Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Foto: Stāsts par Latvijas futbola izlasi (1999-2013)

Latvijas futbola izlases sniegums un pozīcija FIFA rangā nav gluži tas, kas pēdējā laikā priecē līdzjutēju sirdis, taču, kā rāda vēsture, pēc lieliem kritumiem spējam iekarot augstas virsotnes.
Šajos ''amerikāņu kalniņos'' piedāvāju ieskatīties arī Jums. Atskats uz mūsu futbola valstsvienības gaitām pēdējo 15 gadu laikā nedaudz netradicionālā veidā. No Revaza Dzodzuašvili līdz Marianam Paharam.Vēlams spiest pogu ''Ielādē attēlu oriģinālizmērā''.

  -2 [+] [-]

, 2013-12-23 14:19, pirms 10 gadiem
Pats zīmēji?

  -1 [+] [-]

, 2013-12-23 14:37, pirms 10 gadiem
Jautrs grafiks. Cieņa autoram. Pēc loģikas drīz vajadzētu būt straujam kāpumam.

  -2 [+] [-]

, 2013-12-23 14:41, pirms 10 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: Pats zīmēji?
Viss ir mans darbs un ideja. Protams, attēli ir no interneta (tāds mākslinieks gan neesmu). Dažos roku esmu pielicis arī es. Patiesībā 80% tika paveikti Excelī. Tur ir precīzs ranga vietu grafiks (visi 180 mēneši).

  -2 [+] [-]

, 2013-12-23 15:58, pirms 10 gadiem
Ļoti labs attēls. Tagad visi te ieciklējušies uz 119.vietu (nu jau gan ir 116.v.), stāsta kādā di..sā Latvijas futbols, taču, ja paskatās šādi ilgtermiņā, tad situācija ir pilnīgi normāla, zinot konkurenci futbolā. Un būšana 50-niekā vai ap 50.vietu, kas izdevies pat veselos trijos vēsturiski atšķirīgos posmos, ir patiesas cieņas vērta, jo tas ir līmenis, kurā apgrozās jau ļoti zolīdas futbola valstis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: M

  -2 [+] [-]

, 2013-12-23 21:15, pirms 10 gadiem
Un tas ir viss uz ko Jūs esat spējīgi, mīnusu licēji?

  -2 [+] [-]

, 2013-12-23 21:33, pirms 10 gadiem
anjo rakstīja: Un tas ir viss uz ko Jūs esat spējīgi, mīnusu licēji?
Neņem galvā. Tā jau ierasta lieta. Savulaik, pirms pieciem gadiem, kad paredzēju Biedriņa nākotni, man dažkārt bija pie komentāra -90. Tagad par tādu komentāru būtu +90. Tas tak ir mazais SC lietotājs.
Slēpts komentārs: Mīlas Bimbambols

  +2 [+] [-]

, 2013-12-23 23:42, pirms 10 gadiem
Mīlas Bimbambols rakstīja: Ja gribi komentāru ar stabili lielu + dabūt, ieej pēc Ģinamo uzvaras rakstā un ieraksti sekojošu komentāru:

OLĒ, OLĒ-OLĒ-OLĒ, MŪSĒJIE- LABĀKIE!
TIKAI RĪGA, TIKAI DINAMO!!!
Un tikai pamēģini uzrakstīt kādu nepopulāru viedokli (arī, ja tas būs objektīvs un pamatots) par Ozo - uzreiz dabūsi

  -2 [+] [-]

, 2013-12-24 13:56, pirms 10 gadiem
anjo rakstīja: Un tikai pamēģini uzrakstīt kādu nepopulāru viedokli (arī, ja tas būs objektīvs un pamatots) par Ozo - uzreiz dabūsi
Pamēģini tik pateikt, ka futbolam Latvijā nav nākotnes un uzreiz dabūsi no Bimbja un varbūt vēl viena viņa alternatīvā profila.

  -4 [+] [-]

, 2013-12-24 16:36, pirms 10 gadiem
Malacis anjo!Labi,pārskatāmi,baudāmi!

