Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Verpakovskim un Ivanovam zaudējums, Kosmačovam uzvara un trāpījums pa stabu

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Verpakovskim un Ivanovam zaudējums, Kosmačovam uzvara un trāpījums pa stabu
Māris Verpakovskis cīņā ar pretinieku
Foto: azerisport.com

Svētdien kārtējās spēles savos nacionālajos čempionātos aizvadījuši vairāku mūsu futbola leģionāru pārstāvētie klubi. Jevgeņijs Kosmačovs palīdzēja savam "Sevastopol" gūt kārtējo uzvaru Ukrainas 1. līgas čempionātā, savukārt Azerbaidžānā zaudējumu piedzīvojusi Māra Verpakovska un Denisa Ivanova "Baku".

Jevgeņija Kosmačova "Sevastopol" Ukrainas 1. līgas čempionātā tikās ar "Naftovik" un uzvarēja ar 3:1. Noteikti jau redzējāt video rullīti, kurā redzams, ka pie 1:1 Kosmačovs, izpildot soda sitienu, trāpīja pa pārliktni. Kopumā Žeņa pa vārtiem sita trīs reizes un nospēlēja pilnu spēli. "Sevastopol" turpina uzvaru gājienu, tiesa, pietuvoties abām līderēm nav izdevies, jo uzvarēja arī tās. Palikušas deviņas kārtas, līdz vicelīderei "Mettalurg" (Zaporožje) tie paši septiņi punkti. Ukrainas Premjerlīgas spēlē Ritvara Rugina "Illichivets" mājās ar 0:2 zaudēja "Tavriya", taču mūsu pussarga šoreiz nebija pat pieteikumā.

Azerbaidžānas čempionātā zaudējumu pret čempioni un turnīra līderi "Neftchi" piedzīvoja Māra Verpakovska un Denisa Ivanova "Baku" - 1:2. Pie rezultāta 0:0 aktīvs bijis Verpakovskis, kuram bija reāla iespēja atklāt rezultātu - sitiens gan sanāca neprecīzs. Pie 0:1 neprecīzi uzsita arī Ivanovs, bet vienīgos vārtus "Baku" guva vien mača izskaņā jau pie 0:2, kad pāri sev iesita Parkss. Abiem mūsējiem pilna spēle, Verpakovskim arī dzeltenā kartīte. Praktiski skaidrs, ka "Baku" turnīru pabeigs 5. vai 6. vietā (konkurente - Pāvela Doroševa "Qabala"). Cīņā par palikšanu Andreja Rubina un Igora Tarasova "Simurq" viesos nospēlēja 0:0 ar "Ravan". Tarasovs aizvadīja pilnu maču, bet Rubina atkal nebija pieteikumā.

Andreja Perepļotkina "Nasaf" 3. kārtas spēle Uzbekistānas čempionātā pret "Neftchi" šodien nenotika un ir pārcelta uz vēlāku laiku, jo pretiniekiem jāaizvada spēle Āzijas kausa izcīņā. Atgādinām, ka pirmajās divās kārtās "Nasaf" guva uzvaras, taču krietni sliktāk veicas Āzijas Čempionu līgas grupu turnīrā, kur trīs spēlēs iegūts tikai viens punkts.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-04-09 02:35, pirms 13 gadiem
Es ieteiktu labāk mest mieru gānīšanās un apd..irs.anas stratēģijai. Tāpat šādi kritizētāji nekad nesasniegs pat simtdaļu no tā, ko minētie džeki jau ir paveikuši. Kā būt viņiem tālāk - ne tādiem lohiem spriest!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-04-09 11:07, pirms 13 gadiem
tas ar veel speele ???

  -2 [+] [-]

, 2012-04-09 11:11, pirms 13 gadiem
Māri nāc uz Liepāju spēlēt!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-09 12:16, pirms 13 gadiem
sasperjods rakstīja: MMM
Māri - met mieru
Tev labāk paliks, ja viņš beigtu karjeru? Tu esi vnkr viens no tiem kurš skatās tikai statistiku, bet nevis kā viņš spēlē, ja neesi pamanījis, tad Mārim pašam vairāk prioritāte nav gūt vārtus, bet spēlēt uz komandu un tāpēc viņš spēlē sākumsastāvā:Baku, Ergotelis un izlasē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja