Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevu vasarā vēlas iegūt "Borussia", Verpakovskim trauma

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rudņevu vasarā vēlas iegūt "Borussia", Verpakovskim trauma
Artjoms Rudņevs
Foto: lechpoznan.pl

Poļu mediji ziņo, ka par Latvijas uzbrucēju Artjomu Rudņevu ļoti nopietni interesējas Menhengladbahas "Borussia", kas varētu vasarā par viņa iegādi samaksāt ap pieciem miljoniem eiro. Jauna kluba meklējumus turpina vairāki citi mūsu spēlētāji, savukārt Māris Verpakovskis savainojuma dēļ nespēlēs aptuveni mēnesi.

Menhengladbahas "Borussia" šo Bundeslīgas sezonu aizvada veiksmīgi, šobrīd ieņemot ceturto vietu. No līdervienības Dortmundes "Borussia" menhengladbahieši atpaliek tikai trīs punktus. Tieši uz Dortmundi vasarā pārcēlsies viens no Menhengladbahas līderiem Marko Roiss, savukārt Rudņevā komandas galvenais treneris saskata iespējamo Marko aizstājēju (par Roisu tiks iegūti 17,5 miljoni eiro). Par Rudņevu no vācu puses interese radusies pēc iespaidīgās rezultativitātes mačos pret "Juventus". Tiek minēts, ka Rudņeva iegāde varētu izmaksāt ap pieciem miljoniem eiro, bet kopā ar Latvijas futbolistu uz Vāciju varētu doties arī Semirs Stiličs, kuram vasarā beidzas līgums ar Poznaņas "Lech". Līdz pat vasarai Artjoms paliks Polijā.

Slovākijas augstākajā līgā savas karjeras varētu turpināt Igors Tarasovs un Kristaps Blanks. Futbolisti Turcijā šobrīd trenējas ar 11. spēcīgāko šīs valsts klubu Prešovas "Tatran". Tarasovs paspējis aizvadīt jau vairākus pārbaudes mačus, pirmajā no tiem gūstot arī vārtus. Spēlē pret Harkovas "Metalist" viņš no divu metru attāluma pēc stūra sitiena izpildes sita precīzi ar galvu. Blanks piedalījies tikai vienā pārbaudes cīņā, nospēlējot vienu puslaiku. Tarasovs bija tuvu līguma parakstīšanai ar Azerbaidžānas "Simurq", taču klubs nespēja vienoties ar spēlētāju par finansiālajiem nosacījumiem.

Līdzīga iemesla dēļ uz Latviju bijis spiests atgriezties Vladislavs Kozlovs, kurš nespēja vienoties par līguma nosacījumiem ar poļu klubu "Cracovia". Kā izrādās, pie vainas bijis aģents, kurš uzsitis pārāk lielu cenu. Šī iemesla dēļ Kozlovs karjeru turpinās "Jelgavā". Uz šejieni atgriezušies arī Artis Lazdiņš un Jevgēņijs Kazura, kuri bija mēģinājuši nostabilizēties ārvalstīs.

Interneta portālos parādījusies informācija, ka Aleksejs Giļničs no Itālijas A Sērijas kluba "Cesena" izīrēts uz Zviedriju ("Athletic FC" futbola akadēmija), taču vēl otrdien viņš paspēja nospēlēt 30 minūtes uzvarētajā mačā pret "Vicenza" - 3:1.

