Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

"Sporta studijā" – Guntis Indriksons

Andrejs Siliņš

"Sporta studijā" – Guntis Indriksons
Guntis Indriksons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Kārtējā "Sporta studijā" šovakar pulksten 21:35 LTV 7 kanālā galvenā tēma būs futbols un Latvijas izlases spēle pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā. Studijas viesis būs Latvijas futbola federācijas prezidents Guntis Indriksons.

Trijās spēlēs viena uzvara un divi zaudējumi – tāda ir Latvijas futbola izlases bilance līdzšinējās cīņās. Turnīrs iesākās ar uzvaru izbraukumā pret Moldovu, kam sekoja divi zaudējumi Grieķijai un Šveicei. Jau trešdien nākamā spēle Rīgā pret Izraēlas izlasi. Punktu izteiksmē rezultāti nav nemaz tik slikti, bet vismaz pēdējās divās spēlēs Latvija domāja gandrīz tikai un vienīgi par aizsardzību. Izlases spēlētāji paši tikpat kā nemācēja pieturēt bumbu un mūsu uzbrukums bija nožēlojams.

Kā vērtēt līdzšinējās spēlēs sasniegto, kā norit paaudžu maiņa izlasē, kāds ir valsts čempionāts un mūsu klubi starptautiskajā arēnā – par visu to saruna ar LFF prezidentu Gunti Indriksonu.

Savu jautājumus Guntim Indriksonam ierakstiet komentāru sadaļā, tālrunis tiešraides laikā studijā 67200449.

1 2 3 103 komentāri
Slēpts komentārs: tiesibas brivam komentam :)

  -2 [+] [-]

, 2008-10-14 11:22, pirms 16 gadiem
Vai drošība pret Izraēlu būs lielāka stadionā nekā citreiz???

 +13 [+] [-]

, 2008-10-14 11:29, pirms 16 gadiem
tiesibas brivam komentam rakstīja: Vai cien. indriksona kungam ir kadas idejas par to,ka palielinat fanu skaitu tribines,jo ar sadu izlases speles sniegumu,skatos labak ko citu,kadelj tik man jauno tiek sastava!lai mokas vecie,par vietu izlse!!!!!!

un otrs,kadu latvijas samsung ligu vins saskata pec gaiem 5ciem?
Kaadu samsung liigu?? Man gan liekas LMT Virsliiga

  +3 [+] [-]

, 2008-10-14 11:36, pirms 16 gadiem
Nakotne - jaunie speletaji -latvijas izlase... kada ir jusu vizija,,,???

  +5 [+] [-]

, 2008-10-14 11:36, pirms 16 gadiem
chester16 rakstīja: Kaadu samsung liigu?? Man gan liekas LMT Virsliiga
atvainojos,cilveciga kluda!

  +3 [+] [-]

, 2008-10-14 11:41, pirms 16 gadiem
Kādu Jūs redzat reālu Valmieras FK attīstību?

  +4 [+] [-]

, 2008-10-14 11:44, pirms 16 gadiem
Vai mees nevaram runaat par veco chekas buku konkurenci Latvijas sportaa??? Redz, Juris Savickis ar Riigas Dinamo tagad paceelies slavas sauliitee, vai kaut kaa mazliet nekremt, tas, ka ilgus gadus paveikais Latvijas futbolaa un Skonto sisteemaa vismaz popularitaates zinjaa nespeej sacensties ar pirmaa gada Savicka un partneru projektu - Dinamo???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-10-14 11:49, pirms 16 gadiem
Kādēļ joprojām futbols Latvijā nav sporta veids Nr. 1 kā tas ir nospiedoši lielākajā daļā pārējās Eiropas un pasaules valstu (nacionālās īpatnības)? Un ko vajadzētu darīt, lai situācija mainītos?

Paldies, gaidu atbildi.

