Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Greisons: "Aizsardzība bija nepārspējama"

Andrejs Siliņš

Greisons: "Aizsardzība bija nepārspējama"
Kaspars Gorkšs aizsardzībā.
Foto: AFP

Pēc vakar aizvadītās Anglijas čempionāta spēles futbolā latviešu aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā kluba "Blackpool" galvenais treneris Saimons Greisons atzīmēja, ka spēlētāji nav žēlojuši sevi.

"Tā bija lieliska diena," pēc spēles sacīja Greisons. "Parādītais sniegums ir bijis fantastisks šajā svētku un pēc svētku laikā. Centāmies droši kontrolēt spēli sevis iesāktajā tempā. Aizsardzības četrinieks bija nepārvarams, viņi labi spēlēja ar galvu un uzvarēja katrā divcīņā ar pretinieku. Uzbrucēji strādāja, nežēlojot sevi, spēlētāji skrēja un cīnījās, neskatoties uz savainojumiem. Tas parāda spēlētāju vēlmi un raksturu."

Zaudētāju komandas "Burnley" galvenais treneris Ouvens Koilss, lai arī vainoja savus spēlētājus, pilnībā nespēja atzīt "Blackpool" pārākumu: "No paša sākuma līdz pat beigām mēs netikām galā ar viņu uzbrucējiem, un zaudējām vārtus vienkāršās epizodēs. Otrie vārti vienmēr ir svarīgi. Uzskatu, ka tas vispār bija tikai pirmais nopietnais "Blackpool" uzbrukums puslaikā un tie bija vāji vārti. Mums radās iespējas otrajā puslaikā, bet nekas neizdevās kā nākas. Neviens mūsu spēlētājs nenospēlēja tādā līmenī, kā tas šajā klubā būtu jādara. Gaidīju daudz vairāk."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

  +1 [+] [-]

, 2008-01-02 10:00, pirms 17 gadiem
JOPROJĀM visi gaida video
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-01-02 10:10, pirms 17 gadiem
ei nu ei vecīt tad jau moš kad kapā iesim, tad lai mums parāda vēstures golu ? nav taču nekāda pagrīdes līga ka nevar video dabūt ...

  +2 [+] [-]

, 2008-01-02 10:36, pirms 17 gadiem
Varbūt arī pats kādreiz varētu pameklēt, nevis gaidīt, kad kāds uz paplātes Tev pienesīs klāt!?

  +1 [+] [-]

, 2008-01-02 11:00, pirms 17 gadiem
nopērc biļeti uz Blackpool, nofilmē nākamo golu (novēlu lai tādu nākamsezonn būtu daudz) un ieliec video esportā un tad būsi spicākais vecis!
Slēpts komentārs: mrPO

     [+] [-]

, 2008-01-02 12:06, pirms 17 gadiem
Ja Gorkšs ir aizsardzībā tad nevienas protams viņus nevar pārspēt

     [+] [-]

, 2008-01-02 13:29, pirms 17 gadiem
Viņiem nav uzdevums izpatikt katrai mrPO vēlmei
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja