Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gaurača "Torpedo" pēc izstāšanās no kausa aizbrauc apsardzes vienību pavadībā

Agris Suveizda

Gaurača "Torpedo" pēc izstāšanās no kausa aizbrauc apsardzes vienību pavadībā
Edgars Gauračs
Foto: fc-tm.ru

Latvijas izlases futbolistu Aleksandra Koliņko un Artūra Zjuzina pārstāvētais Kaļiņingradas "Baltika" šodien pēcspēles sitienu sērijā piekāpās trešās līgas komandai "Dolgoprudniy" (1:1) un izstājās no Krievijas kausa izcīņas. Vakar zaudējumu piedzīvoja arī Edgara Gaurača "Torpedo", kas pēc tam stadionu pameta ātrās reaģēšanas vienību pavadībā.

No Latvijas spēlētāju pārstāvētajiem Krievijas pēc spēka otro līgu klubiem, kas kausa izcīņā iesaistījās 1/32 finālā, cīņu par trofeju turpina vienīgi Ivana Lukjanova Volgogradas "Rotor", kas viesos ar 1:0 pieveica Armaviras "Torpedo". Lukjanovs laukumā izgāja 64.minūtē. Savukārt vakar izkrita gan Oļega Laizāna (izgāja uz maiņu 58.minūtē un pēc spēles realizēja savu pendeli) Krasnojarskas 'Yenisey", gan Edgara Gaurača Maskavas "Torpedo". Krievijas galvaspilsētas klubs izbraukumā pagarinājumā ar 1:2 piekāpās trešās līgas komandai Rjazaņas "Zvezda", kas saniknoja "Torpedo" fanus.

Kā vēsta portāls Championat.com, vēl spēles laikā fani esot sadedzinājuši lelli, kas simbolizējusi komandas vadītāju Nikolaju Kuzminu, kurš vakar svinēja 63.dzimšanas dienu. Pēc mača Kuzmins, kluba prezidents un izpilddirektors stadionu pameta tikai tad, kad fani jau bija devušies atpakaļ uz Maskavu, bet komandu mājās pavadīja vairākas patruļas automašīnas. Gauračs neveiksmīgajā spēlē laukumā devās otrajā puslaikā un bija viens no tikai diviem spēlētājiem, kas pēc mača devās pie faniem. Atgādinām, ka "Torpedo" Krievijas pēc spēka 2.līgā ar deviņiem punktiem 10 spēlēs ieņem tikai 16.vietu 19 komandu konkurencē un atrodas izkrišanas zonā.

Šodien no kausa izlidoja arī Kaļiņingradas "Baltika", kas viesos pendelēs zaudēja "Dolgoprudniy" (1:1, pendelēs 1:3). Aleksandrs Koliņko aizvadīja pilnu spēli un neielaida vienu no četrām pendelēm, bet Artūrs Zjuzins uz maiņu izgāja pirms otrā puslaika. Krietni veiksmīgāk klājās Oskara Kļavas AZAL, kas izbraukumā ar 1:0 uzvarēja "Qarabaq" un nostūma to no pirmās vietas turnīra tabulā. Kļava, kā ierasts, devās pamatsastāvā. Tikmēr Polijā piekto spēli pēc kārtas bez uzvaras palika "Piast Gliwice", kas mājās cīnījās neizšķirti ar "Slask". Artis Lazdiņš spēlei netika pieteikts.

Pieteikumā nebija arī Ritus Krjaukļa, kurš nule pievienojās Dienvidāfrikas klubam Keiptaunas "Ajax", kurā savulaik spēleja arī Deniss Ivanovs. "Ajax" čempionāta otrajā kārtā ar 1:2 zaudēja "Amazulu". Borisovas BATE rezervē atgriezās Germans Māliņš, bet BATE ar 2:0 uzvarēja derbijā un ar 48 punktiem 22 spēlēs Baltkrievijas čempionātā ieņem otro vietu.

Izmantotie resursi:
ТОРПЕДО МОСКВА - ОФИЦИАЛЬНЫЙ САЙТ
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
SportoweFakty.pl - informacje, relacje live,...
Live scores, results, fixtures, tables,...

  -3 [+] [-]

, 2013-09-01 23:11, pirms 11 gadiem
привет сосунок гаурач!!! почему нет фоток с туалета после очередной жопы? Как скучно в без тебя милый "красавчег"?