Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Jurans atlaists

Jurans atlaists
Sergejs Jurans
Foto: championat.ru

Krievijas Premjerlīgas kluba Jaroslavļas "Shinnik" vadība atlaidusi komandas galveno treneri Sergeju Juranu. Atgādinām, ka "Shinnik" vienībā spēlē divi Latvijas izlases futbolisti - Juris Laizāns un Igors Stepanovs.

Interesanti, ka pēc Jurana vārdiem kluba pārstāvis par atlaišanas iemeslu minējis komandas blāvo sniegumu, bet vēlāk medijiem paudis, ka Jurans arī nav pildījis visas savas līgumsaistības. Jurans tam kategoriski nepiekrīt un vēl jo vairāk - tieši klubs šajā ziņā pret viņu esot grēkojis, pilnībā neizmaksājot algu par pagājušo sezonu. Vēl Jurans piebildis, ka šādam kluba lēmumam bijis morāli gatavs, jo komandas rezultāti tomēr nebija pārāk spīdoši. Par galvenā trenera vietas izpildītāju pagaidām iecelts Ivans Ļahs.

Izmantotie resursi:
championat.ru


, 2008-05-01 14:16, pirms 16 gadiem
ilgi nostrādāja..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-05-01 14:28, pirms 16 gadiem
maina klubus kā zeķes...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-05-01 15:33, pirms 16 gadiem
Nu nevar aizmirst faktu, ka tieši Jurans izveda Shinik uz augstāko līgu! Pārāk ātri atlaida, bija jādod iespēja turpināt strādāt un diez vai viņi atradīs augstākās klases treneri, jo klubam pat nav ģenerālsponsora...
, 2008-05-01 15:50, pirms 16 gadiem
manuprāt, nav iepriecinoša ziņa.
šeit domāju attiecībā uz mūsu spēlētājiem. vairāk par Stepanovu.
, 2008-05-01 16:03, pirms 16 gadiem
Uz Liepājas Metalurgu un Čempis būs liepājnieku !! Ar Andrejevu LM būs JĀPACĪNĀS tikai par trešo vietu.
, 2008-05-01 16:55, pirms 16 gadiem
Žēl Jurana, kurš pirms Šiņņik trenēja arī Daugavpils Daugavas priekšteci Ditton un Talllinas TVMK, laikā, kad tur spēlēja 4 latvieši!
, 2008-05-01 16:57, pirms 16 gadiem
maina komandas kā čigāns zirgus
Ivans Baturins darbībā. Foto: Katariina Peetson/jalgpall.ee

Baturins laukumā atgriežas ar nosargātiem vārtiem un uzvaru pār Kramēna komandu

Lietuvas A līgā futbolā pēc septiņu kārtu pārtraukuma uzvarējusi Telšu "Džiūgas", kura ar vārtsargu Ivanu Baturinu laukumā pieveica (1:0) Marijampoles "Sūduva".
Vladislavs Sorokins. Foto: FC Qyzyljar Petropavl

Sorokinam pilna spēle panākumā Kazahstānas Premjerlīgā

Kazahstānas futbola Premjerlīgā aizsarga Vladislava Sorokina Petropavlas "Qyzyljar" savā laukumā ar 2:0 pieveica Karaghandi "Shakhter".
Klāvs Kramēns. Foto: DFK Dainava

Kramēnam pirmā pilnā spēle "Sūduvas" rindās, Dubra nespēlē savainojuma dēļ

Lietuvas futbola meistarsacīkstēs šovakar tika aizvadītas visas piecas 20. kārtas spēles. Uzbrucēja Dāvja Ikaunieka "Šiauliai" izbraukumā spēkojās 0:0 pret Kauņas "Hegelmann", aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" Marijampolē pārspēja (3:1) cita aizsarga Klāva Kramēna "Sūduvu", vārtsarga Ivana Baturina Telšu "Džiūgas" ar 1:3 kapitulēja Alītas "Dainavai", līdere Viļņas "Žalgiris" uzveica (2:0) Gargždu "Bangu", bet Kauņas "Žalgiris" ar tādu pašu rezultātu pieveica Viļņas "TransINVEST".