Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevam neizmantota iespēja zaudējumā pret "Bayern"

Agris Suveizda

Rudņevam neizmantota iespēja zaudējumā pret "Bayern"
Artjoms Rudņevs
Foto: Philipp Korting, Sportacentrs.com

Šodien Hamburgā notika spēle par trešo vietu "Liga total!" kausa izcīņā. Tajā savā starpā tikās Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētais HSV un titulētākais Vācijas klubs Minhenes "Bayern". 2x30 minūšu ilgajā spēlē pārāki bija "Bayern" futbolisti (1:0), bet Rudņevs devās HSV pamatsastāvā un laukumā aizvadīja visu cīņu.

HSV kausa izcīņas pusfinālā ar 0:1 atzina divkārtējās Vācijas čempiones pārākumu, savukārt "Bayern" pēcspēles sitienu sērijā piekāpās Brēmenes "Werder" - pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu 2:2. Abu komandu sastāvos salīdzinājumā ar vakardienu bija lielas izmaiņas. HSV bija nomainīta gandrīz visa vidējā un priekšējā līnija, un šoreiz uzbrukuma smailē pamatsastāvā devās nevis zviedrs Markuss Berjs, bet gan Artjoms Rudņevs. Savukārt "Bayern" vietu sastāvā saglabāja tikai trīs spēlētāji - Filips Lāms, Džerdans Šačiri un Emre Džans.

Šodien laukumā devās daudzi tuvākie rezervisti - bez Lāma starp potenciālajiem pamatsastāva futbolistiem var minēt arī Franku Riberī, Bastianu Švainštaigeru (tika nomainīts jau 19.minūtē) un Mario Mandžukičs (Mario Gomesam tuvāko dienu laikā tiks veikta potītes operācija). Spēles sākumā komandas apmainījās vairākiem bīstamiem momentiem. HSV rindās devītajā minūtē pēc stūra sitiena ļoti tuvu vārtu guvumam bija kapteinis Haiko Vestermans - bumba pēc sitiena ar galvu lidoja gar pašu tālo vārtu stabu. Pēc četrām minūtēm pēc centrējuma soda laukumā pavisam piemirsts tika Rudņevs, taču viņam sitiens ar galvu neizdevās.

Vēlāk labi darbojās HSV vārtu vīrs Renē Adlers, bet 25.minūtē "Bayern" tomēr izdevās atklāt rezultātu - Riberī trāpīja pa stabu, bet bumba atleca pie Mičela Vaizera, kuram atlika tikai trāpīt tukšos vārtos (1:0). Neilgi pēc pārtraukuma "Bayern" vēlreiz norībināja vārtu konstrukciju. Teicamu spēli aizvadošais Šačiri soda laukumā piespēlēja Mandžukičam, bet pēc horvāta sitiena Adlers glāba kopīgiem spēkiem ar vārtu stabu. Spēles 52.minūtē Riberī izpildīja bīstamu standartsituāciju, un HSV atkal nedaudz paveicās - bumba noskūpstīja vārtu staba un pārliktņa veidoto krustu. Vairāk vārtu netika gūti, un "Bayern" nosargāja minimālo pārsvaru.

Artjoms Rudņevs laukumā devās HSV pamatsastāvā un aizvadīja pilnu spēli. Rudņevam vēl pie rezultāta 0:0 bija lieliska iespēja izvirzīt savu komandu vadībā, taču viņš pēc Denisa Aogo centrējuma ar galvu raidīja bumbu garām tālajam vārtu stūrim.

HSV - Bayern 0:1 (0:1)

Vārti: Vaizers 25'
Hamburg: Adlers, Dīkmaiers, Mansjēns, Vestermans, Bruma, Aogo (Jansens 32'), Rudņevs, Iličevičs, Teše (Berjs 53'), Baisters (Sons 46'), Šelbrēds (Arslans 53')
Bayern: Štarke, Dante, van Bautens, Riberī, Mandžukičs, Šačiri, Lāms (Boatengs 31'), Vaizers, Švainštaigers (Kross 19'), Džans, Timoščuks

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-05 19:25, pirms 12 gadiem
Vnk viņu nelaidīs laukumā,jo uzbrucējam ir jāizmanto iespējas!

