Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Lech" bronza "Marbella Cup", Dubra "Lechia" interešu lokā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Lech" bronza "Marbella Cup", Dubra "Lechia" interešu lokā
Kaspars Dubra
Foto: metalist.ua

Šodien "Marbella Cup", kurā piedalījās astoņas komandas, 3. vietu izcīnījusi Artjoma Rudņeva Poznaņas "Lech", kas pārspēja Ķīnas čempioni "Guanghzou". Mūsu uzbrucējs šoreiz vārtus neguva. Tikmēr Polijas sporta portāli vēsta par šīs valsts klubu interesi par diviem Latvijas futbolistiem - Kasparu Dubru un Oļegu Laizānu.

Jau ziņojām par Artjoma Rudņeva sekmēm šajā starpsezonu periodā - Latvijas izlases uzbrucējs līdz šodienai deviņās spēlēs guva sešus vārtus, tai skaitā pret spēcīgo Kazaņas "Rubin" zaudētajā "Marbella Cup" pusfinālā (1:3). Šodien "Lech" šajā turnīrā aizvadīja cīņu par 3. vietu ar Ķīnas čempioni "Guanghzou" un pēc sausa pamatlaika triumfēja pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 5:3. Rudņevs pendeli nesita, jo tika nomainīts 86. minūtē.

Lai gan šoreiz Rudņevs neguva vārtus, viņš atkal bija ļoti pamanāms. 24. minūtē partnera centrējumu Artjoms pagarināja uz Arboledu, kurš neiesita. 48. minūtē Injacs piespēlēja Rudņevam uz izgājienu viens pret vienu, taču mūsu uzbrucējs aizsita garām ne vien vārtsargam, bet arī vārtiem. 54. minūtē "Lech" Vojtkovjaka personā pārsteidza ķīniešus ar ātri izspēlētu soda sitienu, un Rudņevs sita ar galvu tikai centimetrus secen vārtiem. 66. minūtē pēc Kriveca piespēles Rudņevs uzsita virsū vārtsargam. 86. minūtē Artjomu nomainīja serbu uzbrucējs Ubiparips. Kā jau minēts, "Lech" triumfēja pendeļu sērijā. Jāmin, ka šīs Ķīnas klubs 1/4 finālā pārspēja Maskavas CSKA.

Pēc Sportacentrs.com rīcībā esošās informācijas perspektīvais aizsargs Kaspars Dubra šobrīd atrodas Rīgā, taču vairāki Polijas mediji ziņo, ka šis futbolists nonācis Gdaņskas "Lechia" (kuru pārstāv Ivans Lukjanovs un Sergejs Kožans) interešu lokā. Līdzīgi ir ar Oļegu Laizānu - nupat viņš aizvadījis pārbaudes spēli FK "Ventspils" sastāvā, un trenera Sergeja Podpalija teiktais intervijā kluba mājas lapai fkventspils.lv mudina domāt, ka pussargs tā arī paliks Latvijas čempionvienības sastāvā. Tomēr ir poļu portāli, kas šodien vēsta, ka O.Laizāns jau ieradies Lodzas LKS nometnē, lai pierādītu savu lietderību šim klubam. LKS Polijas Ekstraklasē šobrīd ieņem 14. vietu 16 komandu konkurencē, tiesa, agrāk tika ziņots par šī kluba finansiāla rakstura problēmām.

Aleksejs Višņakovs turpina cīņu par to, lai izkarotu vietu savas komandas "Cracovia" sākumsastāvā sezonas otrajā pusē. Brīžiem pārbaudes spēlēs viņš nāk uz maiņu, bet vakar mačā pret ungāru "Diósgyöri" (1:1) A.Višņakovs tika starta vienpadsmitniekā un nospēlēja līdz 65. minūtei - tobrīd bija nomainīts jau praktiski viss sākumsastāvs.

Izmantotie resursi:
Sport.pl - Najnowsze informacje - pi³ka noæna -...
Lech Poznań - Witamy!
lechia.gda.pl - Lechia Gdańsk
FK Ventspils
Cracovia

     [+] [-]

, 2012-02-09 23:35, pirms 13 gadiem
Nu, lai jau izdodas abiem censoņiem. Polija ir labs variants jauniem futbolistiem. Redzu, ka Kristians nebūs kļūdījies, izplatot informāciju par Dubru. Nu cepuri nost.