  +5 [+] [-]

, 2008-10-14 11:51, pirms 16 gadiem
vai Latvijas futbola chempionaataa iespeejama legjionaaru skaita palielinaashana? vai tieshaam var teikt, ka ierobezhotais aarvalstu speeleetaaju skaits ir devis labumu Latvijas futbola attiistiibai? Izlasee tagad speelee naturalizeets ukrainis, bet kur jaunie talanti? Kur ir probleema? Vai taadas nav?
Vai kaut kad kljuus zinaams, kaa atrisinaajas totalizatoru skandaals? To kaads izmeklee vai viss noklusis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2008-10-14 12:03, pirms 16 gadiem
Es domāju ka G.I ir jāpaskaidro,ka virslīgas līmens necelsies,ja paši skatītāji neies uz spēlēm,jo nav spēlētājiem tad motivācijas,paskatieties kā ir Polijā,tur arī klubi nerāda nekādu tur baigo eiropas futbolu,zato kādi viņiem tur ir ULTRAS un futbola huligāni,labākie ja ne pasaulē,tad eiropā toč-piem. Waršavas Legia,labākie eiropā,paskatieties youtube.com

  -1 [+] [-]

, 2008-10-14 12:05, pirms 16 gadiem
Kapec netiek Policijai nodota info par labi zinamajam korumpetajam personam? Ir kads personigais labums??? Tas jau pat nav smiekligi, viss ir zinams, bet...

  +4 [+] [-]

, 2008-10-14 12:08, pirms 16 gadiem
1) Ka vērtējat Aleksandra Starkva paveikto pagaidam ?
2) Kapec, jusuprat, Latvijas Futbola klubi nespej konkurēt Eiropas līmenī?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +15 [+] [-]

, 2008-10-14 12:14, pirms 16 gadiem
Vai Latvijas futbolā nebūtu pēdējais laiks ieviest ko līdzīgu FAIR PLAY tikai mums tas varētu saukties FAIR TALK. Vai nevjadzētu beidzot sākt ravēt tās verbālās atejas kas ne tikai uzturās laukumā mūsu vadošajās komandās spēlētāju personās, bet arī it kā pēc definīcijas paraugu rādošie treneri laukuma malā. Jau aizgājis tik tāl ka jāizslēdz mirkofoni, jo viesu trenera rupjie bļāvieni pārbļauj aizmigušā komentētāja krākšanu pie komentētāja pults un TV ekrāniem.

Un otrs jautājums. Kāpēc Latvijas labākajai futbola komandai kluba himna skan krievu mēlē?!?. Vai tā ir Ventspils kluba labi noslīpēta PR akcija?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: alguns

     [+] [-]

, 2008-10-14 12:17, pirms 16 gadiem
tiesibas brivam komentam rakstīja: Vai cien. indriksona kungam ir kadas idejas par to,ka palielinat fanu skaitu tribines,jo ar sadu izlases speles sniegumu,skatos labak ko citu,kadelj tik man jauno tiek sastava!lai mokas vecie,par vietu izlse!!!!!!

un otrs,kadu latvijas samsung ligu vins saskata pec gaiem 5ciem?
kapēc viņam kkas jadoma par Samsung līgu? tad jau labāk paprasi par LMT virsligu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-10-14 12:23, pirms 16 gadiem
1. Kā valsts futbola attīstībai tika izmantoti izlases iegūtie tūkstoši par dalību 2004.gada Eiropas čempionātā? Kur ir taustāmie rezultāti?

Laika līdz pārraidei daudz, gan jau vēl izdomās pareizo un skatītājiem patīkamo atbildi... Gan jau atbidle būs tāda, kuru nevarēs pārbaudīt. Ļoti ceru,ka maldos.

