Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Verpakovskim muskuļa sastiepums

Jānis Pārums

Verpakovskim muskuļa sastiepums
Māris Verpakovskis
Foto: LFF

Latvijas izlases futbolists Māris Verpakovskis pirmdienas treniņā sastiepis kājas muskuli, taču trešdien draudzības spēlē pret Andoru, iespējams, būs gatavs spēlēt, vēsta Latvijas Futbola federācijas preses dienests.

Dienu pirms draudzības spēles Andorā Latvijas izlase šī sasaukuma laikā pirmo reizi trenējās uz īsta spēles laukuma, kas gan neatbilst starptautisko spēļu standartiem, jo ir tikai 54 metrus plats.

Problēma ar kāju ir izlases uzbrucējam Mārim Verpakovskim, kurš pirmdien, zāles treniņa laikā sastiepa kājas muskuli. Viņš vakar trenējās pēc individuālas programmas.

"Nedaudz sāp, bet domāju, ka būšu gatavs spēlēt," atzina Māris, kurš ar vietējiem andoriešiem sarunājas gandrīz brīvi spāņu valodā.

„Bijām sailgojušies pēc īstā laukuma, jo jau gandrīz nedēļu nebijām uz tā trenējušies – Rīgā skraidījām pa mežu, vakar – telpās. Laukums nav labākajā stāvoklī, rīt diez vai tas būs labāks. Treniņš bija kā ierasts – kārtīga pirms spēles sagatavošanās," sacīja izlases aizsargs Deniss Ivanovs.

„Bija labs treniņš. Izjutām laukumu, uzspēlējām, sitām pa vārtiem. Labi, ka daudz iesitu. Rīt pietiks ko darīt un peļķes mums nedrīkst traucēt," norādīja uzbrucējs Vits Rimkus.

Latvijas nacionālās izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs pēc treniņa atzina, ka uz izlasi izsauktie futbolisti ir profesionāli un faktam, ka šodien ir vienīgais treniņš uz zāles laukuma, futbolistu spēli nevajadzētu nekādi ietekmēt. „Laukums ir tāds kāds tas ir, turklāt daudzi laukumi ir šādi. Psiholoģiskā sagatavotība futbolistiem ir laba un šādām neērtībām jātiek viegli pāri," sacīja Starkovs. Viņš arī piebilda, ka par Māra Verpakovska dalību lems spēles dienā, bet savainojums neesot liels.

„Šobrīd Latvijas čempionāta futbolisti ir izgājuši sagatavošanās periodu, un pret šāda kalibra komandām kā Andora, varam prasīt no futbolistiem atbilstošu cīņassparu, un arī fiziskajai sagatavotībai vajadzētu būt pietiekošai," atzina Starkovs.

Latvijas ar Andoras valstsvienību spēlēs trešdien 21:00 pēc Latvijas laika. Pēc tam Latvijas izlasei būs mači pret Lietuvu un Igauniju Baltijas kausa ietvaros no 30.maija līdz 1.jūnijam.

Izmantotie resursi:
lff.lv

Slēpts komentārs: pecha13
Slēpts komentārs: Mandaliina

  +5 [+] [-]

, 2008-03-26 01:35, pirms 17 gadiem
nu mazs muskuļa sastiepums, cik var čīkstēt..?
ja kas pēdējā laikā Mārim vairāk nekā labi iet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Robduks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-03-26 09:12, pirms 17 gadiem
sandris1 rakstīja: ai, kas tas par sviestu??? pirms izlases speles, tas lai lv fani neko sliktu nepasaka, kad kreipans pateiks:"marim ir neliels savainojums, varbut tas liedza vinam..."


Pričom Kreipāns, šo maču tak ltv7 nerādīs.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-26 09:24, pirms 17 gadiem
Mandaliina rakstīja: sviests... kārtējais abloms Latvijai sportā
nu cik tad var.. tā jau maza valstiņa esam

Kāds tur abloms! Tas ir tikai muskuļa sastiepums, kur jāatpūšas tikai pāris dienas! Vai vispār nav! Es Starkova vietā Māri atstātu malā, jo pret šādu izlasi sevi jāpierāda tiem , kas mazāk tikuši laukumā! Mēs tak zinam , ka Māris tagad ir labā formā un nekas trak nenotiks , ja viņš vienu šādu pārbaudes spēli nenospēlēs!
P.S. Kurā valstī notiks Baltijas kauss?

  -1 [+] [-]

, 2008-03-26 11:05, pirms 17 gadiem
Ganjau viss būs kārtībā.

     [+] [-]

, 2008-03-26 11:32, pirms 17 gadiem
Vācu kvalitāte

  -1 [+] [-]

, 2008-03-26 12:02, pirms 17 gadiem
un pa TV neraada

  -1 [+] [-]

, 2008-03-26 12:10, pirms 17 gadiem
Es ar pirms nedeeljas satiepu kaajas muskuli. NEPATIIKAMI! Bet nu speleet noteikt var vienkaarshi buus taadas asas saapes ka dos piepeeeli vai sitiis. Bet es jau Starkova vietaa labaak Muri laukumaa nelaistu un ja nu sarauj veel vairaak tad gan nebuutu labi.Pret Andoru jau jaado arii citiem uzspeeleet,jo vinji ir jaavinee ar da jebkaadu sastaavu.
Maari atraak atlabsti lai atkal vari sist golus Horvaatijaa !

     [+] [-]

, 2008-03-26 13:27, pirms 17 gadiem
es ceros ka vins tomer spele sodien