Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karlsonam divi vārti pret Turcijas Superlīgas klubu, Gorkšs spēlēs pret "Braga"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Karlsonam divi vārti pret Turcijas Superlīgas klubu, Gorkšs spēlēs pret "Braga"
Ģirts Karlsons (pa kreisi)
Foto: azerifootball.com

Šodien pārbaudes spēlē ar diviem vārtu guvumiem izcēlies mūsu uzbrucējs Ģirts Karlsons, kura Baku "Inter" nospēlēja neizšķirti 3:3 ar Turcijas Superlīgas klubu "Mersin İdman Yurdu". Tikmēr kļuvis zināms Kaspara Gorkša "QPR" pārbaudes spēļu kalendārs.

Baku "Inter" treniņnometnes pirmajā spēlē ar 4:0 sagrāva Zaporožjes "Metallurg", bet šodien nospēlēja 3:3 ar Turcijas klubu "Mersin İdman Yurdu", kas pagājušajā sezonā izcīnīja 1. vietu Turcijas 1. līgā, tādējādi iekļūstot Turcijas Superlīgā. Ģirts Karlsons šajā mačā 17. un 35. minūtē divreiz bija precīzs, dodot "Inter" vadību pēc 1. puslaika ar 2:0. Otrajās 45 minūtēs Azerbaidžānas komandai vadību noturēt neizdevās, cīņai noslēdzoties ar 3:3. Cits Azerbaidžānas klubs "Baku" treniņnometnē Slovēnijā vakar ar 0:2 piekāpās spēcīgajam Zagrebas "Dinamo" - Aleksandra Starkova trenētās "Baku" rindās sākumsastāvā devās arī Deniss Ivanovs, bet uz maiņu nāca Māris Verpakovskis.

Kaspara Gorkša "Queens Park Rangers", kas 13. augustā ar mājas spēli pret "Bolton" atgriezīsies Anglijas Premjerlīgā, paziņojusi savu pārbaudes spēļu kalendāru. Vienā no tām futbola mini turnīrā Itālijā "QPR" 30. jūlijā tiksies ar Eiropas līgas finālisti "Braga", kura, starp citu, 1/8 finālā ar milzu pūlēm apspēlēja Artjoma Rudņeva "Lech". Vēl šajā turnīrā piedalīsies arī "Atalanta", ar kuru arīdzan Gorkšam, iespējams, būs jāspēlē. Pirmais pārbaudes mačs "QPR" būs jau 15. jūlijā, kad notiks cīņa ar pusprofesionālu vienību "Harrow Borough" (Anglijas 7. līga!). Pavisam "QPR" izspēlēs septiņas spēles, lielākoties ar angļu zemāko līgu klubiem.

Rīt pirmo pārbaudes spēli šajā starpsezonu periodā aizvadīs Artjoma Rudņeva "Lech", kas tiksies ar citu Polijas Ekstraklases vienību "Zaglebie" (tās sarakstos ir cits mūsējais Deniss Rakels). Tāpat kļuvis zināms Polijas čempionāta pirmo divu kārtu saraksts. Čempionāts sāksies jau 29. jūlijā, kad Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana "Lechia" uzņems Varšavas "Polonia". Nākamajā dienā Rudņeva "Lech" tiksies ar līgas jaunpienācēju "Łódzki KS", Alekseja Višņakova "Cracovia" uzņems "Korona", bet Jurija Žigajeva "Widzew" savu skatītāju priekšā uzņems Polijas čempioni un drīzo "Skonto" pretinieci Krakovas "Wisla".

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Azərbaycan idman portalı
QPR | QPRFC Scores, News, Transfers, Fixtures

  -3 [+] [-]

, 2011-07-06 22:08, pirms 13 gadiem
Domāju, ka QPR varēja nedaudz augstāka līmeņa klubus paņemt sev pretiniekos, kā nekā Premjerlīgā sezona priekšā. Un traumu dabūšanas risks arī , manuprāt, augstāks ar zemāka līmeņa komandām spēlējot, protams, ne jau apzināti, bet uz tehnikas un meistarības rēķina.

