Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U19 izlase Baltijas kausu Kauņā sāk ar zaudējumu igauņiem

Agris Suveizda

Latvijas U19 izlase Baltijas kausu Kauņā sāk ar zaudējumu igauņiem
Latvijas U19 izlases galvenais treneris Viktors Dobrecovs. Foto: LFF

Pirmajā Baltijas kausa izcīņas mačā Latvijas U-19 izlase svētdien Kauņā ar rezultātu 1:2 (1:1) piekāpās Igaunijai, informē Latvijas Futbola federācija.

Latvijas izlase spēles 31. minūtē nonāca iedzinējos, kad pretiniekiem pēc spēcīga tālsitiena talkā nāca vairāki bumbas rikošeti. Vēl līdz iešanai atpūtā neizšķirtu atjaunoja Daniels Radzenieks, pēc pretinieku iespiešanas soda laukumā esot pirmajam pie atlēkušās bumbas (1:1)

Pēc paviršības sava soda laukuma tuvumā un bumbas zaudēšanas Latvijas izlase 56. minūtē vēlreiz nonāca zaudētājos, bet atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās, igauņiem cīņas izskaņā kontrolējot notikumus laukumā - 1:2.

Turnīra ievadā piektdien Lietuva ar 2:1 uzvarēja Igauniju, bet sacensību noslēgumā otrdien krustosies lietuviešu un latviešu ceļi. Pērnajā Baltijas kausa izcīņas turnīrā šī vecuma Latvijas izlase Somijā ierindojās otrajā vietā, bet pirms tam trīs reizes pēc kārtas tika izcīnīta pirmā vieta.

VKomandaSUNZVārtiP
1.Lietuvas U1911002:13
2.Igaunijas U1921013:33
3.Latvijas U1910011:20

Galvenais treneris Viktors Dobrecovs uz izlasi izsaucis spēlētājus no astoņiem pašmāju klubiem, Itālijas, Horvātijas, Anglijas, Portugāles, Īrijas un Beļģijas. No sastāva, kas martā piedalījās Eiropas čempionāta kvalifikācijas Elites kārtas turnīrā, šajā izsaukumā palikuši trīs futbolisti. Nākamā gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmajā kārtā Latvijas U-19 valstsvienība tiksies ar Slovākiju, Ziemeļmaķedoniju un Luksemburgu. Turnīrs oktobrī risināsies Luksemburgā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17611/pirmaja-...