Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Basovs: "Tā ir mūsu kvalitātes un kolektīva uzvara"

Krišs Upenieks

Basovs: "Tā ir mūsu kvalitātes un kolektīva uzvara"
Aleksandrs Basovs
Foto: LFF

Latvijas U-19 izlases galvenais treneris Aleksandrs Basovs pauž gandarījumu, ka UEFA Eiropas čempionāta Elites kārtu Skopjē izdevies sākt ar uzvaru un trijiem punktiem tabulā.

“Protams, ka emocijas ir pozitīvas – uzvara un trīs punkti pirmajā spēlē,” pēc 2:1 panākumu pār Maķedoniju sacīja Basovs. “Viegli nebija, taču nebija arī ļoti grūti - normāla spēle. Bija pašatdeve, darbojās mūsu plusi - aizsardzība, disciplīna un ātras pārejas. Savus momentus mēs izmantojām – divus vārtus iesita Bogdans Samoilovs.

Kopš trenēju U-19 izlasi, Bogdana otrie vārti varētu būt skaistākie mūsu izpildījumā. Taču paldies visiem - malači! Šī spēle parādīja mūsu kolektīva spēku, disciplīnu laukumā un dzīvē. Protams, ka gribētu ar šiem puišiem būt kopā vairāk un treniņnometnēs strādāt ilgāk, taču tāda ir tā situācija - puse spēlē Latvijā, puse – ārzemēs.''

Basovs nenoliedz, ka spēles beigās nācies panervozēt, jo maķedonieši 88. minūtē realizēja 11 metru soda sitienu un samazināja starpību. “Uzreiz teicu, ka 1:0 ir labāk nekā 2:0, jo visi, esot rezultātam 2:0, domā, ka būs uzvara, ka viss jau ir kārtība. Taču tā domāt nedrīkst. Protams, kad viņi samazināja rezultātu, visi nervozēja. Taču panācām pozitīvu rezultātu. Tā ir kvalitātes uzvara!”

Nākamo Elites raunda spēli Latvijas U19 izlase aizvadīs 24. martā pret grupas galveno favorīti Angliju, kas šodien ar 4:1 uzvarēja Ungāriju. Jāatgādina, ka Eiropas čempionāta finālturnīrā, kurā startēs tikai astoņas komandas, iekļūs vien grupas uzvarētāja.

Izmantotie resursi:
Aleksandrs Basovs: Tā ir mūsu kvalitātes un...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-21 22:34, pirms 7 gadiem
Petrovičam izaugusi maiņa- good luck