Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovs aizvadījis pārbaudes spēli pret "Ajax" pamatsastāvu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ivanovs aizvadījis pārbaudes spēli pret "Ajax" pamatsastāvu
Deniss Ivanovs (vidū) cīņā ar Luizu Suarezu
Foto: www.ajax.nl

Vakar pirmo pārbaudes spēli Amsterdamas "Ajax" dublieru komandā aizvadīja Latvijas izlases un "Liepājas metalurga" aizsargs Deniss Ivanovs. Viņa sniegums pret "Ajax" pamatsastāvu gan nav bijis diez ko pārliecinošs, taču mūsu futbolistam ir vēl dažas dienas, lai sevi pierādītu labāk.

Jau ziņojām, ka Latvijas izlases un "Liepājas metalurga" aizsargs Deniss Ivanovs (25) no 2. līdz 8. jūlijam atrodas uz pārbaudes laiku slavenā Nīderlandes kluba Amsterdamas "Ajax" sistēmā. Ivanovs kopā ar vēl virkni pārbaudāmo futbolistu trenējas ar "Ajax" dublieriem, cenšoties pierādīt sevi pēc iespējas labāk un izpelnīties līguma piedāvājumu no "Ajax" galvenās komandas, kuru trenē Martins Jols.

Vakar gandrīz četru tūkstošu skatītāju klātbūtnē dublieru vienība aizvadīja pārbaudes spēli pret "Ajax" labāko virknējumu. Mačs noslēdzās ar "Ajax" pamatsastāva uzvaru - 3:2. Deniss Ivanovs laukumā izgāja "Ajax Cape Town" (dublieru komandas nosaukums) pamatsastāvā un tika nomainīts 67. minūtē, kad rezultāts bija 0:3. Diemžēl, pēc visa spriežot, Ivanovam nav izdevies parādīt pārliecnošu sniegumu - bieži vien viņš iekritis dueļos ar pretinieku uzbrucējiem. Jau šodien "Ajax Cape Town" aizvadīs otro un pēdējo pārbaudes spēli.

Sezonai gatavoties turpina arī Viktors Morozs un Sofijas "CSKA". Treniņnometnē Austrijā aizvadītas vēl divas pārbaudes spēles. 1. jūlijā ar 0:1 tika atzīts austriešu "Kernten" pārākums - Morozs laukumā devās 43. minūtē un līdz mača beigām paspēja nopelnīt dzelteno kartīti un neizmantot vienu pusmomentu. Savukārt aizvakar ar 0:2 Sofijas klubs piekāpās Prāgas "Sparta". Viktors laukumā iznāca 62. minūtē un ne ar ko īpašu neizcēlās.

Arī Artūrs Silagailis ar Krivijrigas "Kryvbas" aizvadījis divas pārbaudes spēles, tiesa gan, spēlējot visai maz. Pret "WIT Georgia" (0:0) Artūrs laukumā izgāja otrā puslaika sākumā un tika nomainīts 65. minūtē, savukārt divas dienas vēlāk pret "Sevastopol" (4:1) Silagailis laukumā pavadīja tikai desmit minūšu - laukumā iznācis otrā puslaika sākumā, mūsu aizsargs tika nomainīts 55. minūtē.

Izmantotie resursi:
ajax.nl
psl.co.za
gong.bg
football.ua

  +3 [+] [-]

, 2009-07-05 10:11, pirms 15 gadiem
cerams ka viņam sanāks....

  +6 [+] [-]

, 2009-07-05 10:15, pirms 15 gadiem
izskatās, ka šoreiz diemžēl nekā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-07-05 10:22, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: vel ir paris dienas , lai pieraditu , a ja vins sodien banku ieliek tad viss buus okey
bet šajā klubā kļūdas nepiedod, tad viņi labāk ņem un pārbauda nākamos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-07-05 10:34, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: to es saprotu , vinjam tak ir vel dazas dienas , lai pieraditu sevi no labas puses
nu cerēsim, taču labi ir tas, ka Ajax viņu pamanīja, un kas neder Ajax, varbūt derēs citiem laba līmeņa klubiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-05 11:03, pirms 15 gadiem
Es nedomāju, ka viņš tur tiks, saku godīgi. Nav nekas personisks pret Ivanovu, patīk viņa spēle. Tikai cenšos būt objektīvs - mūsējiem līmenis nav tāds, kādu vajag Ajax. Jā, varbūt, mūsējie labi spēlētu Eredevise viduvējās komandās. Tur arī jācenšas tikt, tāpat kā to izdarīja Andreass Opers no Igaunijas. Denisam jālepojas, ka ir ticis uz pārbaudi tik lielā klubā un dabūjis paspēlēt pret tādu spēlētāju kā Luiss Suarezs... Tā ir laba pieredze un var noderēt turpmāk. Lai veicas sevi labi parādīt un tad jau spēles ārzemēs neizpaliks.

