Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko un "Mattersburg" izstājas Austrijas kausa ceturtdaļfinālā

Rolands Eliņš

Maksimenko un "Mattersburg" izstājas Austrijas kausa ceturtdaļfinālā
Vitālijs Maksimenko
Foto: Sportnet.at

Vitālijs Maksimenko un viņa pārstāvētais „Mattersburg” klubs šodien ar 1:2 piekāpies līmeni zemāk spēlējošai komandai „Sankt Polten” un izstājies no Austrijas kausa izcīņas. Savukārt Kipras čempionātā ieradies trešais Latvijas vārtsargs – Igors Labuts.

„Mattersburg” vienība nav izcīnījusi uzvaru jau astoņās Austrijas Bundeslīgas spēlēs, taču oktobra beigās bija nodrošinājusi vietu Austrijas kausa ceturtdaļfinālā, turklāt saņēma pretiniekos pirmajā līgā spēlējošo „Sankt Polten”. Šī komanda gan šobrīd ir pirmās līgas līderos, kamēr Vitālija Maksimenko „Mattersburg” Bundeslīgā ir septītajā vietā desmit komandu konkurencē.

Šodienas mačā Maksimenko bija sākumsastāvā, taču viņa komanda jau astotajā minūtē ielaida vārtus. Vēl sliktāka situācija palika 56. minūtē, kad rezultāts kļuva 0:2. Cenšoties izglābt spēli, Maksimenko 75. minūtē tika nomainīts pret uzbrucēju. Vienus vārtus „Mattersburg” atguva, taču no zaudējuma 1:2 neizglābās, līdz ar to no kausa izcīņas izstājoties.

Savukārt Kipras čempionātā spēlējošo Latvijas vārtsargu klāstu papildinājis Igors Labuts, kurš pievienojies „Paphos” vienībai. 25 gadus vecais Labuts iepriekš pārstāvējis „Jūrmalas”, „Ilūkstes” un Daugavpils „Daugavas” vienības, bet pagājušajā sezonā bija Portugāles otrās līgas komandā „Atletico”. Ar „Paphos” viņš noslēdzis vienošanos līdz sezonas beigām.

"Paphos" komandu pārstāv arī Jānis Krūmiņš, kurš gan guvis traumu, līdz ar to šobrīd viņš un Labuts tieši konkurenti nav. Savukārt „Nea Salamis” sastāvā ir Pāvels Šteinbors.


Izmantotie resursi:
Ικανοποίησε και θα αποκτηθεί ο Λάμπουτς |...