Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Romanovam uzvara otrās komandas sastāvā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Romanovam uzvara otrās komandas sastāvā
Deniss Romanovs
Foto: Romans Kokšarovs (SA).

Bukarestes "Dinamo" otrās komandas sastāvā uzvaru aizvakar izcīnīja Deniss Romanovs, kurš palīdzēja uzveikt "Brasov" futbola klubu ar 2:1.

Rumānijas 2. līgas spēlē pret "Brasov", kas ir čempionāta līdere, no "Dinamo" pirmā sastāva laukumā izgāja četri futbolisti - Romanovs, Blejs, Todorovskis un Ganea. Vairākkārt glābdams komandu, Romanovs palīdzēja bukarestiešiem pieveikt sāncenšus ar 2:1. Par Romanova spēli mūsu rumāņu kolēģi varēja pateikt tikai labus vārdus.

Vakar norisinājās arī "Dinamo" pirmās komandas spēle Rumānijas čempionātā. Savā laukumā tikai pret 13. vietā esošo "Farul Constanta" punkti tika dalīti uz pusēm - 0:0. Šis rezultāts, lai arī neveiksmīgs, "Dinamo" komandai nav nekāds pārsteigums, jo šosezon Rumānijā valsts čempione spēlē ļoti nestabili. Vārtos vietu atkal ieņēma Lobonts, kurš, kā plānots, būs pamatvārtsargs līdz 2008. gada Eiropas čempionātam, pēc kura rumāņu izlases pamatvārtsargs tiks pārdots. Rezervē, kā ierasts, savu laiku "atsēdēja" mūsu Romanovs.

Bukarestes klubā gan notikusi viena izmaiņa. Vakardienas spēle bija pirmā komandas jaunajam trenerim Georgem Multesku, kurš 80-ajos gados bija Bukarestes kluba zvaigzne. Kā treneris Multesku ieguvis lielu pieredzi klubos Rumānijā un Turcijā un, pēc rumāņu žurnālistu vārdiem, noteikti būs lielāka autoritāte nekā iepriekšējais vadītājs Talnārs, kuru nerespektēja neviens, spēlētājus ieskaitot. "Dinamo" komandā slikto rezultātu dēļ Multesku ir jau ceturtais galvenais treneris šosezon...

Rumānijas čempionātā turnīra tabulā Bukarestes "Dinamo" ar 39 punktiem 22 spēlēs ieņem 6. vietu. Līdere ar 52 punktiem 22 spēlēs ir "CFR Cluj".

Izmantotie resursi:
www.dinamomania.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-10 16:57, pirms 16 gadiem
labi iejuties, jācenšas tiktpar pirmo vārtsargu

     [+] [-]

, 2008-03-10 17:12, pirms 16 gadiem
pārdos lobontu un deniss kļūs par pirmo..cerams