Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanovs guvis savainojumu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanovs guvis savainojumu
Deniss Romanovs
Foto: slavia.cz

Neveiksmes turpina vajāt Latvijas izlases vārtsargu Denisu Romanovu, kurš dublieru komandas mačā guva ceļgala savainojumu, kā rezultātā tika nomainīts jau 14. minūtē.

Vakar Prāgas "Slavia" komanda Prāgas derbijā ar 3:0 sagrāva "Bohemians 1905", bet Latvijas vārtsargs Deniss Romanovs nebija pat komandas pieteikumā. Deniss svētdien izgāja laukumā dublieru komandas rindās, taču laukumu bija spiests atstāt jau spēles 14. minūtē, jo sadursmē ar pretinieku tika savainots celis.

Tieši savainojuma dēļ Deniss nevarēja spēlēt pret "Bohemians". Pagaidām gan nav informācijas, cik nopietns ir Romanova savainojums. Vērts pieminēt, ka "Slavia" dublieri spēli pret "Kraluv Dvur" zaudēja ar 0:1 un vienīgie vārti tika gūti tieši 14. minūtē.

Šogad Denisam nav veicies, jo komandas treneri uzticās citiem vārtsargiem, bet Denisam laiku pa laikam rodas problēmas ar savainojumiem. Čehijas čempionātā "Slavia" ieņem septīto vietu, no labākā trijnieka atpaliekot desmit punktus.

Izmantotie resursi:
slavia.cz

  +6 [+] [-]

, 2010-04-06 12:31, pirms 15 gadiem
tam gan neiet