Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Bandolis: "Nepieciešama starptautisko spēļu pieredze"

Bandolis: "Nepieciešama starptautisko spēļu pieredze"
Agris Bandolis

Jau ziņojām par Latvijas sieviešu futbola izlases uzvaru pārbaudes spēlē pirmdien, 18. februārī pār Lietuvu (4:3). Izlases galvenais treneris Agris Bandolis pastāstīja par šobrīdējo komandas komplektēšanas norisi un izlases tuvākajiem plāniem.

"Šī mums bija otrā spēle pret Lietuvas izlasi divu nedēļu laikā. Ja pirmajā mačā mēs zaudējām (1:2), tad pirmdienas spēlē iepriecināja tas, ka komandas sadarbība manāmi uzlabojusies," telefonsarunā Latvijas futbola federācijas (LFF) preses daļai stāstīja Bandolis.

"Uz šo spēli tika aicināts plašs kandidāšu saraksts, tomēr dažādu iemeslu dēļ šobrīd vēl vairākas spēlētājas nespēja mums palīdzēt. Lai arī uzvarējām, tomēr kopumā komanda nerādīja optimālāko sniegumu, jo sezona vēl tika ir sākumstadijā," sastāva iezīmes raksturoja Bandolis.

"Spēles laikā izdarījām daudzas maiņas. Ja pirmajā puslaikā spēlēja jaunās spelētājas, tad pēc pārtraukuma laukumā devās vairākas pieredzējušākas spēlētājas un lielā mērā pateicoties viņām mums izdevās atspēlēties un gūt arī uzvaras vārtus," piebila Bandolis.

Maija otrajā pusē Latvijas izlase piedalīsies UEFA rīkotajā četru nāciju miniturnīrā Luksemburgā, kurā, neskaitot Latviju, piedalīsies majnieču Luksemburgas, Farēru salu un Horvātijas sieviešu izlases.

"Šādu turnīru UEFA rīko tām valstīm, kuras nav iekļuvušas pasaules vai Eiropas čempionātu nakamajās kvalifikācijas kartās un tie ir noderīgi, jo komanda gūst nepieciešamo spēļu praksi, sacenšoties arī citām Eiropas izlasēm. Šogad rudenī līdzīgs turnīrs notiks arī Latvijā un iespējamie pretinieki kļūs zināmi jau tuvākajā laikā," atklāj Bandolis.

Izmantotie resursi:
www.lff.lv

  +1 [+] [-]

, 2008-02-20 20:11, pirms 17 gadiem
Ko var gribēt, ja nekāds līmenis klubiem. Cerība/45vsk un Saldus tik turas normālā līmenī.

     [+] [-]

, 2008-02-20 20:23, pirms 17 gadiem
kāpēc nekur nav rakstīts , kas par sporta veidu ?!
Tā admin ko izdēsts mans koments???

     [+] [-]

, 2008-02-20 20:24, pirms 17 gadiem
NAMEJS

     [+] [-]

, 2008-02-20 20:25, pirms 17 gadiem
TU JOCIGS ESI PASA SAKUMA VIS IR RAKSTITS!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-20 21:04, pirms 17 gadiem
lacom
pilnībā tev piekrītu un arī neizskatās ka tuvākos gadus arī varētu būt vēl kāda komanda kas sētu pacīnīties par Latvijas čempiona tiulu!

     [+] [-]

, 2008-02-20 22:06, pirms 17 gadiem
tieshi taa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja