Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins pirms Japānas gūst sausu uzvaru

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vaņins pirms Japānas gūst sausu uzvaru
Andris Vaņins
Foto: www.blick.ch

Pirmo oficiālo spēli šogad aizvadījis Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins, kurš palīdzēja "Sion" Šveices kausa izcīņā ar 4:0 viesos sagraut "Kriens".

Andra Vaņina pārstāvētā "Sion" šodien izspēlēja savu 1/8 finālu Šveices kausa izcīņas ietvaros, izbraukumā tiekoties ar 4. līgas klubu "Kriens". Sionai šāds pretinieks nesagādāja problēmas un tika gūta 4:0 graujoša uzvara. Vaņinam sausā spēle nāca viegli - darba praktiski nebija. 1/4 finālā Vaņins un "Sion" 27. februārī tiksies ar citu Superlīgas klubu "Lausanne Sport" - tā būs Superlīgas 4. un 6. pozīciju īpašnieču cīņa. Bet tagad Vaņins devies palīgā Latvijas izlasei, lai trešdien lūkotu apturēt Japānas samurajus.

Izlases rīcībā jau ir Māris Verpakovskis, kurš šodien vēl nespēlēja "Ergotelis" rindās. Bez latvieša "Ergotelis" ar 1:0 pārspēja "Panachaiki", turpinot atrasties 1. līgas 1. vietā. Tuvākā sekotāja tiek apsteigta par trim punktiem, turklāt jāņem vērā, ka Superlīgā iekļūs pirmo trīs vietu ieguvējas. 4. vietas īpašniece no Verpakovska kluba atpaliek par sešiem punktiem.

  +8 [+] [-]

, 2013-02-03 21:47, pirms 11 gadiem
Lasu "Vaņins pirms Japānas gūst...", nodomāju F*CK THIS SH*T vēl viena trauma. Tad lasu tālāk "sausu uzvaru" - fuuu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-04 00:12, pirms 11 gadiem
es akal izlasiiju to griekju pirmaas liigas klubu nevis kaa Panachaiki, bet Pacanchiki