Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovs, Rubins un Gauračs ārstē savainojumus

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ivanovs, Rubins un Gauračs ārstē savainojumus
Deniss Ivanovs
Foto: www.mtn8.mtnfootball.com

Kamēr viena daļa Eiropas futbola klubu atsāk sezonu, bet otra – gatavojas pirmajām gada spēlēm, savainojumus ārstē trīs Latvijas futbolisti, kuri tieši tāpēc saviem klubiem nepalīdzēja iepriekšējos mačos.

Ivanovs un Gauračs nedēļas nogalē diezin vai spēlēs

Mūsu valstsvienības un Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) čempionāta komandas Keiptaunas "Ajax" centra aizsargs Deniss Ivanovs pēc ribu lūzuma tikai vakar atsācis trenēties kopā ar visiem – savainojuma sekas praktiski vairs neesot jūtamas, Sportacentrs.com atzina aizsargs. Tiesa gan, dalība svētdienas spēlē pret vicelīderi "Mamelodi Sundowns" esot zem lielas jautājuma zīmes – par to, vai mūsu aizsargs gatavosies spēlei, "Ajax" treneri izšķirsies sestdien. Pēc ziemas pārtraukuma pirmajā čempionāta mačā "Ajax" bez Ivanova ierindā ar 2:0 pārspēja "Platinum Stars".

Savukārt U-21 izlases un Bukarestes "Rapid" uzbrucējs Edgars Gauračs, kurš jaunajam klubam pievienojās tikai pagājušajā nedēļā, Turcijas treniņnometnes sākumā atkal sajutis sāpes cirksnī. Tas arī bijis iemesls Gaurača nespēlēšanai vakardienas pārbaudes mačā pret poļu "Jagellonia" (1:0) – Edgars vien paskrējis krosiņu nedaudz ilgāk par pusstundu un devies uz viesnīcu. Nākamā pārbaudes spēle paredzēta sestdien pret čehu Ostravas "Banik", taču Edgara līdzdalība ir visai apšaubāma – "Rapid" ar uzbrucēja veselību riskēt nevēlas, jo treniņnometne tikko kā sākusies. Gauračs pagaidām turpina trenēties individuāli.

Rubins trenēties atsāks rīt

Savukārt Latvijas izlases un Azerbaidžānas vicečempiones Baku "Inter" malējais pussargs Andrejs Rubins jau desmit dienu netrenējas ar komandu. "Atbraucu no izlases, uzreiz nākamajā dienā bija spēle. Jau pirmajā minūtē griezos un kaut ko sarāvu, nevarēju paskriet, bet vakarā – pat piecelties no gultas. Izrādījās, ka sarauts sānu muskulis pie ribām. Joprojām sāp, taču paliek labāk – šodien tika veikta magnētiskā rezonanse – vēl neliels asins izplūdums ir palicis. Rīt sākšu trenēties," futbolists šodien paskaidroja Sportacentrs.com. Savainojuma dēļ Rubins nebija pieteikts vakardienas mačam pret "Mugan" (1:0), kas bija pirmais Azerbaidžānas čempionātā pēc ziemas pārtraukuma.

Pussargs prognozē, ka arī nākamajā spēlē pret "Standart" viņš varētu palikt malā un laukumā atgriezties tikai pēc nedēļas, jo svarīgi ir būt gatavam tad gaidāmajiem mačiem pret tiešajiem konkurentiem – "Simurq", "Karabakh" un "Neftchi" (pēc šīm spēlēm marta vidū čempionātā notiks komandu dalīšanās – savā starpā turpinās spēlēt pirmais un otrais sešinieks). Rubins arī rezumēja aizvadīto sagatavošanās posmu: "Bija tikai trīs nedēļas laika, lai sagatavotos, tāpēc viss tika mazliet sasteigts. Bija grūti – dažas dienas pat četri treniņi dienā, bet piekusām jau pēc viena."

  -2 [+] [-]

, 2010-02-04 22:12, pirms 15 gadiem
Zabej.. Kapēc vajadzēja pāriet ja nav isti vesals.. vajadzeja laiakm to operāciju taisit..
Veiksmi veseļošanas

     [+] [-]

, 2010-02-04 22:38, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Zabej.. Kapēc vajadzēja pāriet ja nav isti vesals.. vajadzeja laiakm to operāciju taisit..
Veiksmi veseļošanas
A, kāpēc ne? Rapid ilgi negaidītu. Nopirktu citu uzbrucēju. Tad jau labāk, lai izārstējas un spēlē Rumānijā, nevis ārstējas te un atkal uz ārzemēm netiek!

     [+] [-]

, 2010-02-04 22:39, pirms 15 gadiem
Ak, tad tāpēc Rubins nav spēlējis. Man jau tā mazliet dīvaini likās. Andrejs ir 100% pamatsastāva spēlētājs. Novēlu visiem, cik vien tas iespējams, ātru veseļošanos. Tas ir svarīgākais.

     [+] [-]

, 2010-02-05 00:35, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: A, kāpēc ne? Rapid ilgi negaidītu. Nopirktu citu uzbrucēju. Tad jau labāk, lai izārstējas un spēlē Rumānijā, nevis ārstējas te un atkal uz ārzemēm netiek!
JA vins ir tāds talants, tad jau arī nakamsezon tiktu uz ārzemēm..

     [+] [-]

, 2010-02-05 07:47, pirms 15 gadiem
tik ātri nevar cirksni savest kārtībā atkal kaut ko darīs un pastieps vizmaz mēnesis ārā no sastāva bet ja nesadziedēs līdz galam varēs taisīt operāciju un vēl mēnesis bez futbola ar cirksni nedrīkst čakarēties....