  -2 [+] [-]

, 2011-07-06 22:08, pirms 13 gadiem
Taa tas ır pat anglıjas 7 liigaa ir pusprofesıonaalu komandu!

     [+] [-]

, 2011-07-06 23:46, pirms 13 gadiem
Cerams, ka Ģirtam nākamā sezona būs veiksmīgāka par iepriekšējo. Pie izlases apvāršņa viņš ir, taču pēdējās spēlēs nemaz netika izsaukts. Protams, pamatsastāvā tagad iet Verpis un Rudņevs, bet kā trešā izvēle varētu būt Karlsons, kurš tomēr ir pieredzējušāks gan par Turkovu, gan Gauraču. Bet bez pieredzes vajadzīga arī laba forma, tāpēc ceru, ka viņam veiksies. Sākums labs.

Interesanti, ka QPR atšķirībā no citām EPL jaunpienācējām (Norwich un Swansea) vēl nav ziņojuši par sastāva papildinājumiem. Lai veicas Gorkšam savā pirmajā sezonā pasaules labākajā līgā. Un cerams, ka nākamajā sezonā beidzot kāds mūsējais tiks pie medaļas Polijā.

  -1 [+] [-]

, 2011-07-07 08:04, pirms 13 gadiem
kur ta Grebis ???? vai ta nespeeleeja koopaa ar Karlsoonu vienaa komandaa Azerbaidžānas chemmpii ??? uz izlasi ar kaut kaa starkovs pedeejaa Laikaa shoo nau izsaucis ???

     [+] [-]

, 2011-07-07 08:18, pirms 13 gadiem
kristonkuls rakstīja: Domāju, ka QPR varēja nedaudz augstāka līmeņa klubus paņemt sev pretiniekos, kā nekā Premjerlīgā sezona priekšā. Un traumu dabūšanas risks arī , manuprāt, augstāks ar zemāka līmeņa komandām spēlējot, protams, ne jau apzināti, bet uz tehnikas un meistarības rēķina.
kapec tad ???

     [+] [-]

, 2011-07-07 08:44, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Cerams, ka Ģirtam nākamā sezona būs veiksmīgāka par iepriekšējo. Pie izlases apvāršņa viņš ir, taču pēdējās spēlēs nemaz netika izsaukts. Protams, pamatsastāvā tagad iet Verpis un Rudņevs, bet kā trešā izvēle varētu būt Karlsons, kurš tomēr ir pieredzējušāks gan par Turkovu, gan Gauraču. Bet bez pieredzes vajadzīga arī laba forma, tāpēc ceru, ka viņam veiksies. Sākums labs.

Interesanti, ka QPR atšķirībā no citām EPL jaunpienācējām (Norwich un Swansea) vēl nav ziņojuši par sastāva papildinājumiem. Lai veicas Gorkšam savā pirmajā sezonā pasaules labākajā līgā. Un cerams, ka nākamajā sezonā beidzot kāds mūsējais tiks pie medaļas Polijā.
QPR pašreiz ir ljooti labs sastaavs dazhi jaunieshi naakushi klaat, bet taa nekas ipash nemainisies, ja nu sezonas sakuma sapratis, ka vajag kaadu papildinajumu.

Bija vel runa par tiem diviem italju opjiem

     [+] [-]

, 2011-07-07 10:58, pirms 13 gadiem
zabelmotor rakstīja: kur ta Grebis ???? vai ta nespeeleeja koopaa ar Karlsoonu vienaa komandaa Azerbaidžānas chemmpii ??? uz izlasi ar kaut kaa starkovs pedeejaa Laikaa shoo nau izsaucis ???
Viņi nespēlē vienā klubā. Karlsons ir Baku Inter, Grebis - Ganca.