā football.ua izteicās cerīgi:

"Pirmajā treniņnometnē Karlsons mums nepievienojās sakarā ar aizņemtību Latvijas izlasē. Par šī spēlētāja klasi nešaubāmies. Viņš mums pievienosies Turcijā, un, cerams, ar paredzētajām četrām pārbaudes spēlēm gan viņam, gan citiem būs pietiekami, lai saprastos."

Izmantotie resursi:
football.ua

  +2 [+] [-]

, 2009-02-12 18:08, pirms 16 gadiem
Nu cerams izdosies

     [+] [-]

, 2009-02-12 18:13, pirms 16 gadiem
Jebkurā gadījumā novēlu dabūt normālu spēles laiku, līdz ar to spēļu praksi

     [+] [-]

, 2009-02-12 18:42, pirms 16 gadiem
Koļinko būtu laiks nolaisties uz zemes un noslēgt līgumu ar Skonto.

     [+] [-]

, 2009-02-12 18:44, pirms 16 gadiem
Jo vairāk mūsejie spēles ārzemēs jo labāk! Ukraina, Īrija, Anglija, Azarbaidžana, Čehija u.t.t.