Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U19 futbola izlase nenotur divu vārtu pārsvaru pret ķīniešiem

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas U19 futbola izlase nenotur divu vārtu pārsvaru pret ķīniešiem
Latvijas U19 valstsvienības futbolisti. Foto: LFF

Pārbaudes spēļu turnīru Horvātijā uzsāka Latvijas U19 valstsvienība, kas pirmajā spēlē nenosargāja pirmajā puslaikā iekrāto divu vārtu pārsvaru, cīnoties neizšķirti (2:2) pret vienaudžiem no Ķīnas.

• Spēles rezultātu 14. minūtē no 11 metru soda sitiena atzīmes atklāja Latvijas izlases kapteinis Gļebs Žaleiko, bet 28. minūtē pārsvaru dubultoja Valerijs Lizunovs. Otrajā puslaikā Ķīnas jaunie futbolisti prata atspēlēties.

• Turnīra turpinājumā Latvijas jaunajiem futbolistiem 12. februārī paredzēta spēle pret Slovēniju, bet 15. februārī paredzēta tikšanās ar Horvātiju.

• Jakubs Dovalils kandidātu sarakstā šim turnīram iekļāvis 20 spēlētājus no pašmāju klubiem, starp kuriem lielākā pārstāvniecība ar astoņiem futbolistiem ir "Riga FC".

• Latvijas U19 izlase 2023. gada Eiropas meistarsacīkšu kvalifikācijas Elites kārtā marta beigās Polijā mērosies spēkiem ar Serbiju, Poliju un Izraēlu, sadalot vienu ceļazīmi uz finālturnīru.

• Kā ziņots, pērnajā septembrī mūsu U19 izlase sekmīgi pārvarēja kvalifikācijas pirmo kārtu, kad nosargāja vārtus neskartus dueļos ar Rumāniju un Austriju, bet vienaudžus no Lietuvas pārspēja ar 1:0. Iegūstot otro vietu grupā, Latvijas U19 izlase iekļuva Elites kārtā starp 27 labākajām komandām kontinentā.

Izmantotie avoti:
https://lff.lv/zinas/14607/turnirs-...