Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Pirms pievienošanās izlasei Dubram savainojums Ukrainas čempionātā

Rolands Eliņš

Pirms pievienošanās izlasei Dubram savainojums Ukrainas čempionātā
Kaspars Dubra. Foto: Reuters/Scanpix

Ukrainas Premjerlīgā "Oleksandriya" ar 0:1 piekāpās "Inhulets", un tās spēlētājs Kaspars Dubra piespiedu maiņas dēļ malā devās jau 27. minūtē. Dubram nākamajā nedēļā paredzēta pievienošanās Latvijas izlasei jaunā cikla sākumā.

Kaspars Dubra arī šodien ieņēma savu ierasto vietu "Oleksandriya" sākumsastāvā, taču Latvijas aizsargam mačs noslēdzās negaidīti ātri. 27. minūtē viņš pašaizliedzīgi bloķēja pretinieka sitienu vārtos, taču šajā situācijā guva traumu. Kā vēsta Ukrainas mediji, Dubra laukumu atstāja ar mediķu palīdzību un tika nomainīts, taču par viņa traumas nopietnību cita informācija pagaidām nav sniegta.

"Oleksandriya" šajā mačā cieta zaudējumu ar 0:1, vienīgie vārti tika ielaisti pirmā puslaika kompensācijas laikā. Dubras komandai šis zaudējums liek saglabāt septīto vietu turnīra tabulā un apgrūtina cīņu par Eirokausiem – ceturtā vieta tagad ir piecu punktu attālumā.

Dubra ir viena no Latvijas izlases aizsardzības stabilajām sastāvdaļām jau ilgākā laika posmā, un viņš bija izsaukts uz izlasi arī pirms nākamajā nedēļā gaidāmajiem mačiem. Latvija Pasaules kausa atlases ciklu sāks ar mačiem pret Melnkalni, Nīderlandi un Turciju. Jāpiemin, ka no izlases iecerētā kandidātu saraksta šonedēļ jau izkrita Elvis Stuglis.

Citā Ukrainas čempionāta spēlē Andrejs Cigaņiks bija "Zorya" sākumsastāvā mačā pret "Kolos Kovalivka" un tika nomainīts 68. minūtē. Cigaņika komanda cieta zaudējumu ar 0:1, kas neļāva nostabilizēt savu trešo vietu turnīra tabukā. Tuvākās trīs sekotājas tagad ir sarindojušās trīs punktu intervālā.

Šveices čempionātā Roberts Uldriķis devās uz maiņu "Sion" spēles 87. minūtē, taču rezultāts spēlē pret "Luzern" vairs nemainījās, abām komandām tiekot pie neizšķirta 1:1. "Sion" ar iegūto punktu ir panākusi "Vaduz", un abām šīm komandām briest sīva cīņa par vietas nosargāšanu Šveices augstākajā līgā.

Polijas pirmajā līgā "Widzew" rezervē palika Latvijas vārtsargs Vjačeslavs Kudrjavcevs, kura komanda ar 1:0 pārspēja "Stomil".

Izmantotie resursi:
https://sport.ua/news/529925-vpervy...

     [+] [-]

, 2021-03-21 18:52, pirms 3 gadiem
Juventus arī 0-1 !!! CRonaldu gan nav notraumējies.