Neveiksmīgi treniņnometni Turcijā noslēdza Aleksandra Starkova trenētais "Baku". Mačā pret slovāku "Košice" piedzīvots zaudējums ar 1:3. Tādējādi Turcijā piedzīvoti vieni vienīgi zaudējumi - seši pēc kārtas. Pēc spēles Starkovs izteicās, ka komandu pievīla momentu realizācija. Jau šajā nedēļas nogalē atsāksies Azerbaidžānas čempionāts (daudzas spēles sala dēļ gan var tikt pārceltas. Starkova vadītajam klubam pretiniekos būs spēcīgais "Neftchi". Neskatoties uz neveiksmēm Turcijā, kluba ģenerālmenedžeris paudis uzticību Starkovam, sakot, ka pārbaudes spēļu rezultāti viņu neinteresē, jo oficiālajos mačos skatītāji redzēšot īsto "Baku" (ziemā sastāvs ievērojami pastiprināts). Tiek ziņots, ka savainojumu pēdējā pārbaudē guvis mūsu uzbrucējs Māris Verpakovskis. Medicīniskajās pārbaudēs noskaidrots, ka snaiperis nevarēšot spēlēt aptuveni mēnesi. Deniss Ivanovs pēdējā pārbaudes spēlē, kā parasti, uz laukuma darbojās jau no pirmajām minūtēm.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl
Profutbal.sk
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
Ultime notizie sportive - La Gazzetta dello Sport
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...
parsportu.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2012-02-08 00:38, pirms 13 gadiem
nu šitais Rudņevu grib tas,Rudņevu šitais jau mazliet piegriežas, žurnālistiem arī Polijā kaut kā jāpelna sava alga,gan jau kāds nopirks,bet kurš to zināsim tikai vasarā,jo tramsfēru logs ciet,tā kā tagad spekulācijām neredzu jēgu
P.S. Mārim pēc iespējas ātrāku atveseļošanos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-02-08 00:56, pirms 13 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Šito pirmais man liekas twiterī ziņoja Osis, jau kādu labu laiku atpakaļ, kad vēl logs bija vaļā. Pie tam cik noprotu, info viņš dabuja no kkādiem vietējiem vai tml, jo dzīvot turpat. Tāpēc šo domāju var uzskatīt par nedaudz patiesāku variantu.
nu sorry,cik vēl laiks līdz vasarai,divdesmit reizes vēl pārdomās vai kādu citu noskatīs,tas,ka Rudņevs vasarā pāries uz lielāku klubu,tas skaidrs,bet nu šitādas ziņas izskatās kā Ozo variants,kad kāds zvaigžņu spēles laikā pa ausu galam sadzirdēja kādu sarunu un nu tik raksta,

  +4 [+] [-]

, 2012-02-08 00:59, pirms 13 gadiem
Rudņevs nav tā prece,par kuru interesētos tikai viens klubs,varu saderēt,ka īstie pircēji spēlē iesaistīsies tikai vasaras vidū,kad redzēs kāda ir interese un kāda summa jāmaksā,ja jau mēs pēc baumām zinām aptuveni,domāju,ka klubu vadības zin precīzi

     [+] [-]

, 2012-02-08 01:05, pirms 13 gadiem
galvenais, lai nesanaak taa, ka pa lielu naudu aizies kaut kur prom, bet traapiisies nepareizi speeleetaaji blakus un golu vairs nebuus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Šindleru Jēkabs

  +3 [+] [-]

, 2012-02-08 01:35, pirms 13 gadiem
Lai veicās Artjomam!

  +2 [+] [-]

, 2012-02-08 06:53, pirms 13 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Ja Starkovs vēl zaudēs, tad jāmet ārā, ko gaidīt, klubs tik pastiprinās kā prot, bet tas tik zaudē un zaudē, brīnos par GM noturību.
GM ir stulbs!Laikam vēl joprojām viņš skatās starkova iepriekšējā stastistikā,un domā ka tas tikais laika jautājums, kad punkti klubam sāks krist no gaisa .Protams ,pat ne nieka nenojaušot kādā veidā petrovičs ir ticis pie šādiem rādītājiem, kā treneris.
Slēpts komentārs: alguns

  -2 [+] [-]

, 2012-02-08 09:12, pirms 13 gadiem
Interesanti palasīt Gladbahas forumu.