Tas ir tāpat kā ar Cauņu. Aleksandrs aizbrauca uz "Chelsea", spēlēja tās dublieros, un pēcāk jau tika īrēts "Watford"... Tagad Daniss aizbrauc uz "Ajax" un, kas zina, varbūt spēlēs ar kaut kur ārpus LV robežām.

Domāju - šis naturāli ir Abramčika pirksts! Gan jau pazīstami abi ar Jolu!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-05 11:20, pirms 15 gadiem
šķiet ka Ivanovam tas limenis ir nedaudz pa augstu..

     [+] [-]

, 2009-07-05 11:20, pirms 15 gadiem
4000 skatītājie tikai uz dublieru maču. līmenis... nedaudz žēl tomēr, bet ko vēl varēja gaidīt? tā taču Ajax pirmā komanda. ja viņu ieliktu tās sastāvā nevis dublieros, tad varbūt nemaz nebūtu slikti.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-05 11:24, pirms 15 gadiem
neko nevar pateikt.... tajaa spelee gandriiz visi pamatsastaava un paarbaudaamie speeleeetaaji tika nomainiiti bet rakstaa par to nezinjas.... kaut gan tas ir buutisks fakts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-05 11:42, pirms 15 gadiem
Es savukārt sapratu, ka Ajax Cape Town ir nevis Ajax dublieru komanda, bet Ajax sistēmas komanda Dienvidāfrikā.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-05 11:43, pirms 15 gadiem
sportaspecs rakstīja: Ivanovam nav nekadu ceribu notureties Ajax.
Piekrītu, bet tas vien, ka viņš šobrīd tur ir, jau vien ir ievērības cienīgs fakts.

     [+] [-]

, 2009-07-05 11:45, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Es nedomāju, ka viņš tur tiks, saku godīgi. Nav nekas personisks pret Ivanovu, patīk viņa spēle. Tikai cenšos būt objektīvs - mūsējiem līmenis nav tāds, kādu vajag Ajax. Jā, varbūt, mūsējie labi spēlētu Eredevise viduvējās komandās. Tur arī jācenšas tikt, tāpat kā to izdarīja Andreass Opers no Igaunijas. Denisam jālepojas, ka ir ticis uz pārbaudi tik lielā klubā un dabūjis paspēlēt pret tādu spēlētāju kā Luiss Suarezs... Tā ir laba pieredze un var noderēt turpmāk. Lai veicas sevi labi parādīt un tad jau spēles ārzemēs neizpaliks.

Tas ir tāpat kā ar Cauņu. Aleksandrs aizbrauca uz "Chelsea", spēlēja tās dublieros, un pēcāk jau tika īrēts "Watford"... Tagad Daniss aizbrauc uz "Ajax" un, kas zina, varbūt spēlēs ar kaut kur ārpus LV robežām.

Domāju - šis naturāli ir Abramčika pirksts! Gan jau pazīstami abi ar Jolu!
Viņs ir spēlējis ar pret daudz augstāka līmeņa uzbrucējiem - Torres,Ibrahimovič,D. Villa,taka domājau,ka no ši elementa viņs maz ko ieguva! Bet nu tas tomēr ir AJAX! Un pieredze būs neaptverama!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-05 12:35, pirms 15 gadiem
Ertugral had a Russian defender, Denis Ivanovs, on trial in the match but the player did not put in a performance that would win him a contract with the Urban Warriors. He was often caught square by the opposition strikers.
wtf?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-06 01:12, pirms 15 gadiem
Kas par murgiem... Ajax Cape Town ir Ajax FC meitas klubs Dienvidafrikas Republikaa, bet to nu nekaadi nevareetu nosaukt par Ajax dublieru komandu...