  -1 [+] [-]

, 2013-12-24 16:47, pirms 10 gadiem
MrEmeschEmess rakstīja: Pamēģini tik pateikt, ka futbolam Latvijā nav nākotnes un uzreiz dabūsi no Bimbja un varbūt vēl viena viņa alternatīvā profila.
Runa jau ir par nepopulāriem, bet pamatotiem viedokļiem

  -4 [+] [-]

, 2013-12-24 16:48, pirms 10 gadiem
anjo rakstīja: Un tas ir viss uz ko Jūs esat spējīgi, mīnusu licēji?
Laboju: Mīnusu licējs!Viena persona vien būs!
Pattiesībā slinks cilvēks,ar trim profiliem vienlaicīgi ielogojas,un nelogos ceturto pie vajadzības lai tikais liktu mīnusu un pēc tam piekto,lai arī ar to turpinātu likt....
Tātad varam secināt,ka šī persona(nosauksim par pieaugušu pokemonu),vakar vai nu kam gatavojās(un piegatavoja liekus profilus savlaicīgi,lai uzvarētu karstā viedokļu cīņā),vai jau darbināja šos daudzos profilus kādā no rakstiem(sevi plusojot,oponentus mīnusojot)!Būtu vakar es šeit pabijis ,būtu pasekojis tā citīgāk,zem kura raksta šis ir darbinājis savus profilus!

  -4 [+] [-]

, 2013-12-24 18:19, pirms 10 gadiem
Mīlas Bimbambols rakstīja: Ja gribi komentāru ar stabili lielu + dabūt, ieej pēc Ģinamo uzvaras rakstā un ieraksti sekojošu komentāru:

OLĒ, OLĒ-OLĒ-OLĒ, MŪSĒJIE- LABĀKIE!
TIKAI RĪGA, TIKAI DINAMO!!!
Taisnība!Bar Dinamo!
Bet futbolā šī pati persona rukā uz nebēdu un sekko katram rakstam katram forumam,

mīnusi(pareizāk daudzmīnusi,agrāk vienlaicīgi,tagad smadzenes maķenīt labāk šamam rukā un ik pēc kāda laika šos mīnusus liek) nāk:
a) par labu( tēmu futbola sakarā) divu vai vairāk iesaistīto personu diskusiju
b)par labu(interesantu) jautājumu
c)par atbildi(pamatotu skaidrojumu) uz šiem jautājumiem
d)par labu darbu pie topika,un visām ieinteresētām personām kuras piedalās(atbalsta) un diskutē šais topikos..... Joda , anjo topikos (šāda tipa) , kuri sakarīgi iesaistās diskusijās ,vienlaicīgi šie visi profili tiek nomīnusoti(no šīs pašas personas kas šoreiz te ir parukājis),bimbja topikos to neesmu novērojis,kad kāds mīnusotu arī interesantas atbildes(ne pārāk bieži topikus skatu bet ka par fūzi tad ielūru gan)!
e)... f)... tādā garā....................
--------------
plusi no šīs personas nāk,par muļkībām,meliem(futbola sakarā),demogoģiju(kaut vai nobanotais demagogs ,teemu saxon zem šī raksta,bet nav teikts ka zem šī profila arī sēž šis mīnusotājs,bet varbūt arī ir?)
protams ja ir kāds kas uzbrūk Andrim5,grib iedzīt bedrē(vismaz mēģina šo neiespejamo misiju veikt,tiesa lielāko daļu ir šī paša personas profili)
tā teikt tādā garā.............tie mīnusiņi vai plusiņi šeit top,varētu jau šos variantus šeit minet bezgalīgi..............
----------
esmu jau vairākas reizes izteicis lai šo +/- sistēmu likvidē,jo jēgas no šīs sistēmas tikpat cik apskatoties sivēnam zem astes..........tā kā atliek vien nepievērst uzmanību un arī pārējiem lietotājiem to darīt!
Slēpts komentārs: Andris5
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-12-29 23:24, pirms 10 gadiem
Daugavpils taurētājs rakstīja: Tev nu gan patīk sazvērestības teorijas, laikam esi Šerloks Holmss!
Ja mani intuīcija neviļ, tad pavisam drīz Teemu Saxon būs atpakaļ, ar saturīgiem komentāriem un viedokli
viņš bija nobanots!Uz cik ilgu laiku nezinu...............
Man patīk........ šis pats mīnusu licējs pēcāk tiem pašiem profiliem jau plusus bāzis(laikam lai es izceltos kā visvairāk negatīvais) Nu ir darbiņš čalim!Maksā arī par to,jeb hobijs tik?

  -1 [+] [-]

, 2013-12-29 23:27, pirms 10 gadiem
Daugavpils taurētājs rakstīja: Tev nu gan patīk sazvērestības teorijas, laikam esi Šerloks Holmss!
Ja mani intuīcija neviļ, tad pavisam drīz Teemu Saxon būs atpakaļ, ar saturīgiem komentāriem un viedokli
Daugavpils taurētājs

Bloķēts sportacentrs.com parasts lietotājs, reģistrējies pirms 9 mēnešiem, 8. aprīlī.
Portālu tikai lasa, bet neko nepublicē un vēl nekomentē.

-----------------
par ko tad tevi? vai tik uz laiku?