Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pavlovam pirmais zaudējums Kiprā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pavlovam pirmais zaudējums Kiprā
Andrejs Pavlovs darbībā

Pirmo zaudējumu Kipras futbola čempionātā piedzīvojis Andrejs Pavlovs. Viņš ar partneriem Pafosas "AEP" rindās savā laukumā ar 0:1 atzina "Enosis" pārākumu. Vienīgie vārti tika gūti no 11 metru soda sitiena atzīmes.

Pafosas "AEP" astotajā Kipras futbola čempionāta kārtā savā laukumā uzņēma "Enosis" vienību, kas pirms šīs spēles apsteidza Palova klubu par diviem punktiem. Jau sesto maču pēc kārtas pafosiešu vārtus no pirmās minūtes sargāja mūsu Andrejs Pavlovs. Darba viņam netrūka, bet spēles 40.minūtē Andrejs par pārkāpumu savā soda laukumā saņēma brīdinājumu. Piešķirto 11 metru soda sitienu viesi realizēja, gūstot šīs spēles vienīgos vārtus - 1:0.

Andrejs Pavlovs laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Sešos aizvadītajos mačos ar Pavlovu vārtos "AEP" rēķinā viena uzvara, četri neizšķirti, kā arī viens zaudējums. Sezonas pirmajās divās spēlēs bez Andreja vārtos tika piedzīvoti divi zaudējumi. Cits šī kluba Latvijas vārtsargs Vitālijs Artjomenko laukumā nedevās. Turnīra tabulā "AEP" ar septiņiem punktiem ieņem 13. vietu 14 komandu konkurencē. Nākamā spēlē paredzēta 8. oktobrī pret pazīstamo "Anorthosis".

Kipras 2. līgā zaudējumu piedzīvojusi Viktora Moroza, Aleksandra Solovjova un Jevgēņija Sazonova "Atromitos", kas pēdējās minūtēs izlaida punktu pret "Chalkanoras" - 1:2. Septiņās spēlēs "Atromitos" ir septiņi punkti, kas dod 12. vietu.

Albānijas futbola čempionātā bez Artūra Silagaiļa ierindā uzvarēt izdevies "Tirana", kas mājās ar 2:0 pārspēja "Teuta". Turnīra tabulā Tiranas klubs pakāpies uz piekto vietu. Romāna Bezzubova "Bylis" ieņem devīto pozīciju.

Izmantotie resursi:
AlbaniaSoccer - Futbolli Shqiptar
cfa.com.cy

     [+] [-]

, 2010-11-03 17:37, pirms 14 gadiem
Vieta tabulā varbūt nav tā labākā, taču prieks, ka vārtsargs var spēlēt tik labā līgā. Artjomenko jau tur ir tipisks rezervists. Kas tad Artūram, ka nespēlē Albānijā? Trauma?