Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Hščanoviča klubs sadarbosies ar Klinsmanu

Andrejs Siliņš

Hščanoviča klubs sadarbosies ar Klinsmanu
Raivis Hščanovičs
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbolista Raivja Hščanoviča pārstāvētais MLS čempionāta kanādiešu klubs "Toronto FC" noslēdzis līgumu ar vāciešu slavenajam bijušajam futbolistam, tagad trenerim Jirgenam Klinsmanam piederošo "SoccerSolutions" kompāniju, kas konsultēs ziemeļamerikāņus dažādos jautājumos.

"Esam pagodināti strādāt kopā ar tādu futbolu ikonu kā Jirgens, kurš mums varēs dot padomus no savas bagātās pieredzes," prieku par noslēgto sadarbību pauda Toronto kluba viceprezidents Toms Anselmi. Paredzams, ka Klinsmans dos padomus darbam ar jau esošo sastāvu, kā arī mēģinās uzlabot kluba iespējas. Tas skars gan kluba organizāciju, gan arī spēlētāju sastāva veidošanu.

Aizvadītajā sezonā turnīra tabulā "Toronto FC" Austrumu konferencē ieguva piekto vietu astoņu klubu konkurencē, nekvalificējoties "play-off" izcīņai. Līdz izslēgšanas spēļu robežai kanādiešiem pietrūka vairāk nekā desmit punktu.

Raivis Hščanovičs savā pirmajā sezonā otrpus okeānam aizvadīja 11 spēles, desmit no tām dodoties laukumā pamatsastāvā, bet vēl vienu reizi uz maiņu. Sezonas sākumā futbolists spēlēja daudz, bet turpinājumā pārsvarā deldēja rezervistu soliņu. CONCACAF Čempionu līgā Raivis tika laukumā trijās no astoņām komandas spēlēm. Abos iepriekšminētajos turnīros viņam arī pa diviem brīdinājumiem. Lai arī aizsargam ir spēkā līgums uz nākamo sezonu, pagaidām nav pilnīgas drošības, ka Raivis paliks Kanādā.

Izmantotie resursi:
Toronto FC