Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Mihadjuks gaida zvanu no Skotijas, Gauračs šodien nespēlēs

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Mihadjuks gaida zvanu no Skotijas, Gauračs šodien nespēlēs
Edgars Gauračs
Foto: www.prosport.ro

Latvijas izlases aizsargs Pāvels Mihadjuks šodien portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka gaida zvanu no Skotijas Premjerlīgas kluba "St.Johnstone", bet uzbrucējs Edgars Gauračs savainojuma dēļ šodien nespēlēs "Rapid" rindās.

Pavels Mihadjuks, kurš iepriekšējās sezonas otro pusi pavadīja futbola kluba "Ventspils" rindās, joprojām ir jauna kluba meklējumos. Jau iepriekš ziņojām, ka iespējamā pāreja uz Skotijas 1. līgas labāko klubu "Dundee" nojukusi, bet parādījušies arī citi varianti. Visreālākais variants varētu būt pāreja uz šīs valsts Premjerlīgas klubu "St.Johnstone", kas šobrīd ieņem 8. vietu 12 komandu konkurencē. Pāvels šodien portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka jau vairākas dienas gaida zvanu no šīs komandas, kura vēlas pārbaudīt mūsu aizsargu. Cerētais zvans gan pagaidām nav saņemts, tādēļ mūsu spēlētājam joprojām atliek vien gaidīt.

Latvijas U-21 uzbrucējs Edgars Gauračs arī šodien nevarēs spēlēt Bukarestes "Rapid" rindās, kas aizvadīs pārbaudes maču ar Čehijas klubu Ostravas "Banik". Vienā no intervijām vietējiem medijiem Edgars pastāstījis, ka vēlas pēc iespējas ātrāk doties laukumā, bet savainojuma dēļ tas nav iespējams. Viņš arī pastāstījis, ka komandā valda ļoti draudzīga atmosfēra un neviens neizvairās no iespējas ar viņu parunāties. Par savu galveno mērķi tuvāko sešu mēnešu laikā Gauračs izvirzījis cīņu par Rumānijas čempionu titulu, piebilstot, ka dalība Čempionu līgā būtu viņa sapņu piepildījums.

Cits Latvijas uzbrucējs Guntars Silagailis, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Īrijas klubā "Cork City", devies uz pārbaudi Baltkrievijas klubā "Vitebsk", kurā līdz šim spēlējis Vadims Gospodars. No savainojuma atlabis Sofijas "CSKA" pussargs Viktors Morozs, kurš jau rīt varētu aizvadīt pārbaudes spēli ar finansiālajām problēmām nomocīto Maskavas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
cska.bg
prosport.ro
fc.vitebsk.by

  -1 [+] [-]

, 2010-02-06 15:13, pirms 15 gadiem
Un tā Gauračs sedes uz solinja

  -1 [+] [-]

, 2010-02-06 17:08, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Un tā Gauračs sedes uz solinja
viņš spēlēs

     [+] [-]

, 2010-02-07 12:51, pirms 15 gadiem
Vienkārši ideāli būtu, ja Mihadjuks varētu spēlēt SPL. Vēl labāk par to Dundee - ļoti ceru, ka zvanu sagaidīs. Silagailim Baltkrievija, domāju, ka arī nebūtu tas sliktākais variants. Pret BATE varētu spēlēt, kas jau arī ir vērā ņemams pretinieks.

P.S. Prieks par Morozu un novēlu arī Gauračam pēc iespējas ātrāk tikt uz pekām!