Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 meiteņu izlase turnīru Maltā sāk ar neizšķirtu pret mājiniecēm

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas U17 meiteņu izlase turnīru Maltā sāk ar neizšķirtu pret mājiniecēm
Foto: LFF

Latvijas WU-17 izlase šonedēļ piedalās UEFA Development turnīrā Maltā. Pirmajā pārbaudes spēlē mūsu meitenes cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar vienaudzēm no Maltas.

Pirmos vārtus spēles 70. minūtē guva Kassandra Reina Dzene, izvirzot vadībā Latviju. Septiņas minūtes vēlāk Malta vienā no pretuzbrukumiem realizēja viens pret vienu izgājienu ar mūsu komandas vārtsardzi un atjaunoja līdzsvaru uz rezultāta tablo.

Sekojušajā pēcspēles sitienu sērijā mūsu jaunietes piekāpās ar 3:4. Līdz ar to turnīra tabulā Latvija tika pie viena punkta, bet Malta - pie diviem.

Komanda satikās svētdien Rīgā, un jau pirmdien devās uz Maltu. Pirmajā spēlē 12. aprīlī pretiniekos bija laukuma saimnieces, 14. aprīlī sekos tikšanās ar Fēru salām, bet 17. aprīlī gaidāms mačs pret vienaudzēm no Slovākijas.

Galvenais treneris Rihards Gorkšs sastāvā iekļāvis pārstāves no astoņiem pašmāju klubiem un divām komandām ASV.

Latvijas WU-17 izlases iepriekšējais sasaukums nesen noslēdza 2023. gada Eiropas čempionāta atlases spēles, paliekot kvalifikācijas B līgā. Jaunā cikla sākums paredzēts oktobrī, bet pirms tam jūnija un jūlija mijā komandai paredzēta Baltijas kausa izcīņa.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/14765/latvijas...