Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Dovalils izvēlas 21 spēlētāju U19 cīņām ar Serbiju, Poliju un Izraēlu

Emils Ozerinskis

Dovalils izvēlas 21 spēlētāju U19 cīņām ar Serbiju, Poliju un Izraēlu
Gļebs Žaleiko. Foto: LFF

Latvijas U19 jauniešu izlases galvenais treneris Jakubs Dovalils nosaucis 21 futbolistu, gatavojoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas Elites kārtas turnīra cīņām ar Serbiju, Poliju un Izraēlu.

Latvijas U19 izlase sanāks kopā piektdien un līdz 20. martam gatavosies Rīgā, bet pēc tam mēros ceļu uz Poliju. 22. martā Latvijas jaunieši dosies cīņā ar Serbijas veinaudžiem, 25. martā spēkosies pret mājiniekiem poļiem, savukārt 28. martā sarkanbaltsarkanā komanda tiksies ar Izraēlu.

Latvijas komandas rindās ir divi futbolisti no ārzemēm: Itālijā spēlējošais aizsargs Daniels Nosegbe-Suško un Vācijā savas prasmes slīpējošais Grigorijs Degtjarevs. Kandidātu sarakstā nav "Parmas" spēlētāja Dario Šita.

Komandā ir tīrs Virslīgas čempiones "Valmieras" pārstāvji - vārtsargs Klāvs Lauva, aizsargs Niks Sliede un Kristers Volkovs, kurš iepriekš spēlēja "Grobiņā". Vokova kolēģis Rodrigo Gaučis no Kurzemes komandas šajā starpsezonā nonāca RFS pieteikumā.

Septiņiem sarakstā iekļautajiem spēlētājiem ir "Riga FC" pieraksts, bet neviens no viņiem nav iekļauts valsts bagātākās komandas Virslīgas pieteikumā. Uzbrukumā likme visticamāk tiks likta uz "Daugavpils" futbola audzēkni Valeriju Lizunovu.

Latvijas U19 valstsvienības sastāvs

Vārtsargi: Ņikita Parfjonovs ("Metta"), Ņikita Pinčuks ("Liepāja"), Klāvs Lauva ("Valmiera").
Aizsargi: Niks Sliede ("Valmiera"), Kristers Atars ("Super Nova"), Daniels Nosegbe-Suško ("Napoli", Itālija), Deniss Silajevs-Kožurovs ("Riga"), Maksims Semeško ("Riga"), Gļebs Kačanovs ("Riga").
Pussargi: Markuss Alpēns ("Tukums 2000"), Gļebs Žaleiko ("Daugavpils"), Kristers Volkovs ("Valmiera"), Rodrigo Gaučis (RFS), Ivans Patrikejevs ("Super Nova"), Emīls Aizpurietis ("Metta"), Kristaps Krieviņš ("Riga"), Armans Muradjans ("Riga"), Dans Sirbu ("Riga").
Uzbrucēji: Valerijs Lizunovs ("Daugavpils"), Gļebs Patika ("Riga"), Grigorijs Degtjarevs ("Mainz 05", Vācija).

Izmantotie avoti:
https://lff.lv/zinas/14681/nosaukts...

     [+] [-]

, 2023-03-16 12:59, pirms gada
Melnim divu spēļu diskvalifikācija?

     [+] [-]

, 2023-03-16 17:56, pirms gada
Pēc uzvārdiem gandrīz visi letiņi