Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs visās Bundeslīgas 16. kārtas simboliskajās izlasēs

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rudņevs visās Bundeslīgas 16. kārtas simboliskajās izlasēs
Hamburga svin Rudņeva vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Latvijas futbola izlases un HSV uzbrucējs Artjoms Rudņevs, pateicoties piektdien gūtajiem diviem vārtiem Vācijas Bundeslīgas mačā pret "Hoffenheim" (2:0), iekļuvis gan līdzjutēju, gan prestižāko preses izdevumu veidotajās 16. kārtas simboliskajās izlasēs.

Vācijas Bundeslīgas oficiālā mājas lapa bundesliga.de tradicionāli ļauj izvēlēties kārtas simbolisko vienpadsmitnieku faniem. Lai arī mūsu uzbrucējs Artjoms Rudņevs šosezon guvis jau sešus vārtus, viņš šajā izlasē iebalsots pirmoreiz - tāpat kā viņa "kolēģis" uzbrukumā Vedads Ibiševičs ("Stuttgart"), kurš nedēļas nogalē guva pat trīs vārtus. Toties 11. reizi simboliskajā izlasē iekļuvis "Bayern" aizsargs Dante, bet devīto - cits bavārietis Filips Lāms. "Lai arī Artjomam Rudņevam bija vismazāk pieskārienu bumbai (26) no Hamburgas futbolistiem, viņš pierādīja savu efektivitāti ar diviem gūtajiem vārtiem, kas vienas spēles laikā viņam izdevās pirmoreiz šosezon," raksta bundesliga.de. Turpat atrodamajā balsojumā par 16. kārtas labāko spēlētāju Rudņevs bija viens no sešiem kandidātiem, taču saņēmis vien 7% balsu (5. vieta). Uzvara jau pieminētajam Ibiševičam ar 37% balsu.

Pirmoreiz Rudņevs iekļuvis arī sporta izdevuma "Kicker" kārtas simboliskajā izlasē. Bez mūsu futbolista debitanti šajā kārtā "Kicker" izvēlē ir vēl trīs. Atšķirībā no bundesliga.de, kicker.de savu vienpadsmitnieku izvēlas pati. No Hamburgas futbolistiem neviens cits šajā kārtā nav nominēts, bet kopumā šosezon "Kicker" izlasēs Hamburgas futbolisti tikuši 12 reižu.

Otro reizi šajā sezonā Rudņevs iekļuvis "Bild" kārtas vienpadsmitniekā. Arī te viņa partneris uzbrukumā ir hat-trick pret "Schalke" guvušais bosnietis Ibiševičs. Pirmoreiz bild.de kārtas izlasē daugavpilietis iekļuva pēc 6. kārtas, kurā guva vienīgos vārtus mačā pret "Hannover".

Par priekšējo līniju ar trijiem uzbrucējiem izšķīrusies "Sport Bild" un goal.com. Līdzās Rudņevam un Ibiševičam tur ticis arī "Wolfsburg" uzbrucējs Bass Dosts. sportbild.de spēlētājus izvēlas, pamatojoties uz atzīmēm - Rudņeva spēle novērtēta ar atzīmi 2 (Vācijā labākā atzīme ir 1, sliktākā - 6). Savukārt "Goal" Rudņeva sniegumu novērtējis ar četrām zvaigznēm (no piecām), Dostam tikpat, Ibiševičam par puszvaigzni vairāk.

Bez Rudņevam un Ibiševiča visās piecās simboliskajās izlasēs iekļuvis arī "Wolfsburg" brazīliešu pussargs Diego, kas nedēļas nogalē pret Vācijas čempioni Dortmundes "Borussia" guva vienus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

 +10 [+] [-]

, 2012-12-10 19:31, pirms 12 gadiem
Malacis, ko lai citu saka. Spējis iejusties un iemantot šādu tādu uzticību.

 +15 [+] [-]

, 2012-12-10 19:32, pirms 12 gadiem
Super, taa tik turet, un novelu lai tas turpmak nebutu nekas ekstra notikums bet lai gan simboliskaja izlasee iekluutu regulaari

  +9 [+] [-]

, 2012-12-10 19:37, pirms 12 gadiem
Pelnīti. Tā turēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2012-12-10 20:02, pirms 12 gadiem
Un tā ir Bundeslīga respect

 +10 [+] [-]

, 2012-12-10 20:09, pirms 12 gadiem
Mums šādi uzbrucēji rodas reizi 10 gados. Kas zinas kad būs nākosais. Jāfano kamēr var

  +4 [+] [-]

, 2012-12-10 20:21, pirms 12 gadiem
Palūrēju iepriekšejā Hamburg uzbrucēja Guerrero statistiku, par kuru pirms sezonas runāja, ka Rudņevam līdz viņa līmenim tālu esot. Viņam pagājušajā sezonā tikai 6 goli (jau Rudņevs panāca), un rekords viņam vispar ir tikai 9 goli sezonā (2007–08 un 2008–09 sezonās).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-10 22:43, pirms 12 gadiem
bembists rakstīja: Mums šādi uzbrucēji rodas reizi 10 gados. Kas zinas kad būs nākosais. Jāfano kamēr var
Pahars - Verpis - Rudņevs.. tāda bu pagaidām ir tā mūsu zvaigžņu uzbrucēju virknīte.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-11 00:24, pirms 12 gadiem
simeks2 rakstīja: Pahars-Verpis-Perepļotkins-Rudņevs...tāda pagaidām ir tā mūsu zvaigžņu uzbrucēju virknīte.
Nu taisnības labat atļaušos izteikt drusku citādāku ķēdīti:
Miholaps - Dobercovs / Rimkus - Pahars - Verpakovskis - Rudņevs.

Perepļotkins neko dižu nav parādījis, ja tā godīgi. Ir arī mazākas zvaigznītes, kā piemēram, Butriks, Čekulajevs, Perepļotkins, Karlsons un vēl viens otrs. Cerīgs izskatās arī Gauračs, ja vien neko nesačakarēs un varēs būt blakus Rudņevam.

No pussargiem lielākās zvaigznes ir Astafjevs / Laizāns / Lobaņovs / Rubīns / Bleidelis - un šodien ir Cauņa. Pa vidu cerīgi izskatījās Višņakovs ar Semjonovu, bet šodien no viņiem pagaidām nav tik liels pienesums, kā cerēts.

Aizsardzībā - Stepanovs / Laizāns / Zemļinskis / Zakraševskis / Zirnis - šodien Gorkšs / Kļava / Krjauklis.

Vārtsargu ērā - Karavajevs - Koļonko - Vaņins.

Bet nu par to varam daudz diskutēt, jo katrā paaudzē ir savi spīdekļi.

     [+] [-]

, 2012-12-11 00:37, pirms 12 gadiem
Lai tā būda rūc! Malodčiks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja