Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Makdermots: "Gorkšs labi tika galā ar Holtu"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Makdermots: "Gorkšs labi tika galā ar Holtu"
Kaspars Gorkšs cīņā ar "Norwich"
Foto: AFP/Scanpix

Kaspara Gorkša pārstāvētā "Reading" sestdien Anglijas Premjerlīgas spēlē savā laukumā nospēlēja 0:0 ar "Norwich City". Redingas trenerim Braienam Makdermotam bija divējādas izjūtas.

"Reading" trenerim Braiens Makdermots: "Noturējām savus vārtus neskartus, un tas ir tas, no kā varam atsperties nākamajām cīņām. Neizdarījām pietiekami daudz ar bumbu, it īpaši ņemot vērā, ka spēlējām mājās - pietrūka kvalitātes. Abas komandas brīžiem bija nervozas, taču mēs ejam tālāk ar sausā nosargātiem vārtiem. Savā laukumā esam guvuši neskaitāmus vārtus, tomēr ne šodien. Varbūt mums jāizdara kāda piespēle vairāk ap soda laukumu. Kopumā ņemot, neesmu vīlies. Pāris reizes šosezon bijušas vilšanās, kā, piemēram, spēlēs ar "Arsenal" un "Swansea", taču šodien nevaru būt vīlies, jo puiši atdeva absolūti visus spēkus. Ģērbtuvēs puiši ir vīlušies, taču nevajadzētu tā būt.

No 10 spēlēm sešreiz esam nospēlējuši neizšķirti, kas parāda, cik tuvu esam. Visi runā par to, kad beidzot izcīnīsim pirmo uzvaru, taču mums jākoncentrējas katrai nākamajai spēlei un jāstrādā. Neviens mūs nav sagrāvis un katrā no sešiem neizšķirtiem varējām arī uzvarēt. Tagad ceram parādīt labu sniegumu arī pret "Everton".

Visu cieņu "Norwich", viņi spēlēja ļoti labi - organizēta komanda, kas tagad nav zaudējusi jau četrās spēlēs pēc kārtas. Viņi atbrauca uz šejieni un noturēja savus vārtus sausus, ar ko noteikti ir apmierināti. Priekšā viņiem ir draudīgie Hūlahans un Holts, taču kopumā labi tikām ar viņiem galā. Aizsargājāmies kā komanda. Morisons ir jauns spēlētājs un izskatās perspektīvi. Mēs turējāmies labi. Morisons un Gorkšs tika galā ar Holtu ļoti labi. Federiči ["Reading" vārtsargs - aut.piez.] nebija pa īstam jāglābj, taču viņš spēlēja labi. Esmu apmierināts gan ar viņu, gan visu aizsardzības četrinieku."

Jāpiebilst, ka pēdējās spēlēs Gorkšs centra aizsargu pāri veido tieši ar daudzsološo 21 gadu veco aizsargu Morisonu, nevis Hārtu, kā tas bija sezonas sākumā. "Reading" ar 0-6-4 bilanci ieņem 18. vietu 20 komandu konkurencē un nākamo maču aizvadīs pēc nedēļas, atkal spēlējot mājās - šoreiz pret Liverpūles "Everton".

Izmantotie resursi:
Reading

  +3 [+] [-]

, 2012-11-11 02:08, pirms 12 gadiem
Holts starptautiskajā pārtraukumā aizšāvis uz Premjerlīgu. Bet nu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-11-11 03:59, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: , tā ir, vecim jāraujas 2 frontēs.
klauni kā viens, tā otrs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-11 06:43, pirms 12 gadiem
Raimonds Ļitviņenko rakstīja: Holts starptautiskajā pārtraukumā aizšāvis uz Premjerlīgu. Bet nu...
Ar viņa augumu un masu.....