2. Jautājums LTV7 (ja sanāk atbildat kaut kad) - kad LTV7 kā Eiropas Savienības valsts 21.gadsimta tehnoloģiju laikmetā spēs KHL translāciju laikā NO RĪGAS spēs titros parādīt noraidīto spēlētāju soda laikus, kā arī operatīvo statistiku spēlētājiem. Nezin kāpēc "kaut kādi" Krievijas kanāli to var nodrošināt... Paldies, ka vismaz parādat nospēlēto spēles laiku (tiesa gan, filmējot ar kameru...) Rīt futbolā ar Izraēlu arī rādīsiet nospēlēto laiku, filmējot ar kameru?

     [+] [-]

, 2008-10-14 12:26, pirms 16 gadiem
Te jau izskaneeja liidziigs jautaajums, bet ok- taatad, kaapeec LMT virsliigas vadiiba un pashi klubi kopumaa nevareetu padomaat par taadu maarketinga speciaalistu piesaisti kaadi tie ir hokeja klubam Rigas Dinamo? Vajag paskatiities uz to pashu NBA... vinji savus logo shtancee, kur vien var, TV translaacijaas ir ljoti siiki izanalizeeti dazjaadi stati un paraadiiti tie, ir interesantas un briizjiem pavisam humorpilnas intervijas ar speeleetaajiem, atsevishkji apskati pa TV, dazjaadas biljeshu akcijas skatiitaajiem (piem., njem uz 2 speeleem uz 3. biljete par briivu)... Protams, daudz kam no taa, lai realizeetu, vajag papraavus liidzekljus, tomeer ne visam... un ne jau visas aktivitaates ir jaanogruuzj uz klubu pleciem! Lai kaut ko finansee arii virsliigas vadiiba. Lai nu kaa, bet laikam jau katram klubam primaari ir jaasprot pasham, ar ko panaakt skatiitaaju interesi!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-14 12:28, pirms 16 gadiem
1) Pirms pāris gadiem minējāt ideju un nepiecieciešamību būvēt jaunu, modernāku un finansiāli izdevīgāku stadionu, jo "Skonto" stadions nes tikai kapitālus zaudējumus... Kāds ir skatījums šodien? Vai vēl arvien domājat, vai ir kaut kas darīts, vai varbūt esat pārdomājuši?
2) Kāpēc bija jānojauc ledus halle? Es to nesapratu nedz toreiz, nedz tagad, kad Rīgas "Dinamo" spiesti braukt uz Helsinkiem spēlēt mājas spēli... Vai tad šāda arēna nav izdevīga? Ārpus sporta pasākumiem vēl jau arī dažādi koncerti utt, utjp...
3) Par Biedriņu. Bijāt pārliecināti, ka tiesā panāksit no viņa naudas kompensāciju... Kā tad tas viss beidzās? Kaut kā nenācās dzirdēt par to vairs nekā.
4) Vai nedomājat par citu sporta veidu finansēšanu un popularizēšanu? Vai arī BK "Skonto" tam pārvilka melnu strīpu pāri?
5) Cauņas sakarā. Nesaprotu, kas par problēmu un kavēšanos? Vai nevarat vienoties par transfēra summu? Ja tā, tad cik jūs par viņu prasat?
6) Kā vērtējat futbolistu lūgumu sakārtot transfēru jautājumus Latvijas futbola klubiem?

