Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Lihtenšteinas treneris: "No jūsu komandas acīs iekrita Šabala un Rakels"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Lihtenšteinas treneris: "No jūsu komandas acīs iekrita Šabala un Rakels"
Rodžers Princens
Foto: m.volksblatt.li

Pēc vakardienas Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles, kurā Latvijas U-21 izlase ar 4:0 sagrāva Lihtenšteinas vienaudžus, zaudētāju treneris Rodžers Princens atzina, ka, viņaprāt, labākie mūsu komandā bija Valērijs Šabala un Deniss Rakels.

Lihtenšteinas U-21 izlases galvenais treneris Rodžers Princens: "Diemžēl esam vīlušies par spēli. Tomēr cīņa ar Latviju bija lietderīga, jo netrūka epizožu, kurās mēs varējām daudz ko pamācīties un paanalizēt. Tā ka šī spēle jebkurā gadījumā bija lietderīga."

Vai jums pozitīvā nozīmē iekrita acīs kāds no Latvijas U-21 izlases spēlētājiem? "Kopumā Latvijas izlase spēlēja ļoti stabili, tās futbolisti spēcīgi gāja divcīņās un centās mūs apspēlēt ar tālām piespēlēm. Izcelšu divus jūsu spēlētājus - 9. un 10. numurs [Šabala un Rakels - aut.piez.]. Viņi man īpaši iekrita acīs."

Latvijā nav pārāk liela U-21 vecuma spēlētāju izvēle. Kā tas ir Lihtenšteinā - tie ir 30, 50 futbolisti?
[izdzirdot jautājumu, smejas - aut.piez.] "Latvijā ir divi miljoni iedzīvotāju, Lihtenšteinā ir 36 tūkstoši, līdz ar to mūsu spēlētāju loks ir krietni, krietni mazāks. Tai pašā laikā, apzinoties mūsu trūcību futbolistu skaita ziņā, atlase tiek veikta ļoti rūpīgi. Tomēr, atskaitot vienu spēlētāju, visi mūsu futbolisti ir amatieri jeb nav profesionāļi. Tas nozīmē, ka viņiem mēdz būt pat tikai divi treniņi nedēļā. Tādējādi, lai varētu līmeni uzlabot un turēties līdzi, viņiem jāstrādā individuāli pie savas fiziskās formas."

Vai uzskatāt, ka labā dienā Lihtenšteinas U-21 izlase ir spējīga atņemt kādu punktu Latvijas U-21 izlasei, vai tomēr tā starpība līmenī ir pārāk liela? "Protams, mūsu mērķis ir kādu spēli beidzot nezaudēt. Tāpēc arī piedalāmies šajā turnīrā. Vai tā būs Latvija, vai kāda cita komanda, to redzēsim - cīnīsimies pret visām komandām. Tomēr, manuprāt, visdrīzāk komanda, kurai mēs varētu atņemt punktus mūsu grupā, ir tieši Latvija. Šīs dienas spēlē pēc 0:3 visa mūsu komanda vairāk vai mazāk bija šokēta un bija grūti atgūties. Tāpēc mums ļoti daudz jāstrādā, lai nepieļautu šādu spēles gaitu.

Vēl gribu teikt, ka man bija ļoti patīkami šeit uzturēties, ir iepazīti patīkami cilvēki, Latvijā bija jauki - cerams, būs vēl iespēja tikties."

  +5 [+] [-]

, 2013-06-12 20:42, pirms 11 gadiem
Lihtenšteinas treneris tipiskais LV līdzjutējs - Tie kas iesit vārtus, značit labākie un pamanāmākie, dziļāk čalis neiedziļinās..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-06-12 22:04, pirms 11 gadiem
Sis treneris isa laika pamaniju to ko nav pamanijis gadiem Starkovs.

  -1 [+] [-]

, 2013-06-12 22:19, pirms 11 gadiem
Forša intervija!

  -2 [+] [-]

, 2013-06-12 22:38, pirms 11 gadiem
Joksts vienīgais varēja iedod uztveramu garo piespēli, pārējie kaut kur tribīnēs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-17 00:44, pirms 11 gadiem
kanvit rakstīja: Sis treneris isa laika pamaniju to ko nav pamanijis gadiem Starkovs.
Rakels izlasē debitēja 2010. gadā 18 gadu vecumā, Šabala izlasē debitēja pret Turciju šogad tādā pašā vecumā. Lai nu ko, bet šie spēlētāji nepamanīti nepaliek.