Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Zirnis: "Tikai treneris zina, kas spēlēs"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Zirnis: "Tikai treneris zina, kas spēlēs"
Dzintars Zirnis
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

"Pašlaik treneris skatās, kā viens vai otrs futbolists spēlē konkrētā pozīcijā, bet tikai viņš zina, kuri būs pamatsastāvā," pēc vakar aizvadītā divpusējā izlases mača eSports.lv pastāstīja valstsvienības aizsargs Dzintars Zirnis.

"Neko konkrētu pēc šī mača nevar secināt. Treneris skatās, kas kur spēlē labāk - vienā vai otrā pozīcijā. Bet tikai viņš zina, kurš patiešām spēlēs. Mikroklimats komandā ir labs, visi grib spēlēt, Baltijas kausā vajag nospēlēt pārliecinoši un to atgūt atpakaļ," par sastāvu pārbaudes spēlēm un komandas mikroklimatu pastāstīja Dzintars Zirnis.

Tāpat kā viņa komandas biedri, arī Dzintars par problēmām "Liepājas metalurgā" nevēlējās runāt: "Negribu pašlaik runāt par Liepājas spēli. Bet šeit ir daudz labāk - cits mikroklimats. Vajag pabūt šeit - uzreiz uzlabojas garastāvoklis, varbūt arī klubā sāks iet labāk."

"Pagaidām skatāmies tikai Igaunijas izlases video, bet kopumā jau katru dienu kaut ko darām, lai spēlēm pret kaimiņiem sagatavotos labāk. Igauņus neesam varējuši uzvarēt pēdējās spēlēs - tāpēc šoreiz jānospēlē savādāk un labāk, lai pret viņiem tiktu gūta uzvara - tad viss būs kārtībā!"

  +1 [+] [-]

, 2008-05-29 08:21, pirms 16 gadiem
Gan jau tie paši kas vienmēr arī spēlēs!
Diez vai būs kāds baigais pārsteigums!

     [+] [-]

, 2008-05-29 08:59, pirms 16 gadiem
Ja jau trenneris tik zin, tad jau visi kaartiigi straadaa trenninjos.
Slēpts komentārs: Chubakka

     [+] [-]

, 2008-05-29 11:27, pirms 16 gadiem
Chubakka rakstīja: Zirnis galīgi nevelk savā malā. Visi kā stāvošam iet garām viņam...


Nu ja, Tu jau mums esi pasaules klases futbolists..