Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

J.Laizāns un Grebis pieteikti Sadraudzības kausam "Tobol" sastāvā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

J.Laizāns un Grebis pieteikti Sadraudzības kausam "Tobol" sastāvā
Juris Laizāns
Foto: onedivision.ru

Drīzumā sāksies ikgadējais Sadraudzības kausa izcīņas turnīrs, un Kazahstānas čempiones "Tobol" rindās pieteikti divi Latvijas izlases spēlētāji - Juris Laizāns un Kristaps Grebis. Izskatās, ka abi viņi savu karjeru varētu turpināt "Tobol".

Aizvakar 32. dzimšanas dienu nosvinējušais pussargs Juris Laizāns un 30 gadus vecais Kristaps Grebis atrodami Kazahstānas "Tobol" pieteikumā Sadraudzības kausa izcīņai. Abiem ar šo kazahu klubu līguma gan vēl nav, tāpēc Sadraudzības kausa izcīņa Laizānam un Grebim acīmredzot kalpos kā pārbaudes laiks.

Grebis pagājušajā sezonā pārstāvēja "Liepājas Metalurgu", taču tagad līgums beidzies, un Kristaps vēlas pamēģināt spēkus ārzemēs. Šajā starpsezonu periodā Grebis jau bija paspējis nesekmīgi aizdoties arī uz pārbaudēm Izraēlā, savukārt Laizāns aizvadītajā sezonā spēlēja Belgorodas "Salyut" rindās, taču šis klubs izkrita no Krievijas 1. divīzijas, un Laizāns sāka meklēt jaunu darba vietu.

Kazahstānas "Tobol" Sadraudzības kausa izcīņā būs vienā grupā ar Armēnijas "Mika", Uzbekistānas "Bunyodkor" un... Latvijas čempioni Rīgas "Skonto" - šī cīņa norisināsies 18. janvārī.

Tikmēr cits Latvijas futbolists Deniss Rakels ir tuvu līguma parakstīšanai ar Polijas Ekstraklases klubu Ļubinas "Zaglebie". Vienubrīd pavīdēja informācija, ka Rakels jau parakstījis līgumu ar Kazaņas "Rubin", taču tās izrādījās vien baumas. Poļu medija igol.pl rīcībā ir informācija, ka Rakels līgumu ar "Zablebie" noslēgs vai nu šodien vai arī jaunās nedēļas sākumā. "Zaglebie" pēc sezonas pirmās daļas Polijas čempionātā ieņem 10. vietu un tai ir tikpat punktu, cik Artjoma Rudņeva "Lech". Vēl Polijā pavasarī spēlēs Ivans Lukjanovs,Sergejs Kožans un Jurijs Žigajevs.

Izmantotie resursi:
fc-tobol.kz
igol.pl

  +6 [+] [-]

, 2011-01-09 16:28, pirms 14 gadiem
Labi ka Rakels neaizbrauca uz Krieviju !

  +5 [+] [-]

, 2011-01-09 16:42, pirms 14 gadiem
es arī domāju,ka labi..! Polijā viņam ir lielākas iespējas progresēt un tie ir vārti uz Bundeslīgu vai Premier..

     [+] [-]

, 2011-01-09 17:14, pirms 14 gadiem
a Tur alus būda būs!?

Skonto speciāli ļaus Grebim ar Laizānu izcelties,lai dabūn līgumus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: reikons

  +1 [+] [-]

, 2011-01-09 18:11, pirms 14 gadiem
Liels prieks tomēr dzirdēt šo ziņu par Rakelu. Cerams, ka tiešām noslēgs līgumu ar poļiem. Piekritīšu iepriekšējiem komentētājiem - Rakelam Polijā būtu daudz, daudz labākas iespējas tikt spēlēt un sevi pierādīt. Lai veicas Denisam. Šāda pāreja būtu ļoti pozitīva.

Prieks būtu arī, ja Laizāns paliktu Tobol rindās. Viņam pēdējā laikā diez ko labi ar sniegumu un spēles vietu neklājas, tāpēc Kazahstānas čempione būtu pat vairāk nekā labi. Cerams, ka izdosies sevi pierādīt, bet ne pret Skonto. Lai veicas Jurim!

Ja par Laizānu esmu priecīgs, tad par Grebi ne tik. Domāju, ka viņš varēja tēmēt drīzāk kaut kur rietumu virzienā. Lai jau veicas, taču Grebi, spēlējam Kazahstānā, iedomāties nespēju. Tad jau redzēsim. It kā jau Osipovs teica, ka Grebis paliek, bet nu tas, ka viņš ir pāraudzis LV līmeni, ir sen jau skaidrs. Jautājums tikai - vai Kazahstānā šis līmenis ir stipri augstāks?!

     [+] [-]

, 2011-01-10 01:34, pirms 14 gadiem
Hartamnis twitteri bij rakstijis, ka Laizans devies uz Turicju

     [+] [-]

, 2011-01-12 14:53, pirms 14 gadiem
A kam nav pu.uj?

     [+] [-]

, 2011-02-21 02:58, pirms 14 gadiem
Tas jau nav nekads parsteigums..