Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Uldriķis pirms izlases traumas dēļ nespēlēs Nīderlandes čempionāta mačā

Uldriķis pirms izlases traumas dēļ nespēlēs Nīderlandes čempionāta mačā
Roberts Uldriķis. Foto: Romāns Kokšarovs/AP/Scanpix

LETA. Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis pirms došanās uz valstsvienību traumas dēļ izlaidīs maču Nīderlandes čempionātā, piektdien paziņoja viņa pārstāvētās Leuvardenas "Cambuur" komandas galvenais treneris Henks de Jongs.

Sestdien "Cambuur" futbolisti viesosies pie "Waalwijk" komandas.

"Uldriķis savainojuma dēļ nav šeit ar mums. Nepatīkami mums kā komandai un viņam personīgi, jo Roberts saņēma izsaukumu uz izlasi. Lai nu kā, viņš dosies uz Latviju, lai varētu turpināt atkopšanos no traumas un atbalstītu komandu divās svarīgās spēlēs," klubs citē de Jonga teikto.

"Cambuur" pēc sešām spēlēm ar četriem punktiem atrodas 13.vietā - tieši aiz savas rītdienas pretinieces.

Pagājušajā sezonā Uldriķa pārstāvētā komanda Nīderlandes virslīgā ieņēma devīto vietu 18 komandu konkurencē. Latviešu uzbrucējs 21 spēlē izcēlās ar septiņiem gūtiem vārtiem, bet šajā sezonā viņš pagaidām ir bez precīziem sitieniem.

Izmantotie resursi:
LETA


Vadims Ļašenko. Foto: LFF
13

Ļašenko tiek pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
12

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.