Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pavlovs un Doroševs pa nullēm

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pavlovs un Doroševs pa nullēm
Andrejs Pavlovs glābj komandu
Foto: kerkida.net

Nedēļas nogalē kārtējās spēles savos klubos aizvadījuši Latvijas futbolisti. Vislabāk klājās Andreja Pavlova Pafosas "AEP" un Pāvela Doroševa "Qabala". Abiem mūsu vārtsargiem nostāvot uz nulles, tika izcīnītas uzvaras.

Kipras futbola čempionātā pie ilgi gaidītas uzvaras izdevies tikt Pafosas "AEP", kas savā laukumā ar 2:0 pārspēja spēcīgo "AEK". Šī bija tikai otrā uzvara šosezon, kas uzreiz ļāvusi izrāpties no pēdējās vietas turnīra tabulā. Pēc 13 kārtām "AEP" ar 12 punktiem ieņem 13. vietu 14 vienību konkurencē, bet labāko desmitnieks ir vien viena punkta attālumā. Andrejs Pavlovs komandas vārtus sargāja visu spēli. Citiem mūsu vārtsargiem Vitālijam Artjomenko un Artūram Vaičulim neizdevās uzspēlēt.

Azerbaidžānas čempionātā kārtējo lielisko spēli aizvadījis Pāvels Doroševs, kurš palīdzēja partneriem ar 3:0 viesos sagraut "MOIK". Doroševam laukumā visas 90 minūtes. Ar rezervista lomu nācies samierināties citam vārtsargam Denisam Romanovam, bez kura laukumā "Khazar Lankaran" viesos ar 2:1 pieveica "Turan".

Vēl vienā spēlē "Karabakh" bez Andreja Rubina pieteikumā ar 1:0 pieveica Ģirta Karlsona Baku "Inter". Ģirts laukumā devās spēles 60. minūtē, kad rezultāts jau bija 0:1. Turnīra tabulā ar 35 punktiem pirmajā pozīcijā atrodas "Neftchi", no kura vienu punktu atpaliek Romanova "Khazar", bet tālāk seko "AZAL" (32), "Inter" (27), "Qabala" (26) un "Karabakh" (24).

Izmantotie resursi:
Welcome to kerkida.net... to apolito athlitiko...
Peşəkar Futbol Liqası

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-06 17:20, pirms 14 gadiem
Nu Doroševa un Pavlova sniegums priecē. Abi šosezon spēlē pārliecinoši. Domāju, ka šādi var aizcīnīties arī līdz augstākām virsotnēm par Azerbaidžānu un Kipru. Lai veicas!