Stiliču Gladbaha grib ļoti. Rudņevu uzskata par riskantu pirkumu, minot argumentu "13 spēles izlasē, 1 vārti". Laizās, skatoties Rudņeva youtube video, bet atgādina, ka vairāki vāciešiem labi pazīstami ļoti, ļoti viduvēji uzbrucēji (Ļuboja) un veterāni (37gadīgais Frankovskis) arī ir rezultatīvi Polijas līgā, tāpēc Artjoma superrezultativitāte vēl neko nenozīmē. Toties kopā ar Stiliču viņu ņemtu labprāt. Gatavi par abiem atdot 6 miljonus kopā. "Varbūt paveicas."

Starp citu, Rudņevs un Gladbaha ir ziņa no 27. janvāra.

     [+] [-]

, 2012-02-08 10:29, pirms 13 gadiem
Kāds zin vai Rudņevam algu palielināja/palielinās vismaz uz atlikušo sezonu?

  +1 [+] [-]

, 2012-02-08 12:16, pirms 13 gadiem
Abramovics panjem s Artjomu bumbas pumpeet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-08 12:41, pirms 13 gadiem
sasperjods rakstīja: Rudņev ņemt bez Štīlikes nav nopietni
Ko darisim ar skeletonu? Pardosim?
Slēpts komentārs: LJames23W

  -1 [+] [-]

, 2012-02-08 15:02, pirms 13 gadiem
Ja runā par top līgām, tad Rudņevam Vācija nav tas labākais variants spēles manieres ziņā, jo Vācijā spēlē ātru atlētisku futbolu - Rudņevs nav "tik" ātrs un veikls, labāks variants būtu Itālija. Menhengladbahas "Borussia" uzbrucēju duets Roiss un Hanke ir ļoti ātri tehniski uz to arī viņi šogad Borussia ir tik augstu.

     [+] [-]

, 2012-02-08 15:42, pirms 13 gadiem
pag, pag - Giļničs tās 30min reāli nospēlēja A sērijā, jauniešos vai dublieros? vajadzētu rakstīt precīzāk, jo tā tomēr ir liela atšķirība!

  +2 [+] [-]

, 2012-02-08 16:18, pirms 13 gadiem
M rakstīja: Interesanti palasīt Gladbahas forumu.

Stiliču Gladbaha grib ļoti. Rudņevu uzskata par riskantu pirkumu, minot argumentu "13 spēles izlasē, 1 vārti". Laizās, skatoties Rudņeva youtube video, bet atgādina, ka vairāki vāciešiem labi pazīstami ļoti, ļoti viduvēji uzbrucēji (Ļuboja) un veterāni (37gadīgais Frankovskis) arī ir rezultatīvi Polijas līgā, tāpēc Artjoma superrezultativitāte vēl neko nenozīmē. Toties kopā ar Stiliču viņu ņemtu labprāt. Gatavi par abiem atdot 6 miljonus kopā. "Varbūt paveicas."

Starp citu, Rudņevs un Gladbaha ir ziņa no 27. janvāra.
Interesanti vīreļi tavā gladbahasa forumā
Laikam viņi jau par Rudņeva gaitām Ungārījā ZTE sastāvā nav informēti,nu labi tas vēl būtu piedodams.Un vēl par tādu eiropas līgu gladbahasā - pirmā dzirdēšana,varbūt vēl nav dzirdējuši!
Ja 9 vārtus 17 spēlēs forumieši gandrīz vai salīdzina ar Rudņeva 18 vārtiem,tas tas pats kas Igaunijas čempī kādu ar 23 vārtiem censtos pielīdzināt (salīdzināt) ar Čekulajeva 46 vārtiem.
kā arī 8-9 vārtus(ap 50%) uzskata par baigo vārtu birumu,......(~to pašu procentu Rudņevs guva EL.)
Un vai gladbahasā ir maz informēti cik pēdējos 2-3 gados uzbrucēji vispār gūst vārtus pie starkova(neskaitot skonta)?Ja reiz piemin LV izlasi.
Vai tik kāds šiet kādu ,negrib piečakarēt?