Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītis devies uz pārbaudi "Inverness"

Andris Liepa
Andris Liepa

Bulvītis devies uz pārbaudi "Inverness"
"Inverness" treniņš
Foto: www.ictfc.premiumtv.co.uk

22 gadus vecais Ventspils "Tranzīta" aizsargs Nauris Bulvītis devies uz pārbaudi Skotijas futbola klubā "Inverness CT", vēsta portāls rus.delfi.lv.

Kā zināms, tad pagājušās sezonas otro pusi "Inverness" uz īres tiesībām aizvadīja cits Latvijas futbolists Pāvels Mihadjuks, kurš visai sekmīgi cīnījās Skotijas Premjerlīgā. Diemžēl sezonas izskaņa nepadevās, un "Inverness" izkrita no Premjerlīgas. Mihadjuks atgriezies pie īpašniekiem FK "Ventspils", bet tagad uz "Inverness" laimi devies meklēt cits mūsu aizsargs Nauris Bulvītis.

Bulvītis LMT Virslīgā debitēja pirms diviem gadiem Daugavpils "Daugavas" sastāvā, pērn spēlēja Lietuvas čempionātā "Siauliai" vienībā, savukārt šo sezonu līdz šim pavadījis "Tranzīta" rindās.

Izmantotie resursi:
rus.delfi.lv

Slēpts komentārs: ervains91

  +4 [+] [-]

, 2009-07-09 14:20, pirms 15 gadiem
musu virsliga ari nav ko meklet

  +8 [+] [-]

, 2009-07-09 14:31, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Nu Skotijas 2ligaa nav ko meklēt...
Domāju priekš Bulvīša būtu labs variants. Būs viena no vadošajām komandām uz iekļūšanu pirmajā līgā. Naurim tā būtu reāli laba pieredze. Un pēc tam tikt vai nu uz pirmo līgu, vai arī atpakaļ uz LV. Tikai šoreiz Ventspilī nevis Tranzītā.

P.S. Ceru - šī pāreja notiks un arī Mihadjukam PĒC EIROKAUSIEM izdosies atrast sev jaunu darba vietu ārpus LV!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-09 17:41, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Nu Skotijas 2ligaa nav ko meklēt...
tici man tik slikta jau taa 2 liga nemaz nav