Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lazdiņš pagarina līgumu ar poļu "Piast"

Lazdiņš pagarina līgumu ar poļu "Piast"
Artis Lazdiņš (pa labi)
Foto: rozrywka-gliwice.pl

Polijas Ekstraklases klubs Gļivices "Piast" pagarinājis līgumu ar Latvijas futbolistu Arti Lazdiņu, informē kluba mājas lapa. Pussargs Polijas ceturtā spēcīgākā kluba rindās pavadīs arī nākamo sezonu.

Aizvadītās sezonas jaunpienācējs "Piast" debijas sezonā aizsniedzās līdz pat ceturtajai vietai, paliekot tikai punkta attālumā no bronzas godalgām, kuras izcīnīja Vroclavas "Slask". Tiesa, tuvu bija arī piektās un sestās vietas – jaunais Pāvela Šteinbora klubs Zabžes "Gornik" no "Piast" atpalika par 3 punktiem, bet Varšavas "Polonia" par četriem.

Pateicoties ceturtajai vietai Polijā, "Piast" gaidāmajā sezonā piedzīvos savu debiju Eirokausos, startējot Eiropas līgas turnīrā. Līdz debijai gan vēl Lazdiņam un pārējiem vēl jāuzgaida – "Piast" turnīrā iesaistīsies no otrās kvalifikācijas kārtas, 18. un 25.jūlijā tiekoties ar Skopjes "Metalurg" (Maķedonija) un "Qabarag" (Azerbaidžāna) pāra uzvarētāju.

Latvijas valstsvienības pussargs "Piast" rindām pievienojās pagājušā gada septembrī un, lai gan sezona jau bija sākusies, paguva aizvadīt 22 spēles, no kurām 14 sāka pamatsastāvā. Lazdiņa kontā arī vieni gūti vārti.

Izmantotie avoti:
Piast Gliwice, niezalezna, najstarsza strona,...
The official website for European football –...

  +4 [+] [-]

, 2013-07-04 18:53, pirms 11 gadiem
Turies Lazda!
Kinders

  +3 [+] [-]

, 2013-07-04 18:53, pirms 11 gadiem
Malacis, Arti!
Lai viss izdodaas!

  +3 [+] [-]

, 2013-07-04 19:16, pirms 11 gadiem
Cool !

     [+] [-]

, 2013-07-07 00:39, pirms 11 gadiem
Lazdiņš varbūt tik bieži negūst vārtus, bet viņš ir īsts melnā darba darītājs. Prieks, ka poļi to novērtē. Izlasē ne reizi vien Artis ir glābis situāciju pēc aizsargu savārītām ziepēm. Veiksmi!