P.S. Paldies par visu, ko esat darījuši futbola labā un ko vēl darīsit! Visu cieņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-14 12:30, pirms 16 gadiem
Andzzeys rakstīja: Te jau izskaneeja liidziigs jautaajums, bet ok- taatad, kaapeec LMT virsliigas vadiiba un pashi klubi kopumaa nevareetu padomaat par taadu maarketinga speciaalistu piesaisti kaadi tie ir hokeja klubam Rigas Dinamo? Vajag paskatiities uz to pashu NBA... vinji savus logo shtancee, kur vien var, TV translaacijaas ir ljoti siiki izanalizeeti dazjaadi stati un paraadiiti tie, ir interesantas un briizjiem pavisam humorpilnas intervijas ar speeleetaajiem, atsevishkji apskati pa TV, dazjaadas biljeshu akcijas skatiitaajiem (piem., njem uz 2 speeleem uz 3. biljete par briivu)... Protams, daudz kam no taa, lai realizeetu, vajag papraavus liidzekljus, tomeer ne visam... un ne jau visas aktivitaates ir jaanogruuzj uz klubu pleciem! Lai kaut ko finansee arii virsliigas vadiiba. Lai nu kaa, bet laikam jau katram klubam primaari ir jaasprot pasham, ar ko panaakt skatiitaaju interesi!
Uz šo jautājumu es Tev atbildēšu pats. Pirms 3 gadiem LFF katram klubam dāvāja laptopu, lai klubi laicīgu varētu ievadīt informāciju savās mājas lapās. Vai tie tika izmantoti atbilstoši mērķim???

     [+] [-]

, 2008-10-14 12:30, pirms 16 gadiem
Daudzi jautaajumi ir par translaacijaam... nedomaaju, ka tas ir jautaajums Indriksona k-gam! LTV organizee translaacijas un aciimredzot tieshi no TV finanseem izriet tas, cik interaktiivi vinji var paraadiit, atspoguljot speeles rezultaatu, speeleetaaju mainjas, dazjaadus specefektus (piemeeram atkaartojumi lielaam televiizijaam uzlec ekraanaa visaadi virpuljojot, pie tam taa vienaa malaa reegojaas liigas nosaukums vai galvenaa sponsora vaards) utt.. Ja jau Kalviitim un citiem korumpantiem nebuutu tik daudz jaabaazj kabataas, iespeejams arii sabiedriskaa televiizija Latvijaa sanjemtu lielaaku finansiaalo atbalstu, liidz ar to augtu arii Tv iespeejas.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-14 12:30, pirms 16 gadiem
Ka ir mainijies Latvijas futbola kops Indriksona kunga stasanas amata? Kur mes esam izaugusi, kur joprojam kaut kas pietrukst?

Kas notiek bernu/jaunatnes futbola? Vai ir vairak zenu un meitenu, kas iet treneties, vai tomer nakas izjust citu sporta veidu konkurenci?

     [+] [-]

, 2008-10-14 12:32, pirms 16 gadiem
Iļja Poļakovs rakstīja: Uz šo jautājumu es Tev atbildēšu pats. Pirms 3 gadiem LFF katram klubam dāvāja laptopu, lai klubi laicīgu varētu ievadīt informāciju savās mājas lapās. Vai tie tika izmantoti atbilstoši mērķim???

nu... skan diezgan smiekliigi... uzdaavinaaja laptopu! pat mazajiem klubiem vajadzeetu buut saviem entuziastiem, kuriem ir kaut vai maajaas pieejams dators... un tad var vadiit visus iespeejamos datus uz nebeedu... ja vien ir veeleeshanaas!

  +3 [+] [-]

, 2008-10-14 12:34, pirms 16 gadiem
kamēr Latvijas komandās latvieši būs retums, tikmēr stadionos būs tukšums. Uzaicinātie viesspēlētāji parasti ir vidēja līmeņa krievu spēlētāji. Ja tiešām pieaicinām viesspēlētājus, tad labāk pāris kvalitatīvus spēlētājus. Vai tiešām Indriksona kungs un kompānija nesaprot elementāru aksiomu, ka latviešu skatītājs neies uz stadionu skatīties, kur spēlē divas zema līmeņa būtībā krievu komandas un nemitīgi dzirdamas krieviskas lamas. Var jau izlikties akls un runāt par visu ko, nevis tiešām par galveno bremzi Latvijas futbolā.

  +8 [+] [-]

, 2008-10-14 12:35, pirms 16 gadiem
Maitu ērgļi uzlido Guntim,jo tāds ir latviešu " paldies" par ieguldīto darbu,laiku un naudu Latvijas futbolā.
1 2 3 103 komentāri