Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Verpakovskis: "Man bija piedāvājumi no citām komandām, bet nebiju ieinteresēts"

Andris Liepa
Andris Liepa

Verpakovskis: "Man bija piedāvājumi no citām komandām, bet nebiju ieinteresēts"
Māris Verpakovskis cīņā ar pretinieku
Foto: azerisport.com

Māris Verpakovskis intervijā Azerbaidžānas medijiem izteicis apmierinātību ar faktu, ka jau 1. kārtā jaunajā Azerbaidžānas čempionātā jāspēlē pret čempionvienību „Neftchi”, kā arī atzina, ka starpsezonu periodā viņam bija piedāvājumi no citiem klubiem.

Māra Verpakovska un Denisa Ivanova „Baku” pagājušajā sezonā Azerbaidžānas čempionātā ieņēma 6. vietu, kamēr par čempioni kļuva cits Baku klubs „Neftchi” – jau otro sezonu pēc kārtas. Toties Azerbaidžānas kausa izcīņā, abām šīm komandām tiekoties finālā, ar 2:0 pārāks bija „Baku”. Nopelnītā ceļazīme Eiropas līgā gan tika izniekota, jau 1. kārtā zaudējot slovēņu „Mura” (0:0, 0:2). „Neftchi” ir vienīgā Azerbaidžānas komanda, kas turpina dalību Eirokausos – Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra 3. kārtā tiks samēroti spēki ar Izraēlas „Ironi Kiryat Shmona”. Pa vidu starp abām Azerbaidžānas un Izraēlas čempionu spēlēm „Neftchi” uzsāks arī Azerbaidžānas čempionātu, svētdien izspēlējot derbiju ar Verpakovska un Ivanova „Baku”.

Verpakovskis ir apmierināts, ka jau 1. kārtā jātiekas ar „Neftchi”: „Mums tas pat ir lieliski. „Baku” uzreiz būs teicama iespēja reabilitēties fanu un kluba vadības priekšā par Eirokausu neveiksmi. „Neftchi” ČL dēļ varētu atpūtināt līderus? Neesmu par to aizdomājies, un tā nav mūsu problēma. Mums pašiem jāspēlē savs futbols un jāizcīna uzvara. „Neftchi” sniegums ČL? Redzēju pirmo spēli ar Gruzijas čempioniem – uzvarēja ar solīdu rezultātu [3:0]. Izraēlas čempions ir nopietns pretinieks, taču „Neftchi” ir spējīga tikt tālāk. Pie tam tas uzlabotu Azerbaidžānas reitingu UEFA rangā.”

Šobrīd „Baku” treneris ir Bandovičs – trešais Verpakovska treneris divu gadu laikā. Māris par šo faktu vien nosaka: „Jā, protams, nedaudz dīvaini. Taču tā gadās. Personīgi es savā karjerā jau ar tādām lietām esmu saskāries. Ja tā notiek, tātad tiešām ir problēmas ar sniegumu. Šobrīd cenšamies iepazīt un saprast Bandoviča domāšanas veidu – laika nav daudz, tāpēc gatavošanās notiek pastiprinātā tempā.”

Baku „Inter” un „Khazar” Eirokausos? Skatījos „Inter” spēli. Var teikt, ka šis klubs realizējis ļoti labus transfērus starpsezonā, un tas ļaus pretendēt uz zeltu Azerbaidžānas čempionātā. Pret grieķu „Asteras” viņiem mazliet nepaveicās [zaudēja 11m sērijā – aut.piez.]. „Khazar” spēles neredzēju, bet skaidrs, ka poļu „Lech” bija nopietns pretinieks Mēs? Protams, „Mura” vienkārši bija jātiek pāri, tur nav nekādas runas. Tomēr tas, ka „Mura” pēc tam izsita arī bulgāru grandu Sofijas CSKA, arī pierāda, ka mums nebija viegls pretinieks.”

„Piedāvājumi no citām komandām? Jā, bija piedāvājumi no ārzemju komandām, taču nebiju ieinteresēts.”

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-08-01 12:56, pirms 12 gadiem
No Real un Barcelona bija piedavaajumi, bet Verpis tik zemaa liimenii negrib speeleet

     [+] [-]

, 2012-08-01 13:34, pirms 12 gadiem
Tvaika ielas doktorants rakstīja: Latvijai izlasei ir vajadzīgi mazie uzbrucēji kā Māris, tik žēl, ka spēlē tik sliktā klubā, Rudņevs ir labs, bet viņš ir atkarīgs no pussargiem, Māris var momentu uztaisīt pats.Kā arī es ceru, ka spēlēs Latvija 4-4-2 izkārtojumā.
Tas laiks jau pagājis. Ja kaut ko uztaisa tad nevar iesist! Pāris goli sezonā uzbrucējam ir ļoti par maz.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-01 13:35, pirms 12 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: pilniba piekritu
Diez vai LV,jo te jau spēlē krievi un japāņi!

  +1 [+] [-]

, 2012-08-01 15:06, pirms 12 gadiem
Nebūs Māri, nebūs...

  -1 [+] [-]

, 2012-08-01 17:15, pirms 12 gadiem
Respect Mārim par to, ka pēc visas šīs dauzīšanās pa pasauli, viņš nečīkst, be ciena futbolu un komandu, kurā spēlē. Ne kurš katrs vāru guvējs pret Real spētu nekrist depresijā vai vismaz nodoties ar pilnu atdevi, ja būtu jānonāk Azebaidžānā.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-01 18:10, pirms 12 gadiem
Nākamā Māra komanda- LM no LV? Jābūt taču reiz ieinteresētam atgriezties Dzimtenē, kur zāle zaļāka un ūdens garšīgāks, bet gaiss skābekļa bagātāks bez naftas smakas.

  -2 [+] [-]

, 2012-08-01 18:27, pirms 12 gadiem
Protams, Mārim šogad jau būs 33 gadu. Nav tas laiks, kad mētāties pa pasauli, bet tomēr varēja jau rietumu virzienā doties, ja bija kādi piedāvājumi. Lai veicas Baku nākamajā sezonā un no izlases viedokļa tas, ka viņš tur spēlē, ir ļoti labi. Tiek pie spēles laika, tātad būs labā formā. Cilvēki var teikt, ko grib, bet Māris ir un paliek uzbrukuma līderis izlasē. Tad, kad viņam spēlē padodas, ir pilnīgi cits spēles stils mūsu izlasei.