  +8 [+] [-]

, 2012-08-05 19:26, pirms 12 gadiem
Ar tādu momentu realizāciju nāksies sēdēt uz beņķa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-05 19:32, pirms 12 gadiem
da labi gandrīz vienīgā iespēja.... HSV šodien spēlēja aizsargi, kuri bumbu visu laiku sita kkur kosmosā. No uzbrucējiem nav jēga, ja nav kas viņiem bumbu iedod.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-05 19:42, pirms 12 gadiem
tie hater kkomentētāji.. 9 no 10 nezin ka pagāšgad championlīgas finālā spēlēfa bayern, kas nozīmē, ka komanda ir grands, labāks par barcelonu, real madrid un visiem pārējiem, izņemot chelsea.. rudņevam hattrick vajadzēja pret viņiem iesist?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-05 19:49, pirms 12 gadiem
Njā arī retās iespējas jāsit iekšā , bet turpinam gaidīt

  -1 [+] [-]

, 2012-08-05 20:10, pirms 12 gadiem
janis777 rakstīja: tie hater kkomentētāji.. 9 no 10 nezin ka pagāšgad championlīgas finālā spēlēfa bayern, kas nozīmē, ka komanda ir grands, labāks par barcelonu, real madrid un visiem pārējiem, izņemot chelsea.. rudņevam hattrick vajadzēja pret viņiem iesist?
Futbola ekspert, no tava sacītā sanāk, ka APOEL ir labāks klubs par ManU, jo Mančestra netika ārā no grupas, bet kiprieši tika.

  -3 [+] [-]

, 2012-08-05 20:23, pirms 12 gadiem
Tvaika ielas doktorants rakstīja: Tie, kas spēlē hattrick - cik Rudņevam varētu būt realizācija? Es teiktu, ka izcila jeb 10/20.
es teiktu - ne zemāk kā "pasaules klases"

  +3 [+] [-]

, 2012-08-05 20:27, pirms 12 gadiem
Ticu ka Rudņevam aizies spēlē jaunajā komandā, tikai vajag vairāk laika. Mediji un HSV fani protams būs neapmierināti un bubinās, bet tas ir normāli.. apmierināti viņi būtu tikai tad ja Rudņevs sāktu sist golus jau pirmajā spēlē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-05 21:08, pirms 12 gadiem
Par ātru, daudz par ātru sāk te nolikt Rudnevu. Vai mazums tādu uzbrucēju kuri māzē garām. Savus golus viņš sasitīs par to nav šaubu. Labs no izcila ar to arī atšķirās, ka viens var visu laiku iesist, bet otrs epizodiski. Artjomam vajag vnk strādāt un strādāt! Būs okey.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-05 21:15, pirms 12 gadiem
Psc sagatavošanās cikls vēl nav galā, bet Rudņevu jau uz Lech sūta Ko tad teikt tam zviedram, kurš pat pie momentiem netiek?

  +1 [+] [-]

, 2012-08-05 21:32, pirms 12 gadiem
Pagaidām Hamburg spēle (komandas spēle) ir nu tāda, teiksim, "skumja". Spēlējas kā pa celmiem, kaut kā pietrūkst. Reizēm rodas iespaids, ka katrs spēlētājs grib sevi pierādīt, bet kopumā..... nu tā- ne šā, ne tā. Un arī Artjoms, protams, vārās tajā pašā katliņā- kur liksies? Bayern šodien izskatījās pārliecinošāk.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-05 21:58, pirms 12 gadiem
Bus tachu oki,jalauj dzekam iespeleties-cita komanada,cits speles stils Bus ari goli

  -2 [+] [-]

, 2012-08-05 22:05, pirms 12 gadiem
Lūdzu vairāk šādas iepriecinošas ziņas par šo LV pases īpašnieku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-05 23:49, pirms 12 gadiem
nu var jau,nerealizē vienīgo savu iespēju pa spēli un uzreiz neder,ko ta teikt par to pašu Bayern Gomezu,kas nolažo kādas piecas vēl labākas iespējas pirms kaut ko iebaksta un cik viņam pa spēli ir iespējas,neviens nav ideāls,Pipo Indzagi ar bieži lažoja,bet tagad viņu uzskata par leģendu

  +2 [+] [-]

, 2012-08-06 00:36, pirms 12 gadiem
Pielabošu Tvaiku ielas mēneša biļetes īpašnieku.
Vācijā klubi nevienam nepieder, tās ir biedrības ar ļoti striktu fimamsu kovenantu uzskaitījumu, kas katru gadu ir jāizpilda.
Vācijā liela daļa britu klubu licensi nedabūtu, jo to neļautu astronomiskais parādu apjoms pret biedrības kapitālu + uzkrājumiem + subordinētajiem aizdevumiem + sponsoringa naudām.
Tieši šie iemesla dēļ Vācijā nekādi arābu čurkas nevar iepirkt klubus. Var tikai iegūt amatus un caur to ietekmi biedrību vadībā. Tāds piemērs ar čurkām šogad ir 1860 Minhene. Bet arī par siem amatiem ir jābalso biedru sapulcei un tur var dažādi brīnumi notikt.

Tvaika ielas doktorants rakstīja: Nodokļu maksātāju naudu skaidrs ar tevi neizglītotais primāt.
Neviens klubs nav valsts klubs, tiem ir privāti īpašnieki un sponsori.
http://www.hsv.de/sponsoren-vip/sponsoren/