Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Šitiks: "Jebkura uzvara ir liels panākums"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Šitiks: "Jebkura uzvara ir liels panākums"
Genādijs Šitiks
Foto: www.lff.lv

Pēc šodien aizvadītas Baltijas Kausa izcīņas spēles, kurā spēkiem mērojās Latvijas un Igaunijas U-21 izlases (2:1), komentārus par maču portālam eSports.lv sniedza abu komandu galvenie treneri - Genādijs Šitiks un Franks Bernhards.

Latvijas U-21 izlases galvenais treneris Genādijs Šitiks: "Redzējam pēdejo Igaunijas izlases spēļu video ierakstus, zinājam, ka viņi spēlēs no aizsardzības un mēģinās mūs pārsteigt pretuzbrukumos. Es jau pirms mača apgalvoju, ka šodien triumfēs tā komanda, kura spēlēs ar pilnu pašatdevi un būs labāk motivēta. Diemžēl pirmajā puslaikā varēja redzēt, ka igauņiem bija lielāka motivācija uzvarēt, kas izpaudās arī vārtu guvumā.

Pirmajā puslaikā viņi nospēlēja labāk. Tomēr pārtraukumā es ar futbolistiem runāju paceltā tonī, un pēc tam mūsu sniegums uzlabojās. Ļoti labi uz maiņu iznāca Artis Lazdiņs, kurš ar savu centību spēja motivēt visu komandu - tā atdzīvojās. Domāju, ka Latvijai jebkura uzvara oficiālā spēlē ir liels panākums. Sāncenšu sastāvā gribu izcelt 6. numuru - Eino Puri, kurš ļoti veiksmīgi nospēlēja laukuma centrā un labi dalīja piespēles."

Igaunijas U-21 izlases galvenais treneris Franks Bernhards: "Mēs labi spēlējam pirmajā puslaikā, spējām gūt vārtus, kontrolējām notikumus laukumā, tomēr pēc pārtraukuma atdevām iniciatīvu pretiniekiem un diezgan neveiksmīgi aizsargājāmies. Pieļāvām vairākas nozīmīgas kļūdas aizsardzībā. Domāju, ka 1:2 nav īpaši godīgs rezultāts, skatoties uz spēles gaitu. Esam mazliet vīlušies, ka zaudējām. Nākamā spēle būs pret Lietuvas U21 futbolistiem, nedomāju, ka tā ir spēcīgāka komandas par Latviju. Cīnīsimies un laukumā atdosim visus spēkus, taču būs grūti."

     [+] [-]

, 2008-05-29 22:18, pirms 16 gadiem
Mūsu U izlasēm ir KATASTROFĀLI SNIEGUMI.. !!!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-29 22:40, pirms 16 gadiem
Eino Puri tiek uzskatīts par tiešām ļooooti talantīgu futbolistu un domāju, ka nākotnē būs belaru Gļeba variants.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-30 12:04, pirms 16 gadiem
Puri brāļi spēlē Levadia. Abi ir dvīņi, abi spēlē laukuma centrā, tiesa viens no viņiem ir vairāk tendēts uzuzbrukumu. Un Gļebs tur nekāds nesanāks. Sanāks patiešām talantīgs centra pussargu duets. katrā ziņā pēc gadiem 5 latvijai būs jāsāk bīties no urmasiem! Lielas aizdomas, ka šie divi jaunieši spēlēs kāda no Eiropas top līgām.

     [+] [-]

, 2008-05-30 12:14, pirms 16 gadiem
Tikko izlasīju, ka Sanders ir jau paspējis pabūt Dortmundē uz pārbaudi... Nez kad LFF sāks aizdomāties, ka igauņi mums jau sen ir priekšā jauno spēlētāju sagatavošanā?

     [+] [-]

, 2008-05-30 12:45, pirms 16 gadiem
Sviests... Tikkoviena latviešu handbola spēlētāja dēls ir debitējis Norvēģijas izlasē... Vai tad tiešām šamo neviens no lff nezināja?! P.S. Jauneklis spēlējot iekš Rosenborg.